Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Не е истина колко много ми се спеше и 2 часа по-късно как станах напълно наспала се.Е да ама всички спят и е 4 часа,а са де?Да взема да похапна и да си легна пак вика бременния ми мозък,е да ама ще имам киселини мисля си...е ще пия сода-видяло се е Blush.Бременния мозък печели и Милена пак се тъпче.
Спомням си леко носталгично колко мноого пъти закъснявах за работа,успивах се.Дори си мислех как ли ще е като някой ден ще имам бебче,а аз спя като пор...е айде,отговорих си...Кукувича работа.Дано пак заспя,че не е лесно...Simple Smile)))

# 436
  • Бургас
Не,че нещо, ама тези дето си комуникират сами със себе си влизат в една опеделена определена патологична категория hahaha hahaha hahaha
Честито бебе Максим на мама Магита! Дано бързо наддаде на грамчета малчо и двамата да се приберат скоро у дома Hug

Тази вечер най-сетне поспах, че толкова много болки, от толкова много места.... ooooh! Синковеца стана и той рано-рано и ме раздига.  Crazy

Скай, тъй си  е, за 17.09.-ти а вече на стартовата линия. ooooh!
Много съм разпиляна, днес трябва да си довърша чантичката и последните джаджи за бебока да взема, лягам, вдигам, краката и ще чакам кораба майка да ми сигализира

# 437
Добрутро!

Само дето хич не е добро...Толкова агресия да съм насъбрала към тези комари,само ако знаят какво им мисля,мамка им малки,вампирски създания #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Приготвих ви закуска,надявам се,че сте се наспали добре(Миленка,не говоря за теб Mr. Green).

Дано дават нещо интересно по ТВ в този час,ако не-отивам да кукуригам на половинката,че ме дразни как сладко си спи smile3511

П.П.Ако постът ми ви се струва негативен-неееее,не е така...Хубав ден(и прохладен) желая на всички Heart Eyes

# 438
  • Бургас
ооох , то се е видяло, че няма да се спи повече, ами да взема да джурна едно кафе

И къде ви сервирах само закуската днес, а?  smile3521 Толкова съм гениална, че чак не мога да с е понасям Mr. Green

# 439
  • Бургас
шшшшшшшшшш, белче, ще станем на кълбета Joy Joy Joy аз докато си намеря покривка за масата, нашата набързо изцедила портокалите в гората Crazy

Hug

# 440
Добро утро, кафе супер!
Магита, честита радост, живи и  здрави да сте!

# 441
Честито на Маггита и добре дошъл на Максим! Жив, здрав, палав и щастлив да расте! newsm67
За посещения при бебето проблеми нямам никакви. Предния път родителите на ММ и леля му дойдоха на 2м. Както казах много ми е тактична и съобразителна свекървата. Сестра ми беше до мен от първия ден при всяка възможност. Хич и не мисля да им спирам достъпа. Майка също. Приятелите ми са много съобразителни и никой няма да се "натресе" по свое усмотрение. Подаръци всеки купува след предварително запитване. Най-много някоя излишна дрешка да имаме,но за мен това не е повод за скандал. Никой не се натиска да целува бебето. Предполагам Нико ще има такива позиви. Надявам се няма да ми захлопа толкова дъската, че да го ограничавам. Той и без това по уста не целува.
Августа: "Ние докога ще кърмим"  Joy Имам един познат, който казва - "Ние се кърмихме еди колко си време." Голям сладур! А за чая за кърмачки - сипи му на човека и като се размрънка бебо нощеска го събуди и да го успокои и нахрани  Laughing
Линка с обръщането на бебето е супер. Браво на доктора! Механичното обръщане крие далеч по малко рискове от секциото. Незнам защо не се прилага и в Бг. Дори седалищното раждане е за предпочитане пред секцио. Техники за обръщане има и с упражнения, но това е когато има повече място. На снаха ми бебето се обърна в хода на раждането от главично в седалищно предлежание. Ако тъпата лекарка имаше поне капка опит, щеше да спести най големия ад на жената.
На Нико правихме погача на 40-я ден. Дойдоха момичета, бивши мои колежки и приятелки. Беше адски приятно гости. Черпихме се с питка и ядохме сладкиши. Радваха се на бебко, а аз подкукуросах някой за тяхно. Кръщене още не сме правили. Изтървахме момента, защото изчаквах след 6м, а се оказа че тогава не даваше никой да го пипне и не исках да ревем в църквата. Така че за този ритуал поне според мен е добре или до 6м или като порастне и разбира. Мисля да ги покръстя двамата догодина напролет в манастир. Прощъпулник правихме на 1г и 1м с приятелчето му, с което расяха заедно. Много готино изживявне беше също.
Водите не се плисват като пукнат балон а изтичат като напикано. Един памперсов чершав ще свърши работа при по страхливите. При всички положения ще стигнете до 00 с най- много "опикани" крака.
Франчи млякото има вкус на подсладена течност. Не е точно на мляко, особено кравешкото което дори е солено. Аз като свръх гнуслива не опитах, абсурдно ми беше да опитвам собствените си течности. Съпружето обаче така го описа. А и аз имам спомен от майка, като кърми сестра ми. Големите деца изпитват силно желание да опитат, та не съм правила изключение.
Белчето и аз като теб като стана искам да събудя ММ че ми е скучно, ама той ляга късно и ми е жал.
Миленка и аз спях като слон преди Никс. Чудех се как ще го чувам това бебе. За всички с такива съмнения да споделя. В първите 2 м той не плачеше а проскимтяваше като коте. На първата нота бях на крак. По 100 пъти това. Майчиния инстинкт няма аналог.
Мели мерси за кафето, ама каква покривка търси не те знам, но май не си я намерила.  Joy Аз като анти кафеджия ще ида в гората при Белчето, че гледам и на 'РанАта е наблегнала повечко. Сори приятелко моя.

# 442
  • Бургас
Скай, Предателка Hug Heart Eyes Покривка не намерих, заложих на натуралето:)

# 443
Добро Утро  Hug
Благодаря за кафенцето  Mr. Green

Канела , maggitta  Честита рожба ! Пожелавам ви бързо да се възстановявате и да се радвате на съкровищата у дома . Поздрави и за имената който сте избрали  Hug

# 444
  • Варна
Добро утро, момичета. Леле още едно бебе. То няколко часа да не вляза в сайта и имаме ново бебе  Mr. Green. Да са живи и здрави. Аз отивам да си взема направлението за раждане, а вие да внимавате какво правите докато се върна.  Mr. Green

# 445
Здавей те и от мен. ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  ИВОН НА МАМА КАНЕЛА И ЧЕСТИТ СИН МАКСИМ НА МАМА МАГИТА ....стахотни новини. Аз да се отчета след прегледа. За сега никакъв напредък...няма и милиметър разкритие а аз така се надявах ...но явно бебчо още не му се излиза. Сега отново на преглед в петък и тогава според ситуацията ще решим с доктора дали ще чакаме да мине темина или не........аз тайничко се надявам да реши да излиза тези дни. Вече много ми тежи а и киселините и отоците на краката напрао ме довършват. Днес отидох след прегледа на спа педикюр и цял ден нямам болки в краката. Ами това е от мен ...надявам се тази нощ да поспя. Лек ден на вас.

# 446
Честито бебе Максим на мама Магита! Да са здрави и да се радват взаимно! Много късмет им пожелавам   bouquet

# 447
  • Бургас
Честит син на мама Магита!Да е жив и здрав и много щастлив!

# 448
Добро утро и честито бебче !

Усещате ли как се трупаме лека полека аз нямам вестителка, Искам вестителка че с тези мои 5 см незнам момичета какво да правя докторите ми казаха да си почивам да успея да задържа още няколко дни с това разкритие , аз нямам грам ама грам контракция и се притеснявам да не взема да изтърся бебо някъде по пътя за болницата. Сега постоянно се пипам отдолу и ако усетя разширение ще бягам, нормално ли е да нямам контракции ? НАправо изпадам в тих ужас незнам какво да ви кажа при всяко влизане в тоалетната гледам какво става отдолу , а като влизам по голяма нужда не смея да напъна( с иззвинение) сега пия ношпа, магнерот и феро фолгама това ми казаха да пия докато не ми изтекли водите или не получа контракции. Като отидох в болницата и като ме бръкнаха и докатора ме пита "Е ти болки нямаш ли " и аз викам "Ми не " и доктора  Shocked Shocked  Стискайте ми палци  въпреки незнанието ми за нещата всичко да се нареди, аз стискам палци на всички вас

# 449
Добро утро,
Честит син на мама Маги, да наддава бързо и скорошно изписване. Да сте живи и здрави цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт