Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • При моите мъже...
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА КАНЕЛА И ЧЕСТИТ СИН НА МАМА МАГИТА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ! Hug

# 451
maggitta, честито! Да е жив и здрав юнака и многооо да ви радва!

# 452
Добро утро  Hug

Мели сори ... ама и аз отивам в гората при Белчето  Joy Joy Joy

# 453
Добро утро   bouquet
Честит момък на мама Магита. Голям и силен да стане.
Мели, остави ги тия предателки, аз идвам на морето да си пия кафенцето  Mr. Green Тук гора си имам  hahaha
Прекрасен ден ви желая и като ви казах че кафето ми показа голям бебевалеж този и другия месец-вие не ми вярвахте  Mr. Green 

# 454
Честита радост на Канела и Магита! Много да ви радват малките слънчица!
Поколоко, страхотна снимка!

# 455
  • Варна
Добро утро ! Hug
Първо :Честито на всички мами,които вече гушкат малките бебоци  Heart Eyes Да растат здрави и обичани ! КанелаHug
Вчера ме изписаха от болницата.За щастие положението е овладяно,болките и контракциите отминаха и сега трябва да лежа и пия лекарства поне още 10 дена докато вляза в 9-я месец.Шийката на матката беше доста скъсена 1,5 см.,болките непоносими и режещи + болезнени контракции на 2 минути. Бебето се е наместило много ниско долу...нетърпеливче  Heart Eyes Хемоглобина ми продължава стремително да спада,и в тази битка се чувствам победена,въпреки че не спирам да полагам усилия. Благодаря за стиснатите палчета  Hug
Имам да дочитам почти 2 теми  Shocked
Прегръдки за всички !

# 456
Добро утро, МАГИТА ЧЕСТИТО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЮНАК
Момичета ако искате бебета лъвчета - малко остана действайте.

# 457
Бебето се е наместило много ниско долу...нетърпеливче  Heart Eyes

Аварче ... дай го на мен това нетърпеливче... пък ти давам моето мързеливче  Mr. Green
Днес вече имам леки стягания в корема на моменти, но само това ... за сега  Crazy

# 458
  • Варна
Фейт  Hug
Не го давам аз току така  Mr. Green

# 459
  • Бургас
Мели, остави ги тия предателки, аз идвам на морето да си пия кафенцето  Mr. Green Тук гора си имам  hahaha
Прекрасен ден ви желая и като ви казах че кафето ми показа голям бебевалеж този и другия месец-вие не ми вярвахте  Mr. Green 

Ние Кольовите майки трябва да се подкрепяме Hug Heart Eyes Остави ги тези дърволюбителки! Да ги нахапят дървениците..и листните въшки.........и мравките....... hahaha JoyЗа всички в горичката спешъл поздрав:
Скрит текст:
   newsm65

# 460

Ние Кольовите майки трябва да се подкрепяме Hug Heart Eyes Остави ги тези дърволюбителки! Да ги нахапят дървениците..и листните въшки.........и мравките....... hahaha JoyЗа всички в горичката спешъл поздрав:
Скрит текст:
    newsm65

hahaha hahaha hahaha  икебаната  Joy Joy Joy  bigdance2

# 461
Ох,добре че е кучето,та да ме приспи(сигурно и комарите е пъдила миличката ми #2gunfire #2gunfire #2gunfire).Ама както ме приспа,така преди 5 минути реши,че ми е време за ставане,че видите ли,тя няма с кого да играе,а вече и е много досадно Joy

Скайче,сигурно съм ужасна,ама изобщо не се съобразявам като теб(откак съм бременна).Лоша съм,гадна съм и не ми пука много.В 7 като стана моя и вика"Ама защо не ме събуди,щях да ти правя компания".И аз отачих...викам абе алоо,пуфкам аз,охкам около теб,леко цивря,светвам лампата да бия вампирски изчадия,светвам лампата да броя трупове в леглото-ти пън smile3511!Няма събуждане братче,само кучката,милата,ми влиза в положение.Ама то разбрано бе-вижда ме,че съм като хала,ного нервирана,ще дойде,ще ми оближе ръката,ще се гушне,ще ми заспи в краката(че да ме приспи и мен)..... smile3501. И сега изтощена от грижите около мен,реши да поспи малко(дотук бяхме с играта),че не се знае кога пак ще има криза(пази си силичките hahaha).

Мели,айде не се дърпай-ела с мен в гората и ти.Едно прохладно,зелено,ще готвя и обяд и вечери.... feeding

# 462

Скрит текст:
   newsm65

Е щом ще тЪнСуваме идааааааааа  Mr. Green

# 463
Здравейте красавици Hug
Канелка честита ти принцеса, да слушка, да папка, да е жива и здрава, само да те радва. Изживей най- накрая този дългоочакван момент с любимите хора до теб и бъди винаги щастлива newsm51.
maggitta честито ти малко слънчице, бързо да наддавате и да пораснете, най- важното да ти е жив и здрав. Няма да се плашиш, ние се родихме 2250гр. и сме много добре. newsm51

# 464
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАГИТА!
Момичета ако искате бебета лъвчета - малко остана действайте.

Аз искам лъвче, ама няма да ме огрее, затова ще стискам до Везни  Mr. Green Моето бебе вместо да слиза, се навира все повече нагоре. Понякога имам чувството, че ми подритва сливиците
Леле, мацки, повечето от вас са си направо родили, тия 37-38 г.с. по лентичките.... а аз нямам нищо готово за бебето, все още

Общи условия

Активация на акаунт