Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Флайбъл с племенницата ти сте много сладки пу пу видях ви в албума  Wink

# 421

maggitta честито ви бебче Максим! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Честита принцеса Ивон на мама Канелка! Да е жива и здрава и много щастлива!

На прекрасните мами , бързо възстановяване   bouquet

# 422
  • Варна
Честито на мама Канелка и мама Магита! Желая им много здраве и бързо възстановяване!

# 423
Още един мъж! Да е жив и здрав, maggitta!

Аз съм малко учудена на такава реакция за обръщането. То е абсолютно безболезнено, прави се само от лекар и ехографа е до него. Мен по същия начин ме проверяват за прилежанието на бебето.   А бебето не е чак толкова чупливо, та да му стане нещо; натиска на който е подложено при преминаване през родовия канал е неколкократно по-силен.
Иначе аз писах за филмчето за секциото от лекцията, в него бяха обръщали бебето, но то пак се беше върнало.

Понеже все така не стигам да си потърся къде потурчих кабела на фотоапарата, снимах материала с упражненията за след раждане с телефона. Качих ги тук, при другите. Упражненията могат да се правят след 6тата седмица.

# 424
ооо най-сетне успях да ви изчета Simple Smile Гледам много нови бебета има от последното ми включване, да са живи и здрави и да растат прекрасни хора, а на мамите бързо възстановяване
Това с обръщането на бебето е малко опасно и аз не бих се пробвала, то и затова се прави 37 седмица тъй като може да се отлепи плацентата или да се спука мехура и да започне раждане, а и казват че повечето бебчета пак си се обръщат Simple Smile
Аз днес бях на запис на тоновете, всичко ни е наред...имам някакви контракции според апарата ама били подготвителни ама аз само една усетих явно другите са много слаби Simple Smile Другия понеделник ще ми е последния преглед в Русе и после в Пловдив пак всяка седмица и така докато не се излюпи малкия мъж Simple Smile
Надявам се от тук нататък да успявам да ви следя, че едвам наваксвам с четенето Blush

# 425
  • София
maggitta Честито !
Да ти е жив  и здрав малкия сладур. Да е щастлив и послушен и много да радва мама и татко. Бързо възстановяване ти пожелавам и когато имаш време разказ и снимки чакаме  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.
 hahaha

# 426
Нов хит от съпричастния татко, пресен, пресен. Бях си направила голямо количество чай от малинови листа, с идеята да си го пия цял ден. Напълно естествено цял ден ми се пие абсолютно всичко друго, но не и чай. Сега обаче се сетих и се оказа, че има само половин чаша. Аз веднага си тествах чайника, да не е пробит. Межувременно мъжа ми звъни и аз се оплаквам, че съм успяла а извря огромно количество чай, а той ме успокоява "А аз си сипах, много ми хареса и си взех една бутилка."
Мисля да му предложа и от чая за кърмене  Simple Smile

# 427
bel4eto поръчах го от интернет,доста е хубав виждала съм го и на живо Peace мисля да го сложа на стената ,където ще бъде легълцето на бебо Party също така ще направя декоративно прозорче на стената-ще сложа един корниз и синички перденца полупрозрачни и ще ги щипна встрани Crazy изпод перденцата ще се вижда фототапета с Мечо Пууух Heart Eyes струва ми се добра идея да видим как ще го наглася и още някакви неща съм замислила ама може и само с  това да останем Hug
виж този
http://prodavalnik.com/detski-fototapeti-po-porchka-hartiya---19-lv-kv-m-i4759937
и този
http://www.tapeti-varna.com/bg/produkt/tigyr-v-sto-akrovata-gora/
или нещо такова
http://www.tapeti-varna.com/bg/produkt/meo-puh-na-rekata/
има ги във вариант фолио или тапетна хартия и стоят многооо сладурско
напиши детски фототапет в гугъл и даи на изображения има многоооо Hug

# 428
хахаххах лелелелел тия мъже Laughing
а моя ново 100 искал да опита на какво имало вкус кърмата хахахха уби мееееееее Laughing Laughing Laughing викам на мляко,той вика- абе ти да не си крава не е точно мляко хахаххаха
аааа СЕГА ВИДЯХ ЧЕ СИ ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕЕЕЕЕНЦЕ
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГОООО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ Hug Hug Hug БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ И ЧАКАМЕ СНИМКИИИИИ Crazy

# 429
Честито бебче maggitta. Да ти е живо и здраво и много да те радва  Heart Eyes

# 430
Честито бебче на мама Магита. Нека Максим  да е много здрав и много да ви радва.  bouquet

Лека нощ момичета.Аз ви оставям отивам да нанам. newsm46

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 01:43 от teta014

# 431
Ехаааа,колко хубави новини днес Heart Eyes
 baby_neutralЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  ИВОН НА МАМА КАНЕЛА И ЧЕСТИТ СИН МАКСИМ НА МАМА МАГИТА baby_neutral

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ,СПОКОЙНИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ В КЪЩИ
МНОГО СЕ РАДВАМ,БЕБЕВАЛЕЖА ЗАПОЧВА baby_neutral
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ И НИЕ ДА СЕ ГУШКАМЕ ВЕЧЕ.КЪДЕТО И ДА МЕ ВИДЯТ МЕ ПИТАТ ТЕРМИНА МИНА ЛИ?И СЪЩО МЕ ПИТАХА:МАЙ ПОСЛЕДНИ МЕТРИ ОСТАВАТ Joy Joy КОРЕМА МИ Е ОГРОМЕН,ХАХА,ЯВНО  ХОРАТА МЕ СЪЖАЛЯВАТ ТАЙНО hahaha hahaha hahaha hahaha
Днес си взех изследванията,високи са ми левкоцитите.(това по моя преценка), утре ще ги нося на доктора да ги види.Ще мина и на тонове и отивам да се видя с Дяволов.
ЕЛИ,ЩЕ СЕ ВИДИМ ТАМ В 17Ч.
Днес съм навън цял ден-ходих на малко разкрасителни процедурки,хихи.Обяд с приятелка,после кафенце.Времето минава неусетно бързо.Че всички казват-после няма Simple SmileНо аз не вярвам,кой както си го направи LaughingМисля да си излизаме с бебчо веднага щом се почувствам добре.
За свекърви пак сте си говорили,моята има вкус и одобрявам всякакви покупки.Купува разни неща за бебчо сега,че не можела да дойде с празни ръце като се роди.Иначе преди около месец ни дадоха пари да си купим ние нещата ,от които имаме нужда.
ПОКОЛОКО,много мила снимка.Страхотен сладур е малкия Пламен,пу пу.
Утре отивам за поръчката от Ла Редут,а току що пуснах и една от Маталан Mr. Green Mr. Green
Странно,но аз усещах повече контракции,когато пиех хаповете отколкото сега.Но утре ще видим има ли признаци или не.
ЕЛ  СОЛ,аз отдавна писах за този био анацид.На мен ми помага много,даже по половин хапче взимам понякога.Но от началото на бременността ми се е наложило да взема общо 5.Което не е страшно.
А сега ще се опитам да поспя,защото днес съм ранобудна,а и цял ден на крак Hug
Сладки сънища и ако има още тичащи към болницата-леко раждане и бързо да ни се похвалите smile3504

# 432
OOO даа:))) Честито,Магита!!! Малък послушко да ти е жив и здрав ,да си горда майка и щастлива жена!  bouquet
Ние се разтъпкахме добре.Мъжа пийна малко повече и взе да ми споделя плановете за празненство като родя.Буквално след като ни види с  малкото/ако дай боже всичко е протекло по план и добре  Praynig/ ще изхвърчи да полее.Избрал е музика,компания ,само се чуди какво да пие Laughing Laughing.Много ми беше сладък как обясняваше. Heart Eyes
Днес май няма да съм от най-нощните птици-отивам сега за едно душче и ще замирам.
Вече е нов ден,очакам много бейби вести..
Пецата-не ни трябва нощница за втора градска.Моя позната,която роди там каза че ти дават нова всяка сутрин както и веднага след раждането.

# 433
maggitta ,честит ви малък принц  ura!Нека ви радва много!Жив и здрав да е малкият юнак!

Франчи,мерси много мила Hug!Този линк от продавалника го бях срещала,но не съм виждала на живо как изглеждат тапетите.Ще се позаинтересувам да ги погледна някъде Peace

# 434
Франчи,сподели,моля те,малко повече за този фототапет.Аз бях харесала някакви,но все още не съм се решила съвсем какво да правим,че сме на квартира... newsm78

В Домко в кв. Младост миналата седмица имаше фототапет с Мечо Пух на промоция.
Може с Франческа да хвърлите и едно око там. Много сладурски, беше съчетан с друг тапет райе. Но цени и подробности не съм гледала. Просто ме впечатли фототапета.
Е няма сън. А през деня не съм спала и станах рано.. Оффф...

Общи условия

Активация на акаунт