Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Честито на мама susamenna, всичко ще е наред трябва да вярваш само в това Praynig Hug

# 586
susamenna много  Hug Hug Hug и стиснати палчета. На размери сте си съвсем доносени - да сте живи и здрави и бързо да се приберете у дома с новия член на семейството!

Ама на мен до сега не са ми записвали нито веднъж,а термина е на 5.09.......нормално ли е?

Явно си е до лекаря, защото има и други мами тук, които са така. В Шейново знам, че ги записват след 38г.с. Аз си ходя стриктно, както си ме вика, а и съм и по-спокойна така.
unforgiven много е хубаво леглото
cassiopeia_vn аууу, ама и отношение на лекарката. А за твоя случай, аз даже вярвам, че няма да имаш никакви грижи да си родиш естествено. Уфф - аз се радвам, че моя АГ не изражда - така е безпристрастен, пък и той си казва, че е добър в пренатална гинекология, в болниците са специалистите по раждане.

Влизам в отбора на МЪРЗЕЛААА!
Ама още не са започнали всеки ден да ме проверяват  Laughing само майка на скайп-а и мъж ми, който утре-другиден пътува и се прибира вече да ни е спокойно и на двамата вече.
@1eks@ лелелеле. Вземи си почини малко, жена!  Shocked  Hug Hug
Мен ме заплашват, че ще ми се обидят ако не звънна индивидуално да кажа, че съм родила, а не да научават от някой друг! Е, сега - с телефона в следродилна пресконференции ще си водим... Иначе и аз не искам да разбират като тръгна да раждам.

Да, стола на Bydik принципно в Como е 85лв и още 35лв. за табуретката.

Днес направих една дължина на Илиенци - взехме някои нещица. В единия магазин попаднах на продавачка, която е бременна и се следи при Калев във Втора градска. Та той й бил казал, че от другата седмица започват ремонт някакъв и щели да имат по-малко места за прием, което ме учуди. Някоя от мамите във Втора да е чула подобно нещо. Аз я питах да няма предвид поставянето на таблетите по стаите, но не ставало въпрос за това, тая се чудя  newsm78
Vasilena P Та пак за теб се сетих. Допада ми виждането ти за кръщенето.
При нас няма да има, че сме с различни религии с таткото  Blush но на погачата си държа, заради събирането с приятелки

# 587
Благодаря ви момичета HugИ за да сме коректни,стихчето се казва"На моето бебе",а авторката е Звездичка(Яна Вълчева).Радвам се,че го споделих с вас и,че ви хареса  Heart Eyes
Аз от следобяда болки нямам ама краката са миии   261uu Милените,големи сте сладурки  HugА на Сусамена- fingerscrossed мила,да сте живи и здрави с малкия  Hug

# 588
Сусамена голямо бебе,сигурно малкият бързо ще се оправи.не се тревожи.мойта пикла в 33 седмица беше 2 кг само.Стискам палци бързо да сте си вкъщи и да се гушкате

Милена,ти като подредиш всичкият този багаж и бързо бързо ще се отправиш към болницата  Grinning

Фейт,да не тръгнеш да раждаш с тези контракции на 15 минути? Айде да има още бебета

# 589
  • Бургас
Честито бебче на мама Сусамена! Да расте здрав и силен малкия мъж!
Сигурно заради ранните седмици е на специални грижи бебчо, докато му с естабилизират дробчетата. Всичко ще е наред, аз съм сигурна! Хубаво е , че имате грамчета Hug
Скай,  Joy еее, наборе, то туй от нашата младост и е класика:))))  smile3521 Не знам що за ривендж е туй, обаче Една от нас, много ме притесни каква музика слуша Crazy Thinking Това индийска чалга ли е?  hahaha hahaha hahaha Иначе верно интерпретацията на Инглиш е супер Peace
Скай, аз теб съм си нарочила за моя вестителка, макар да те няма в спиъка, оти си първата от септемврийската бригада, с която се запознах, очи в очи Flutter Много съм сантиментална, виждаш ли Flutter Cry
Адаш, леко местене, дано да се наместиш и да ти помогнат да го наместиш ........багажа де, по-скоро  Laughing Mr. Green
Августа, все се каня да ти споделя, че мечтата ми е да живея в Канада (ама в гориста местност, може н аграницата с Аляска някъде из пустощта) - искам да си взема малка дървена къщичка в гората, да бича трупи и да си имам двама-трима трапера да ...ми помагат в биченето де и да ме пазят от мечки:lol: Heart Eyes Ееееех, мечти Heart Eyes

Стаси Joy Joy Joy Joy само си представих как си се разджавратила на магерото да раждаш, виеш като съблезъб тигър от болка и убеждаваш мама си, че в момента правиш мусака, примерно Joy Joy Joy Joy
Ангелче, многоооо касиво стихотворение Cry много нежно Hug

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 21:02 от Melly.G

# 590
Стаси Joy Joy Joy Joy само си представих как си се разджавратила на магерото да раждаш, виеш като съблезъб тигър от болка и убеждаваш мама си, че в момента правиш мусака, примерно Joy Joy Joy Joy
Ангелче, многоооо касиво стихотворение Cry много нежно Hug
rotfImao rotfImao rotfImao Определено задачата ще ми е трудна, затова се моля да раждам преез нощта, та да не ми се налага да преглъщам виенето. Ама все ще успея, нали знаеш вица "От как купих на жената телефон, все си е вкъщи"  Mr. Green

# 591
Кой е с контракции на 15 мин? Фейт ли? Някъде пропуснах нещо  Simple Smile
А Мартичка днес разписвала ли се е?
И на мен ми се иска близките да не знаеха кога ще ме режат, обаче датата се знае вече и няма как. А първия път беше изненадващо и не казахме на нашите, че ще раждам. Чак след като цялата суматоха мина, мъжо отиде вкъщи и ги изненада с новината.  Mr. Green

# 592
Августа, все се каня да ти споделя, че мечтата ми е да живея в Канада (ама в гориста местност, може н аграницата с Аляска някъде из пустощта) - искам да си взема малка дървена къщичка в гората, да бича трупи и да си имам двама-трима трапера да ...ми помагат в биченето де и да ме пазят от мечки:lol: Heart Eyes Ееееех, мечти Heart Eyes
Мъжа ми така ме подлъга да дойда в Канада - обеща да ми купи къща от дървени трупи. Оказа се, че тук всички къщи са дървени, ама от шперплат /почти/ и най-големия лукс е да живееш в бетонен блок. Обаче в панелката ползваш обща пералня в мазето  Sick
Инак на мен и тук ми е достатъчно северно, мен все на юг ме дърпа...

# 593
Фейт,да не тръгнеш да раждаш с тези контракции на 15 минути? Айде да има още бебета

Кой е с контракции на 15 мин? Фейт ли? Някъде пропуснах нещо  Simple Smile

Crazy Ааааа моля ви се ... нямам и грам контракция ... бъркатИ сЪ неШтУуууу  Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao Определено задачата ще ми е трудна, затова се моля да раждам преез нощта, та да не ми се налага да преглъщам виенето. Ама все ще успея, нали знаеш вица "От как купих на жената телефон, все си е вкъщи"  Mr. Green

Мелиии ... пълно кукукуку си да знаеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 21:42 от F.a.t.e.

# 594
  • Бургас
Мъжа ми така ме подлъга да дойда в Канада - обеща да ми купи къща от дървени трупи. Оказа се, че тук всички къщи са дървени, ама от шперплат /почти/ и най-големия лукс е да живееш в бетонен блок. Обаче в панелката ползваш обща пералня в мазето  Sick
Инак на мен и тук ми е достатъчно северно, мен все на юг ме дърпа...
:0 А трапери има ли newsm47 newsm03

Мелиии ... пълно кукукуку си да знаеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И мъжа ми така казва, ама късно го разбра  love001

# 595
Mм подредихме се,понаместихме го-багажа и дойдохме за още малко.Ще хапнем тука и си отиваме.Бай хоум...
Утре вероятно привечер ще намина да видя как сте.
Ооо и честито на Сусамена-всичко ще е наредд Hug

# 596
OO Melly.G за мен е чест. Имаш ми телефонцията, ще изклюкам веднага из форумско.
Сусамена, вярвай че всичко ще е наред. Аз вярвам! Голям си е за седмиците Симеон, ще се справи.

# 597
Абе, девойчета, имам болки на 5 минути, ама контракциите са ми слаби, а болките... добри  Laughing Това да го броя ли катоо контракция  newsm78 Ама си боли яко, реже ме кръста, а пък корема...  Tired

# 598
Сусамена, стискам палци за малкия Симеон да е много силен и много здрав, а на теб кураж и бързо възстановяване  Hug

Аз днес свърших няколко полезни неща, поразместихме в нас, т.е мъжлето разместило докато аз чаках 2 часа пред очния кабинет. Писнало му да ме чака, та се заел сам... Очите ми са ОК, няма проблем да раждам нормално. Този път ми разширяваха зениците, гледа ме на няколко машинарийки преди и след разширяването.
Ходих да си проверя и резултата от секрета и .. изненада- гъбичка  Confused Сега ще я морим с глобули, както каза док "Не е болка за умиране..." Та така...
Аз на нашите също не казах, че ще раждам. На сутринта им честитихме внучето. Майка ми покрай раждането на сестра ми се сдоби с хипертония, но там беше сложно ("лекарите" го направиха такова)
Вие си раждайте, а аз утре ще ви честитя  Laughing

# 599
Абе, девойчета, имам болки на 5 минути, ама контракциите са ми слаби, а болките... добри  Laughing Това да го броя ли катоо контракция  newsm78 Ама си боли яко, реже ме кръста, а пък корема...  Tired

Стаси ... кумата имаше такива болки в предродилна  Mr. Green при нея контракциите се изразяваха в кръста ... при мен миналата година бяха в корема. Явно е много относително.
Имаш ли усещане за постоянно пишкане  Thinking

Lucky* супер новини от очния  Hug
Сега съм спокойна, че ще виждаш и пускаш темата  Joy Joy Joy /това в кръга на майтапа разбира се  Mr. GreenHug

Общи условия

Активация на акаунт