Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
права си Sky и почвам да се примирявам..., не е нужно да му вися на главата - дето се вика, просто вътре си му е мястото и явно му харесва там  Hug

# 241
Sentex, свекърва ти нали знае, че на други хора си поръчала шезлонг за подарък? Някак не се ли сеща, че няма какво да правиш с 2 броя?  newsm78
А за баба ти... мдам, сещам се какъв модел е. Предполагам, че не те е грижа особено, защото надали някога и без това си имала кой знае какво отношение към нея, щом тя винаги си е била такава. Пък на нея щом и харесва, да си живее самотния богаташки живот, аз не мога да завидя на такъв човек. Фейтчето писа "зле ли и е" - ами истината е, че според мен и е зле. Аз не мога да си представя как може да е щастлив емоционално осакатен човек, който не може да изпита любов и изобщо нищо към друго човешко същество. То значи няма как и да изпита щастие. Та съжалявам ги този тип хора, прекарват дълъг, спокоен и половинчат живот, без никога истински да са му се зарадвали...  Tired

# 242
  • София
Ето свеки сега ми се обади да ходим до някакъв бебешки магазин за шезлонги и люлки  Mr. Green. Ще откача, все едно нищо не съм и казала, тя си знае нейната. Ако купи нещо ще го продам. Някой да иска нещо на половин цена. Поръчвайте пък свеки ще купува  Mr. Green

Joy Joy Joy
 Аз от свекито нямам оплаквания- не се бърка и ако може ще помогне винаги с каквото й кажем. Дори и за след раждането когато й кажем, тогава ще дойде. Майка ми е абдикирала, но това е тема, която не ми се обсъжда.
 Вчера ходихме на църква, попа ми прочете молитва за леко раждане, а аз се помолих за всички нас и ми стана някак мило и си поплаках. Вечерта пък гладих до 1ч., за да използвам прохладната вечер,че нали го дават да се затопля отново  Whistling
 Велвиамо и аз ще ти кажа като Фейт,че тези ехографи май не може да им се вярва много.
 На Канела й стискам палци всичко да мине успешно.
 Момичета, имам ужасна болка и цялостно изтръпване на дланите от близо месец-два и направо не се спи. В нета нищо не намирам,някоя знае ли нещо по този въпрос?

# 243
Здравейте момичета, тази сутрин закусих два пъти  newsm44
И при мен няма никаква индикация скоро бебка да излиза, започнах да си мисля, че ще прехвърля и термина Crazy
Мъжо не е съгласен, при всеки нов ден казва "днес ще е" hahaha
Предполагам, че като е чула прогнозата за времето тази сутрин е решила да изчака  newsm03

Между другото, какво ви е мнението за меките повивалници, харесах един подобен от Вис Виталис за 15 лв?

# 244
pecata само нощем ли изтръпват. Пробвай да спиш гушнала възглавница да видиш как ще е.

# 245
Свекърви, каквото и да направят или да не направят, все ще ни дразнят. Сантекс, вероятно жената просто изпитва удоволствие да пазарува за бебето. Радва се и се вълнува от появата му. Ако можеш да не приемаш нещата толкова навътре и да не се дразниш, ще е супер. Нека си пазарува, пък ти после прави каквото искаш с нещата  Simple Smile
Бабата на моя мъж всяка коледа ми купува чорапогащник - обикновен. Аз не нося. Просто в нейното село нищо друго не се продава, а жената е помислила за мен. Аз оценявам жеста, става ми мило, приемам подаръка и го изхвърлям  Simple Smile

# 246
  • София
pecata само нощем ли изтръпват. Пробвай да спиш гушнала възглавница да видиш как ще е.

Нощем е по-силно изтръпването, може би защото когато съм в легнало положение оросяването не е хубаво и се налага да сядам в леглото и така спя  ooooh! малко, за даса ми надолу ръцете. А иначе и през деня се усеща, но по-скоро е като все едно имам артрит на пръстите на ръцете  Crossing Arms Аз си мислех,че е от възпален плексит,но много време продължи вече...

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 11:57 от pecata

# 247
Между другото, какво ви е мнението за меките повивалници, харесах един подобен от Вис Виталис за 15 лв?[/color]
И аз си купих такъв, защото ще го ползвам на твърда основа. Първият ми също беше на Вис Виталис, бях доволна. Peace

Момичета, имам ужасна болка и цялостно изтръпване на дланите от близо месец-два и направо не се спи. В нета нищо не намирам,някоя знае ли нещо по този въпрос?
Има тема в Бъдещи майки за изтръпването на крайници. Общо взето съветват да се консултираш с лекаря си. Peace

# 248
  • София
И моята свекърва нищо не е купила до момента. Не искала, за да не ме ангажира с вкуса си. Да сме харесвали и да сме й казвали колко пари..Ми аз не мога да харесам едно боди и да ида да й кажа 8лв. И накрая май само количката ще е от нея. А майка квото хареса взима и ако аз нещо се нацупя, все ме убеждава, че ще се намери приложение. Моята си баба си определи в началото още, че може да си позволи хавлийка, дрешка и още нещо и като се роди малкия да ми даде стотина лева, ама не се сдържа и купи и прежда, та една нейна приятелка ни плете сега шапка, пелена и др. нещица. Да не говорим, че всяка седмица й ходя на гости и се скъсва да ми угажда, чак някои път и се ядосвам като почне да ми намества възглавници и неща, защото аз почти не се чувствам бременна. Но неговата баба...с нея не си се обичаме и тва си е и не иска бе, не иска да дойде един път е така от женско любопитство да види голям ли ми е корема малък ли е...един път не е пратила поздрави даже по дядото, които идва веднъж в месеца за пенсията или нещо друго специално за мене или за детето...Хора всякакви, кво да се прави...

# 249
Здравейте момичета, тази сутрин закусих два пъти  newsm44
И при мен няма никаква индикация скоро бебка да излиза, започнах да си мисля, че ще прехвърля и термина Crazy
Мъжо не е съгласен, при всеки нов ден казва "днес ще е" hahaha

Хехех ... това направо си е за хвалба  Joy Joy Joy

Иначе аз от около две седмици му говоря на мъжо, че бето ще се роди на 24-ти  Mr. Green харесала съм си тази дата и до тогава съм решила да преключа със всички ангажименти ... по-рано не ща да излиза  Naughty Mr. Green
Денс си намерихме педи, ходих до шивачката ... за утре имам още работа, трябва да подстиргвам и половинчо ... а след малко се изнасям към банята да търкам плочки  Whistling Crazy  И още куп други дребни неща за вършене  Whistling

# 250
Здравейте, банда  Hug

Мелли, благодаря за кайвето, още сутринта го изпих жадно, жадно с очи, нищо им няма на крачетата   Heart Eyes hahaha. Какви са сега тези болки при теб, да не ни сюрпризираш приятно?

Ма много ви моля момичета, чакайте си реда, ние дето ще преносваме ще ни е скучно без вас  Mr. Green

Стаси, Мелли, супер тонове ви пожелавам и чакаме новинички от прегледите  Hug

Ооо, Скайче, честито име, браво, ние още се лутаме. Даже вчера викам на мъжо, дай да решим окончателно как ще се казва, че може това да чака детитУ и не иска да излиза безименен  Laughing

Моята свеки може много да и знае устата, обаче не купува за бебето нищо което тя хареса. Дава (праща) пари аз да купя каквото искам, но... трябва да се знае, че парите за покупката са от НЕЯ и то еди каква си сума. Ако може всичко да е от нея ще е най-доволна и да се обяви в държавен вестник  ooooh!

Аз ходих сутринта на ЖК по здравна каса. Нямааа да се ражда и тази седмица, никакви признаци, грам контракцийка и стягане нямам. В петък пак ме вика, вече да ми прави гинекологичен преглед да видим в какво състояние е шийката. До тогава каза много разходки за да му помогнем и кючек  Joy  hahaha Арабките раждали лесно щото играели много кючек  Mr. Green Направо си представих как си завихрям "тънката" снагица и поклащам тумбака  newsm19

Калина, как мина сватбата? Добре ли си, едно бързо отчетче как е Симеон  Heart Eyes

Стискам палци за Канелка и чакам новината  Praynig
Миленка, затихна ли всичко мила? И това не е работа, тъкмо викаш ето почва се, има болки и после два дена нищо. Абе последните дни са страшно изнервящи, тръгва ли не тръгва ли  ooooh!

Родилите мами, сложете по една снимчица на сладките душички да им се порадваме, моля  Praynig Hug Heart Eyes

# 251
  • При моите мъже...
Вашите свекърви поне пазаруват;) Моята е на мнение, че докато не се роди бебето не трябва да се купува абсолютно нищо и да не му се мисли име Crazy И всеки път реагира рязко като кажем, че сме купили нещо, поръчали матраче, че се чудим за името и т.н.
И за баткото не е вземала кой знае колко неща, дори и в последствие. За разлика от майка ми, която само пита от какво имаме нужда и пазарува.
А бе да са ми живи и здрави - че да помагат който както може, а да не ми висят на главата с проблеми и болежки на главата Heart Eyes

# 252
Моята свекърва пък винаги ни дава пари и казва ние да си купим каквото решим. После като отрасна малката пак ни дава парички, ние да купим играчката и после да и я дадем, за да и я подари тя на детето. Така няма никакви излишни неща Peace

# 253
Ооо милички,предизвикахте съдбата!Влиза си Милена във Фейсбука да си играе малоумните игрички и какво да види-свеки на линия ,писала даже."Аз бях до сега на шопинг за бебко" ooooh!.Купих му суичър и гащеризон.От най -малките са -размер 68 Joy Joy Joy Joy
Толкова обаче ми е писнало,че само казах"а добре"..

# 254
  • където мечтите се сбъдват
Gora,много добре прави твоята свекърва  Peace Аз много се чудя как да подходя с моята  Thinking Дали тактично да и обясня да съгласува с нас покупките,за да са максимално от полза или да я оставя да си прави каквото иска и да хвърлям/неизползвам доста от нещата.Практичен човек съм и не обичам да се хвърлят пари на вятъра,но от друга страна можеш ли да превъзпиташ възрастен човек?

Общи условия

Активация на акаунт