На море в Турция - тема 20

• 149 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
no-name-  bouquet,основните ми притеснения са за това,че имам болни родители,а в една ТА миналата година ми казаха,че застраховката не покрива рискове от заболяване ,ако то е хронично или близкият е лежал в болница 1 или 2 години преди пътуването.Което обезсмисля застраховката за мен,исках просто да съм сигурна.

# 571
Аз, подтикната от офертите за лято 2013 г., реших да видя какво друго се предлага.
Попадам на това http://www.tours-club.com/pochivka-v-turcia/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D … nde-festival.html
И се чудя: защо?
В същото време пише, че се предлагат " Детски басейн • Детска площадка • Мини клуб за деца от 4 до 12 години"  newsm78

# 572
Amara-та имат външни басейн с морска вода, който се подгряват.
Paloma Yasmin в Бодрум също има басейн с подгравяне на водата. В края на юни морето беше студено /поне за мен/, но в басейна беше добре.
Alleisha, това, че не се допускат деца в този хотел се появи след като му направиха реиновация. Може би не са прецизирали описанието на хотела.

# 573
  • София
Аз, подтикната от офертите за лято 2013 г., реших да видя какво друго се предлага.
Попадам на това http://www.tours-club.com/pochivka-v-turcia/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D … nde-festival.html
И се чудя: защо?
В същото време пише, че се предлагат " Детски басейн • Детска площадка • Мини клуб за деца от 4 до 12 години"  newsm78

Аз нещо не виждам цени, само "Почивка в Кушадасъ лято 2013 - Автобус 10 Дни/7 Нощувки, Автобус......" и описанието на хотела NOA KUSADASI HOTEL  Thinking

# 574
"Емералд" имат цени за Бодрум.
А тази фирма rsptravel има за Бодрум и за Мармарис.
Разконцентрираха ме пред декемврийско Simple Smile От сега се замислих за море в Турция!

# 575
Някой може ли да каже,какъв е смисъла от 8нощувки.Има вече такава оферта за лято 2013 от Емералд за Бодрум. Аз мисля,че ако някой иска повече да почива ,след като масово се предлагат 7 нощувки,то никой няма да се хвърли на 8,ами поне на 9-10.  Thinking

# 576
Някой може ли да каже,какъве смисъла от 8нощувки.Има вече такава оферта за лято 2013 отЕмералд за Бодрум. Аз мисля,че ако някой иска повече да почива ,след като масово се предлагат 7 нощувки,то никой няма да се хвърли на 8,ами поне на 9-10.  Thinking
Преди няколко години имаше такива с чартъри - в четвъртък се отиваше, а следващата събота беше връщането, но сега, може би заради оскъпяването и липсата на желаещи, не ги правят. За Бодрум 8 нощувки може да бъде свързано с това да не се правят нощни преходи, или по път да се посети нещо интересно - например след Чанак кале може да се види Троя, не че особено си заслужава, или нещо друго. А може и по някакви други причини, все пак пътуването е доста уморително.

# 577
Видях офертите по програма "55+ приятели".
Може ли да ми кажете какви са условията по тази програма?

# 578
  • София
http://www.calisto.biz/%D0%9F%D0%9E%D0%A7%D0%98%D0%92%D0%9A%D0%9 … 8%D0%AF-1711.html
и тук има оферти за ранно записване за Анталия, но цените са данени от до, много общо, явно трябва да се звъни за конкретни дати и цени

# 579
Аз се настроих на вълна Бодрум Simple Smile
Може ли да кажете каква е разликата в заливите? Един бил за възрастни, на другия духало много  newsm78

# 580
Видях офертите по програма "55+ приятели".
Може ли да ми кажете какви са условията по тази програма?
Внимавайте с офертите по програма 55+ Би трябвало цените по тази програма да са по-ниски.
Преди време тази програма е била създадена за хора на възраст 55+ години, с цел да се обвхванат повече турсти, с презумпцията почивките по тази програма да са по-евтини.
Конкретно по офертите на Емералд нощувките за програма 55+ са 5, а цената излиза по-висока от тази за 7 нощувки.

# 581
Аз се настроих на вълна Бодрум Simple Smile
Може ли да кажете каква е разликата в заливите? Един бил за възрастни, на другия духало много  newsm78
и от мен  newsm78

# 582
ndimitrova,   bouquet

Аз от вълнение не съм видяла, че нощувките са само 5!!!
Предложението с 8-те ми харесва, защото на мен 7 са ми малко Simple Smile
Но не знам защо 8, а не 10 например? Каква ли им е идеята?

# 583
Alleisha, хората понякога виждат примамливите цени и пропускат по-важните подробности. И аз съм го правила многократно. Важно е да се светнеш навреме. Simple Smile
По повод 8-те нощувки - аз мсля, че ако са 10, цените вече ще бъдат шокиращи. Много хора ще предпочетат 8 /не защото са им достатъчни newsm45/, а по финансови съображения.

# 584
7дневните програми устройват най-много туроператорите.
Пълнят един автобус или самолет, превозват туристите до курортите, на връщане прибират тези, които са дошли предната седмица, и т.н.
Всяко раздвижване на този едносецмичен цикъл а свързан с рискове за туроператора, а вероятно няма и достатъчно клиенти за такива гимнастики. Тук има полети всеки ден и можеш да си избираш всякакъв престой - 1 седмица, 2, 3, 3 месеца, 5 дена, 11 дена....всеки според предпочитанията си (и бюджет, разбира се)

Общи условия

Активация на акаунт