На море в Турция - тема 20

• 148 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Интересно в сайта на  хотел Sentinus-4*е отбелязано ,че има открит и закрит басейн и анимация.А дали офертата включва безплатни спа-процедури?И ние сме си го харесали ,но чакаме да излязат офертите пътуване със собствен транспорт.

Никъде няма безплатни спа процедури. Обикновено тези центрове се дават от хотелите под аренда, както и магазините, затова и услугите/цените са доста високи. В офертите може да пише безплатна турска баня, но това означава, че само може да ползвате помещението и да си се поливате с вода. Другите процедури - т.н. кесе, масаж със сапунена пяна и релаксиращ масаж се заплащат допълнително, както и разните други масажи. В курортните градчета на  Анталия туристическите фирми предлагат посещение на частни хамами на много приемлива цена, може би такава услуга има и в Кушадасъ.

# 646
Марги, много благодаря за бързия отговор Hug
Сега единственото ни колебание е заради неудобните часове на полетите, най-вече на връщане. Губим цял ден от почивката, защото полетът е от 8.30 сутринта Sad

# 647
До 24 часа ще излязат и оферти лято 2013г.за ,познайте кой курорт. Rolling Eyes Курорта на турския елит-ЧЕШМЕ.

# 648
До 24 часа ще излязат и оферти лято 2013г.за ,познайте кой курорт. Rolling Eyes Курорта на турския елит-ЧЕШМЕ.

Ейййй, на - после !  Peace

# 649
Ето и обещаните оферти за Чешме. Това е програма със 7 нощувки,има и с 9 нощувки. Simple Smile
http://www.emeraldbg.com/pochivka/61772/2/157/%D1%80%D0%B0%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html

# 650
  • София
А ние още чакаме офертите за Кушадасъ със 7 нощувки със собствен транспорт  newsm78

# 651
А ние още чакаме офертите за Кушадасъ със 7 нощувки със собствен транспорт  newsm78
Голяма част от ТА или ТО правят намаление на обявените цени с автобус 70-80 лв. Има и оферти специално за собствен транспорт, но като се пресметне пак излиза горе долу толкова.

# 652
  • София
Голяма част от ТА или ТО правят намаление на обявените цени с автобус 70-80 лв. Има и оферти специално за собствен транспорт, но като се пресметне пак излиза горе долу толкова.

Да, така е. Но Емералд ми казаха , да чакам оферта със собствен транспорт. Не приспадат от цената. Така, че ще изчакаме още...и си резервирамe в Sentinus 4*  bouquet

# 653
Простете за невежеството, което ще се излее от следващото изречение, но: Наистина ли турския елит ходи на почивка в Чешме и ако да - защо точно там, има нещо специално като обслужване в неговите хотели или природата е уникална? Малко съм разочарована от Лара и Анталия и ми се иска следващото лято да почиваме в някое специално кътче, със спиращи дъха гледки и заливи, както и много зеленина, за това питам.

# 654
В Чешме е ветровито, това е курортът на сърфистите.

# 655
  • София
къде се намира Чешме

# 656
lidia_m , Лара е много близо до Анталия. Бих казала, че вече са се срастнали. Красивите гледки са там където няма много застрояване и обикновено за такива места се организират допълнителни екскурзии.

# 657
  • София
lidia_m  хубави гледки и зеленина търси в Марматис и Фетие, заливите на Бодрум не са толкова зелени, но имат хубави гледки също. Незная в кой хотел в Лара сте били, там наистина има доста лукзозни хотели с отлично обслужване, но не е достатъчно романтично... Ако имате специални изисквания и определите ценова категория - можем да ви помогнем в избора. Всеки курорт си има своята красота, но много зависи от предпочитания начин на почивка. Някои от кутортите са доста шумни и са предимно за по-млада аудитория.

# 658
  • София
Чешме е на 85км западно от Измир. За ориентир Кушадасъ е на почти същото разстояние, но на югоизток. Не съм била там, но от снимките, които съм разглеждала ми се струва, че още не е добре развит като курорт, но може и да греша. newsm78

# 659
Чешме е най-западния курарт.Ина мен ми стана интересно,че е курорт за елита-може би за сърфистите,ако това се свързва със стандарт на живот.Иначе не е много известен в България.Сериалът ,чийто финал е на 17,12,2012г. е сниман там Hug

Общи условия

Активация на акаунт