Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?
Още не си ме намерила във FB. Иначе подготовката кипи. Избирам сега хотел за Истанбул, че ще ни се наложи да преспим една вечер. Полетът ни каца в 22ч и ще можем да си вземем колите от митническия паркинг чак на следващия ден в 9. Та се чудя сега по-близо до центъра ли да търся нещо или по-близо до летището
. Видах, че има шоу на пеещите фонтани в 6ч при Дубай мол. Там ще сме
И защо аз се занимавам, да подавам документи за визи през онлайн системата и да плащам с кредитна карта, като можело и тук
Лелеее, причерня ми пред очете. Викам му, взимай всички документи и отивай ти да издаваш визите. Повече за нищо никой да не ме закача. Естествено, се оказа, че няма такова консулство, само има намерение да се прави. Та бързо даде отбой. Но аз още съм ядосана. Чуждите усилия са си чужди и това си е.

,той по-тежко боледува от мен ,пък и знаете как са мъжете ,хич не търпят на болести,все едно света се е свършил.
със зъбчетата ,че щом и по две излизат и болката ще е двойна.
,стига се ядосва ми се наслаждавай на добре свършената работа и последствията от нея.
с куките съм скарана.
.Незнам при вас как е ама на мен са ми още странни ,въпреки ,че почти година съм тук ,ама немога да свикна така. 
) ,много си обичкам мъжлето 
Гледах кадри от снощи- камъни и разкървавени лица, ужасно е, много ми е мъчно.. 
Съгласна съм с вас за това, че средата, в която получават образованието си е решаваща. Аз лично за моите деца, не бих искала това да е немският, иншаАллах. Е, чак болезнено амбициозна не смятам, че съм
След няколко години може пак да си говорим иншаАллах 
не обичам, като се претрупва с цветя, листа и т.н. А, сега видях, че публикува- бързо да оздравява и съпруга ти. А жените- тези, които познавам там са с поне 2 деца и май нямат много време така да излизат. През уикендите с мъжете се разкарват нагоре-надолу често по семейно- на плаж, на зоолог. градина, яздят понита понякога, ходят на кино или сладолед, на музей или на някакво детско мероприятие. Но това последното по-скоро за тези, които живеят в чужбина, защото в Мароко все още няма много възможности така да излезеш да се забавляваш с децата. Паркове също няма много по мои наблюдения, не и с хубави приспособления за деца. Да не говорим, че там да видиш сами жени на кафе по улицата, почти никога, мъжете безработните най-нагло ги окупирват!
, но другия път, че трябва да изляза да свърша някои работи..
.Слънчо дано децата ти да са ученолюбиви и добродушни като теб.Няма начин да не е така понеже ще имат прекрасен пример за подражание,а и ти знаеш какво искаш и как да го постигнеш.Айде направете първо бебе пък после пак ще говорим,тъкмо и аз да видя ще прояви ли интерес някое мое отроче да учи български.
за това и не съм те намерила
за това сме и там където сме, обикновено съм поситивно настроена, ама в този случай не съм много много