Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Stara Zagora, Bulgaria
За излизането аз съм за определено, защо да се седи вкъщи, ако времето позволява и без това зимата като е много студено, ако пак е такава зима като през тази година с толкова студени дни ще се стои доста на топло. Кумицата нали ви писах, че роди на 3-ти август мъничко бебе 2300гр, на 6-ия ден бяха навън, даже бяхме седнали и на кафе в една градинка, а то си спеше  Simple Smile.
Фейтче, това с усещането е много зле, кашлят ти в лицето или пък ще те бутне още малко и няма да се отмести или даде път, в магазин пък да не говорим за ред, добре че шофирам, че за градския транспорт не ми се мисли как ще е.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:26 от maimunkata1

# 316
Първия ден в който аз се чувствам добре и преценя че  и беба е ок сме навън 1stroller Хич няма да чакам някой да ми каже че е ок да си изведа бебето навън.И са ми много интересни тея от по старото поколение които смятат,че не трябва бебето да се извежда до 40-ия ден навън,но е съвсем в реда на нещата да се изсипят всички близки и далечни роднини още първата седмица  при него ooooh!

Все едно че аз съм го писала това. Смятам точно това да направя пък те нека си мърморят.

Поколоко много са сладки твоите мъже. Благодаря ти за снимката. Hug

# 317
Фейтче къде избра педиатър и кой?
ДНЕС И АЗ ВЛИЗАМ В 9-ТИЯ МЕСЕЦ

При д-р Апостолова в МЦ Кичук Париж   Heart Eyes и честито влизане в девети месец  Hug

На мен изрично ми казаха да не давам малкия да го целуват  Whistling ... само аз и таткото първите поне месец .. два  Heart Eyes

# 318
Много пишете, не може да насмогне човек.

Виждам че още едно бебенце се е появило, имаме си и момиче сред медалистите! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!
Чакаме новини и от Канела, нали днес и беше датата?

Аз по последната тема мисля също да излизам доста преди 40-тия ден. Още от втората седмица ще го изваждам за минутки на терасата, а ако времето поволява сигурно ще почна от третата седмица да го разхождам наоколо. Нали не трябва да им създаваме стерилна среда на бебетата, така ще хванат и малко от есенното слънце (дано не е много горещо), а пък и после зимата не се знае дали ще можем да ги извеждаме...

Иначе аз уикенда бях на сватба, много хубаво си изкарахме. Много интересно бяха направили младоженците изнесен ритуал и ресторанта в Щъркелово гнездо, на яз. Искър, все едно бяхме на морето. Позабавлявахме се, потанцувах ... е, този път си спестих хората, но тук таме се включих, че мъжа ми не е най-танцуващия и трябваше да отсрамя семейството Simple Smile))
Бебо още не дава принаци за излизане, попристяга ми корема нощем, но мисля, че вече е от тежестта, не знам накъде да се наглася да спя, че да му е удобно и на него. На мен ми е най-добре надясно, съпреки че не е по правилата, ама все пак трябва и да спя Simple Smile

Да кажа ако има още някой желаещ снимки в София да ми пише на лични, утре ще снимам в студиото и после мисля да поспра за малко.

# 319
И ние живи и здрави, зависи от времето, при първа възможност ще сме навън, че после цяла зима...Дано да имаме златна есен - заслужаваме я след това горещо лято, което изкарахме бременни   smile3521
А след изписването, на което сигурно ще са само родителите ни, ако искат да се черпят и да се събират - в къщата на свеки, в нас не искам да ми се мотаят особено първия ден  Naughty
Иначе да ви се похваля - и аз напредвам с покупките, малко ми остава от списъчето. Днес взехме комплектче за изписване, одеалце и козметика.
Последните изследвания са ми готови - всичко ми изглежда наред, в петък ще видим. Иначе и мен ме болят ръцете, виждам че не съм единствена. А stefanel и аз съм като теб, нощем ставам по 4 пъти, през деня не съм ги броила  Mr. Green
Фейтче, и аз го знам това за целуването  Peace

# 320
фейт, даже аз си мисля да я закалявам, както ще сме есенно бебе ще имам тази възможност. Закаляването е добро начало за здраво бебе.
 newsm78 Но от друга страна, мита за 40 дни има доза логика: бебето в началото няма имунна система и е особено податливо на болести и вируси. Според мен е добре да се изкарва на вън след 10-20 от раждането, а гостите - мисля, че и тогава и те  newsm78
Ох, като знам след изписването какво ще е, добре, че мама и сестра ми ще са до мен  ooooh! Те са гармяни зайци  Laughing

# 321
За извеждането мисля към 10-тия ден е напълно нормално,а за зимата до минус 5 градуса може да се излиза,няма 3 месеца вкъщи да седим,по тоя повод ме питаха ,защо ще си купувам количка със зимен кош,като зимата надали ще става за разходка newsm78 казах им да си гледат работата аз детето ще си извеждам,който иска да си седи вкъщи,Моя приятелка роди миналата година август,като стана ноември го зазими това дете и чааак март го видяхме...ужас!!!

# 322
  • При моите мъже...
Joy аз пък що си помислих, че е нещо свързано с епизотомията и шевовете hahaha hahaha hahaha бременски акъл Joy

за излизането - баткото го изкарахме на следващия ден след прибирането вкъщи - ходихме с таткото да пием биричка в парка:) Сега мисля да направим пак така, живи- здрави.

# 323
  • където мечтите се сбъдват
В началото, като четях по отчетните теми, на които им предстоеше раждане и гледах, че всички се заричат да не пуска много хора около детето и да не дават веднага да идват да го виждат, си казвах " Боже, какви майки орлици. Защо така крайно гледат на нещата"  Mr. Green
Ааа,хич не е крайно  Mr. Green То си е някакъв майчински инстинкт,който е вроден.Аз отдавна изпадам в ужас,само при мисълта че разни хора,различни от майката и бащата ще се врат при бебето да го гледат в първите дни  Twisted Evil Направо не знам как ще ги посрещам роднините в болницата първите три дни  ooooh! Ако може изобщо да не идват,чак на изписването,ама няма да е възможно..Иначе след изписването си се прибираме и никого няма да пусна вкъщи.
За извеждането навън не съм решила кога точно,но определено няма да чакам 40 дни.Само че мисля да подходя постепенно-първо малко на терасата,после малко пред блока,после кратка разходка и впоследствие по-дълги.
Поколоко,какво сладко бебче  Heart Eyes И аз май още не мога напълно да осъзная,че скоро ще си имам такова  Simple Smile

# 324
  • София
Айде и аз да дам мнение за излизането, най-добре е когато се чувстваме добре, за бебето не мисля, че е от голямо значение дали ще излезе на 5или10ден, стига да не го водим сред много хора в затворено помещение. С каката излязахме на 10 ден, но мен преди това така ми се спеше по цял ден , че едвам ставах да се оправям с нея Sleeping newsm46

# 325
Нямаме ли още новини от Канелка Heart Eyes

Ние упорито обикаляме магазините и вече сме накрая  на списъка - така е като спахме когато вие пазарувахте сега всичко набързо.Днес капарирахме и количката,останаха още малко дрешки и козметика на бебата Heart Eyes

За излизането на разходка и аз си мисля че най много две седмици и сме навън да използваме хубавото време, а за роднините най много бабите да дойдат за малко след изписването в къщи и това е кой откъде е Heart Eyes Heart Eyes

# 326
Бейби вест!!!
Можем всички дружно да честитим на мама Канела и малката Ивон!!!От все сърце и желая никога да не я напуска онова щастие ,което всички ние предстои да изпитаме!!!
Те са добре,малката от утре ще бъде при нея и сестрите казвали ,че е мноого кротичка.
Малката е 52 см,2950 гр.

Нямам думи да опиша колко се зарадвах като получих смс-а на Канелка,ходех ухилена по улиците и ме зяпаха хората. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 17:16 от Milena_87

# 327
Може би е още рано,ама аз да питам-мислите ли да правите нещо (кръщене,пита или някакъв друг ритуал) първите няколко месеца на детето?Понеже ние само разписахме с мъжа ми и кръстниците в началото на година и планирахме лятото да направим сватба,но така се завъртяха нещата,че не го направихме.И сега ми се ще да събера родата все пак ...абе и аз не знам точно ама такива мисли ми се въртят в главата  newsm78 Около мен масово се процедира по следния начин-на изписването идва който има желание и връчва някакъв подарък и евентуално да погледне бебето за минутка и после всеки се прибира по живо по здраво вкъщи.Не искам никой да идва вкъщи след това или пък  таткото да организира някакво събиране в заведение а аз да съм си вкъщи  сама с беба #Crazy ,но пък ми се ще  все пак и да почерпя и да уважа хората.Нз дали ще ме разберете ама такава ми е дилемата в момента no
Честито на КАНЕЛА   ylinfant Да е жива и здрава малката Ивон!

# 328
EEE честито на Канелка и добре дошла на този свят на малката Ивон! Бързо, бързо ще си я гушне. Да и е жива и здрава!

# 329
  • София
ЧЕСТИТО НА КАНЕЛА И МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт