Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 300

Вчера м/у другото коментирахме с приятелите ни, че смятаме да изкараме малкия преди 40-тия ден  на разходка /за по малко разбира се/ Те обаче смятат, че трябва да се чакат 40 дена  ooooh! ... ми ний ако чакаме толкова той снега ще падне.  Mr. Green

На втората седмица мисла да сме на въздух вече  Crazy
Аз също мисля ,че през този сезон не е нужно да седим у дома. Разбира се , не децата да се мъкнат по МОЛ-ове или пък където има много хора ,но за по час -два навън и на тях ще им е добре. Аз мисля живот и здраве , след като сме 1 седмица в болницата , после 1 седмица -10 дена у дома да влезем в някакъв ритъм и да започвам да изкарвам бебка . Баткото го изкарах на 20тия ден, хем беше зима , но времето беше много спокойно и слънчево .

# 301
Привет!  Hug Ще послушам съвета на Ариел, ще се командировам малко от свекъра, че ми изпили нервичките вече  #2gunfire То е факт, че и аз съм си поизнервена напоследък, а той само допринася за състоянието ми... Кураж ...още пет дни и после си заминава  newsm17
Поколоко, прекрасна, мила снимка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти, че я сподели с нас!  Hug И ние с тати вече нямаме търпение да си гушнем малката мишка!  Heart Eyes
Стискам палчета на всички мами! Всичко ще е наред и скоро ще изживеем най-вълнуващия момент в живота си-срещата с малкото човече   ylinfant
ние няма да чакаме да минат 40 дни.  Naughty Така сме го решили... и е вярно, че ако изчакаме 40-те дни ще падне големия сняг вече. А и попринцип съм против това изчакване  Peace И ние втората седмица започваме малки разходчици  Heart Eyes
Канелка, чакаме новини...  Hug  Praynig

# 302
И аз каката я изведох на 12ия ден след раждането, но дълго време я носех само в слинг; мен ме ужасява плюенето по бебета "пу-пу, да не му е уруки", че си и плюят бабките наоколо. Та в слинга ми се виждаше безопасно.

# 303
Вчера м/у другото коментирахме с приятелите ни, че смятаме да изкараме малкия преди 40-тия ден  на разходка /за по малко разбира се/ Те обаче смятат, че трябва да се чакат 40 дена  ooooh! ... ми ний ако чакаме толкова той снега ще падне.  Mr. Green

На втората седмица мисла да сме на въздух вече  Crazy
Тези хора имат ли деца? 40 дена ли са ги държали в къщи? ooooh!
Разбира се, че ще излизаш. След като ни изписаха, два дена стояхме по 5-10 минути на терасата и на 7-мия ден бях навън с количката. Peace

# 304
Значи не съм аз Ку-Ку  Crazy
Естествено, че няма да давам да го гледат много много и да му висят на главата комшиите например ... че бъцили много ... на двамката като сме си ... ще си правим кратки разходки  Heart Eyes

# 305
Първия ден в който аз се чувствам добре и преценя че  и беба е ок сме навън 1stroller Хич няма да чакам някой да ми каже че е ок да си изведа бебето навън.И са ми много интересни тея от по старото поколение които смятат,че не трябва бебето да се извежда до 40-ия ден навън,но е съвсем в реда на нещата да се изсипят всички близки и далечни роднини още първата седмица  при него ooooh!

# 306
Или в деня на изписването, както стана у дома, че и свекърът и деверът нахълтаха с обувки, потни и умирисани в стаята на бебето. Sick ooooh!

# 307
...че не трябва бебето да се извежда до 40-ия ден навън,но е съвсем в реда на нещата да се изсипят всички близки и далечни роднини още първата седмица  при него ooooh!

Хахаха, ето това винаги съм се чудила и аз. Още повече като се натикат всички наведнъж в неговата стая и вземат да ахкат и гукат, и всичко отгоре му  ooooh! Да се чуди човек как да проветрява след това.

Или в деня на изписването, както стана у дома, че и свекърът и деверът нахълтаха с обувки, потни и умирисани в стаята на бебето. Sick ooooh!

Пипи, сериозно ли  Shocked. Не се ли усещат някои хора  ooooh!

# 308
Sick

# 309
Определено има хора, които не се усещат!
Днес например много се ядосах на едно момче  Crossing Arms / даже мъж на около 30 години сигурно/ който седна до мен докато чаках за педито. Не минаха и две минути и почна да буха и кашля и даже не си сложи ръка пред устата, а аз бременна до него   Shocked реакция никаква ... Не се и замисли ИзобЩо!!! Почна да си цъка на игричките на телефона и продължи да си кашля ooooh! ... естествено аз станах и стоях права докато ме приме лекарката.
Абе какво да ви кажа ... нямам думи ...

# 310
и ние ще си излизаме, дано ни хване хубаво време
с баткото  на 6-7 ден излизахме сутрин и вечер, че беше голяма жега
а трупането в къщи този път ще го пропусна който иска да се сърди

# 311
В началото, като четях по отчетните теми, на които им предстоеше раждане и гледах, че всички се заричат да не пуска много хора около детето и да не дават веднага да идват да го виждат, си казвах " Боже, какви майки орлици. Защо така крайно гледат на нещата"  Mr. Green А сега, когато денят наближава, познайте на какво мнение съм  Mr. Green Изтръпвам при мисълта, че ще ми се изтупат знайни и незнайни роднини и ще ми тормозят бебка. Даже започнах да предупреждавам мъжлето да не си мисли, че всичката му рода ще идва постоянно в нас  Mr. Green И той като ми вика " Това зависи и от теб" Е зависи, ама мен не ме е срам да си говоря с роднините ми и да им казвам как стоят нещата и вече са предупредени  Mr. Green Много съм зла, таква бях и в болницата. Всички ми идваха на свиждане само с изрично разрешение от мен. Е естествено от негова страна не беше така, та трябваше аз да се правя на лоша  Mr. Green

# 312
pocoloco1  много е сладък малкия Пламенчо!Да ви е жив и здрав юнака ! Ох ,така се размечтах..искам и аз вече да гушкам моето момченце Hug newsm32

# 313
Пипи, сериозно ли  Shocked. Не се ли усещат някои хора  ooooh!
Не се усещат. Че и през годините по-зле са станали. Сега и аз казах на съпруга ми - изписват ни, живот и здраве, и се прибираме четиримата. Другите - като му дойде времето. Crossing Arms

# 314
Здравейте мамчета Hug
Фейтче къде избра педиатър и кой?
Велвиамо #Crazy #Crazy много е голям твоя бебок Grinning Grinning, душичка, време му е да излиза.
susesi - Добре дошла официално
Това с киселините мен ме подмина май, досега не съм имала, не че е късно да разбера какво е? съчуствам ви искрено!
pocoloco1 какви емоции само предизвика у мен Hug Hug Hug
За излизането и аз няма да чакам 40 дни! Мисля още първите дни по малко на терасата, после с количката обиколко на блока и постепенно ще увеличавам престоя навън!
ДНЕС И АЗ ВЛИЗАМ В 9-ТИЯ МЕСЕЦ

Общи условия

Активация на акаунт