Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 001
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
pocoloco1 ,сладка мамина душичка...пу-пу...

# 286
pocoloco1 Много щастлив този татко  Hug А малкия Пламчо изглежда абсолютно доносено бебче.
Ние се върнахме от преглед. Всичко е наред с беба, няма да се ражда скоро. Аз продължавам да качвам, а кръвното да пада. Доки викаше до скоро че ще стигнем 2800, днес вика 3000-3200. На преглед съм пак чаааааааааааааааак другия петък, да видим какво ще каже тогава.
Сега отивам да опъна морно тяло, че днес кръста много ме боли- едвам изкарвам 10мин. права  Sad

# 287
pocoloco1 чак не вярвам, че скоро и аз ще имам такова същество у нас  Hug нали ми е за пръв  път и нещо не мога да се осъзная  Heart Eyes

страхотно бебче и всеотдаен татко  smile3521

# 288
pocoloco много е сладък Пламенчо

# 289
Поколоко каква мила картинка  Blush Радвам се, че сподели това щастие с нас  Hug
Радвам се и че вече сте вкъщи и се адаптирате. Когато имаш въпроси винаги сме насреща, както казах ... имаме доста мами с по едно детенце и ще помагат  Heart Eyes Пък и ако имаш проблем с кърменото ЛЛЛ са насреща  Wink
Разказа .. когато имаш време  Heart Eyes

Стефис ... има време да растете ... поне още малко  Mr. Green

pocoloco1 чак не вярвам, че скоро и аз ще имам такова същество у нас  Hug

Очаквам го с такова нетърпение това същество и аз  Praynig Heart Eyes

# 290
Поколоко, прекрасна картинка и много сладко бебче!
Анхела, и на мен не ми се вярва, но ще повярвам като го гушна. Вече нявмам търпение да я видя 

# 291
pocoloco1 много хубаво бебче  Heart Eyes
Дано скоро има новини и от Канелка и да имаме още едно бебче в темата Praynig

# 292
Поколоко, благодаря за страхотната снимка, браво на таткото, пу-пу. Да са ти живи и здрави двамата мъже и много да те радват  Heart Eyes Hug

Очаквам го с такова нетърпение това същество и аз  Praynig Heart Eyes

Фейтче, и аз, и аз. Само за това мисля вече  Heart Eyes. Ровя в интернет да се разсейвам с нещо друго, няма полза. Нищо не ме интересува, нито да му купувам нещо, нито да гледам бебешки стоки. Само си мисля кога ще си го гушна  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 15:40 от Мартичка

# 293
Поколоко , благодаря ти, че сподели с нас това съкровище  Hug  Heart Eyes Прекрасен е, а статкото са много мила картинка  Heart Eyes
Марти , аз също нямам търпение да гушна моята мишка и най-много ме е страх, че ако се роди по-рано, няма да мога да си я гушна веднага и ще трябва да чакам да порасна  Confused А така искам да съм вече в 38 г.с. , да родя и да я гушкам постоянно  Heart Eyes

# 294
Стаси, мила, ти вече си в девети месец, голям си герой  Heart Eyes. Не се тревожи, добре ще е бебка, напълно доносена  Heart Eyes Hug

# 295
Само за това мисля вече  Heart Eyes. Ровя в интернет да се разсейвам с нещо друго, няма полза. Нищо не ме интересува, нито да му купувам нещо, нито да гледам бебешки стоки. Само си мисля кога ще си го гушна
Не съм само аз  Rolling Eyes Вече си я санувам как си я гушкам, целувам по крачетата.....мамини работи  Laughing
Марти, при теб не остана, като гледам 4 дни до термин...направо си си родила Пожелавам ти скоро да си гушнеш бебчето, да ти мине леко раждането и невероятни първи мигове  Hug

# 296
Притеснявам се, че няма новини от Канела ... дано скоро пише  Heart Eyes
Не е влизала от събота ... значи вчера са я приели  Heart Eyes

Вчера м/у другото коментирахме с приятелите ни, че смятаме да изкараме малкия преди 40-тия ден  на разходка /за по малко разбира се/ Те обаче смятат, че трябва да се чакат 40 дена  ooooh! ... ми ний ако чакаме толкова той снега ще падне.  Mr. Green

На втората седмица мисла да сме на въздух вече  Crazy

# 297
Благодаря, Пипи  Hug, да ти се връща  Heart Eyes

Дали от наближаващото раждане, обаче една сантиментална съм станала, като чуя, видя бебче направо ми потичат сълзите от умиление. Сега, Пипи направо ме просълзи с хубавите си пожелания  Heart Eyes

Малко остана за всички, моля се да сме живи и здрави и да родим най-здравите бебенца. Да си ги гушкаме и целуваме щастливи с татковците, каките и батковците  Praynig. После вече ще споделяме кърмачески неволи  Heart Eyes

Фейт, не им обръщай внимание. Учудвам се, че има още млади хора които спазват тези 40 дена. Живот и здраве, ако сме добре с бебо и нагодили един към друг, още на 7-8 ден мисля да го изведа. И не на терасата за по 5-10 минути, както препоръчват старите педиатри а направо на разходка.

# 298
pocoloco1  много е сладък малкия Пламенчо!  Hug

Стаси , пожелавам ти да изкараш до 38г.с. (знам ,че след 38 бебетата са вече съвсем готови Simple Smile)) ) И да родиш възможно най-леко , че доста напрежение имаше през бременността  Hug

Ох , не остана... стягам и аз багажа и чакам док да ми се обади , да ми каже кога ще е денят. Хем искам , хем ме не... Оф, объркана му работа. Аз съм си избрала веститека , така че новината ще дойде от франчи при първа възможност  Heart Eyes

На Канелка  fingerscrossed fingerscrossed

# 299
Фейтче и на мен искат да ми ги пробутат тея с 40тия ден. Бъдещият татко явно е провел някой разговор с майка си и е решил, че е грешно да се извежда по-рано детето  smile3506 И аз точно това си мислех. Много си я обичам жената, но понякога като каже нещо подобно, пък той на мен не вярва и направо ме побърква.  Crossing Arms Аз ако мога след изписването веднага ще я изведа, ама  нали уж не е хубаво веднага. И като казах изписване... ми то по тая логика трябва бебчетата да ги държат 40 дни в болница, за да не се извеждат навън  smile3516
Роси , много ти благодаря, мила  Hug Да ти се връщат пожеланията  Hug  Heart Eyes Важното е да ми е здраво детенце, пък вече когато излезе, тогава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт