Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
pecata  благодаря, че си се помолила и за нас. Може само да проима ефект. И аз съм така като теб май - само на пръстите на ръцете.
А пък от известно време не съм имала крампи, чак се радвам.
При мен като няма никакво свекърско участие ми е едно странно, но в подобни ситуации може всеки да те вкара - важното е ние да го приемаме спокойно - та по-скоро те да се изнервят, а вие момичета си дръжте на своето и да сте доволни за вас си.
el_sol с това няма да сбъркаш - действа.

А за приятелите ако питат - вече ще съставям списък - да вземат козметика за мен, бебо, памперси, не отказвам и някой и друг ваучер за shellac, че не се знае дали и колко време ще имам за разкрасявания, та разни такива дреболийки дето си трябват, а съм сигурна, че ще пропусна да се занимая с тях

# 271
  • При моите мъже...
Какво е това? Blush

# 272
Здравейте, милички  Hug
Тоновете са ни прекрасни  Heart Eyes И се чакаме все още. ПОнаболва ме от време на време и то стабилно, но бързо приключва  Grinning
За свекървите си говорите  Mr. Green моята е истински пич  Heart Eyes Много иска милата внуче и с такъв трепет пазарува, че не мога да й се сърдя по никакъв начин. ДОбре се справя за сега. Като изключим една хавлия, която искаше да купи 100/150... ВИка да ти стига да я бършеш, да не е малка  hahaha Та те моите хавлии са по-малки  Mr. Green Е стигнахме до споразумение да си купя аз бебешка хавлийка  Grinning Сега вече само парички дава. Комплекта си го взехме ние, тя паричките ще даде и количката също  Flutter

# 273
Стаси ... чудесни новини  Heart Eyes айде сега и Мели да се отчете  Hug

Аз вече съм готова с плочките банята и даже вече ме зоболя кръста  Crazy

Момичета,само да ви предупредя-недейте да гладите в горещините,ако не искате да се чудите дали водите са ви изтекли или това е просто пот Mr. Green Joy hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao

# 274
Аз нямам киселини,но пък имам друг проблем-честото ходене до таолетна  ooooh! По едно руло тоалетна хартия отива на ден  Shocked Когато сляза да се поразходя в центъра за около час минавам през две три кафета до тоалетна.Някой друг с такъв проблем?
Аз съм голяма пикла  Crazy Когато излизаме маршрута е по тоалетните и магазините. Добре, че навсякъде има  заведения  Laughing
el_sol аз имах много киселини. Почнах да пия газирана вода с лимонче и ми минаха. Редовно ям и кисело мляко и съм супер (това прозвуча като на реклама  hahaha) Надявам се това да ти помогне, че е гадно с киселините. Не съм спала цели нощи  ooooh!
sentex в гадна ситуация си. Кажи й на свекито си, че искаш пари и ти да си избереш подаръка. Той пак ще е от нея, но разбиката ще е , че ти си си го избрала. Ни така напавихме с нашите. Казахме, че предпочитаме да ни дадат парички и ние да си решим от какво има нужда бебка и те доволни, и ние доволни.
ей, така като ви слушам за свекървите, май моята е златна. тук в Укр. традиция е да се дават пари, а не да се купуват подаръци, за раждане, сватба, РД...което мен ме устройва  
Често се чудя някое момиче като каже, че свекърва й е златна. Незнам, с моята си нямаме приказка, просто се скарахме и това е. Поздравявам те за това  Hug А за парите - това е най-добрия вариант.
Фейт, браво мила, аз моята баня я отлагам от вчера, така ме мързи  Embarassed Embarassed Но утре ще я измия, обещавам.
Новини от Канела..???

# 275
И аз имам голям проблем с тея киселини, преди ми помагаше прясно мляко, в два по тежки случая пих и сода за хляб, но сега май нищо вече не действа Sad Обикалям по нощите из къщи , че поне като съм права не пари толкова, но легна ли кошмар. Тая нощ какво ли не ядох и пих, то не бяха маслини, настъргани моркови, лимонена киселина+сода за хляб+захар мъка просто  ooooh!

И аз взех био анацид, но нищо. Ако някой от София го иска, ще му го подаря.

А за свекървите, аз моята много си я обичам, и тя мен, за всичко се съобразява с мен, много ни помагат с каквото могат, никога не купува нищо без да ме пита, въобще е свекърва мечта, пожелавам на всички ви такива Simple Smile

# 276
  • София
Добър ден момичета   Hug

Честито на мама meri-geri  Hug Пожелавам на малката Калина да расте много щастлива и палава  Wink

key5
- Hug

Stasy87- чаршафите са много хубави от къде ги закупихте Blush

За покупките на БЕБО- както и за сватбата ни разчитаме изцяло на собствените си сили и кредитните си карти  newsm53 Такъв е живота в днешно време .Майка ми няма от къде с пенсия 190лв.,а свекито се ослушва. Щяла да купува дрехи  Crazy То дрехи и аз мога да си купя по добре да удари по едно рамо за по-големите покупки ,ама няма   Wink Ама ако беше за по малкия и син да видиш всичко ще вземе. А иначе не правила разлика между децата си  smile3506

Дано да съм по разумна свекърва,че не знам.
За шезлонгите с вибрация и люлка- понеже креватчето ми е без люлка реших,че трябва да имам такава и мисля да си поръчам на колегите да ми вземат нещо такова http://www.babymod.eu/?page=product&c=176 или http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/2881.
Дайте мнение добри ли са? Може да препоръчате и друга марка  Thinking

# 277
Ох ... като ви слушам за тези киселини  Tired ... не знам на какво се дължат, но добре че нямам.
И ако теорията за маслините  и киселините  е вярна ... значи може и за това да е. От 5-тия месец съм ги подкрала като бонбонки Mr. Green взимам си по 200-300 грама ... за 3-4 дена ги изяждам и  после пак. Ужасно са ми вкусни  Blush

Пипи ... ти от вчера ... а аз им се каня от 2 седмици, но чаках да ми дойде музата  nuts

# 278
  • При моите мъже...
bena82,
Първото го има една приятелка, второто ни го бяха дали на заем. Аз бих избрала първото, по-удобно и по-практично е Peace
Синът ми се плашеше от люлката, а когато спря да се страхува, вече беше голям за нея... Почти не сме я ползвали.

# 279
# 280
И аз имам голям проблем с тея киселини, преди ми помагаше прясно мляко, в два по тежки случая пих и сода за хляб, но сега май нищо вече не действа Sad Обикалям по нощите из къщи , че поне като съм права не пари толкова, но легна ли кошмар. Тая нощ какво ли не ядох и пих, то не бяха маслини, настъргани моркови, лимонена киселина+сода за хляб+захар мъка просто  ooooh!

И аз взех био анацид, но нищо. Ако някой от София го иска, ще му го подаря.
Там е работата, че стомахът трябва да е празен, за да е ниска киселинността и да са малко стомашните сокове, за да не се връщат нагоре като легнем. Аз затова спирам с яденето рано, в 16 часА и до 20 часА пия няколко пъти сода и след това и легнала, и седнала съм пушка. Проблемът е като ям.

# 281
Здравейте момичета, качих една снимка на Пламенчо, как таткото го храни. То голям мерак голямо нещо да нахраниш бебчо. Не съм качила  снимка на бебето, където да се вижда цялото, според мен му е рано още да му качвам снимки. Но по- натам обещавам да кача. За разказа, относно раждането ще пиша тия дни, че й точно сега чакам личната ми лекарка да дойде, та да запише и прегледа бебето (докторката ми е много добър педиатър,  така че си реших и проблема с педито).
Някой беше писал, че да не бързате да предизвиквате раждането, по- добре е то само да си тръгне, както за вас, така и за бебчо. Моето бебе тръгна само да излиза и всичко мина в рамките на нормалното, но аз докато раждах и имаще едно момиче с предизвикано раждане, което беше в предродилна зала доста преди мен и доста след мен роди, казаха че близо 20 часа раждала #Crazy Усмихнат ден на всички.  bouquet

# 282
  • Варна
За купуването на дрехи от страна на свекърва ми нямам проблеми. На скоро ни дадоха 1 000лв за дрехи и други бебешки истории. На голямата от както се е родила дават пари постоянно. На мен тенджери, за които толкова пари няма да дам. За тези неща по принцип не мога да се оплача. Ходили са до Турция и от там е взела само някакъв бебешки комплект. Другото да съм си избирала сама.

pocoloco1 хубаво , сладко бебче  Heart Eyes

# 283
pocoloco1 мамина сладка душица е твоя Пламъчко. Пу пу! Не потръгна ли кърменето?
И аз чакам разказа за раждането.

# 284
Скайче, кърмим се, но точно тогава се бях изцедила с помпата и таткото поиска и той да участва в храненето, че му дадох шишето. Таткото взима голямо участие в грижите и все се върти около бебето, ама не може да го накърми, че му измислихме начин и той 1 път да го нахрани smile3534 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт