Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Тук съъъъм!Пийк-а-бууу! Mr. Green
Любсиии Heart Eyes няма грешка-пълна пустош.Добре сме вече слава богу.Даже се мъчи да проходи,та ме боли кръста и коленете щото цял ден сменям двата варианта на принизяване. Tired Замечтах се да се сменим със Спящата красавица поне за ден..
Любсич тъкмо мислех да ти пращам мейла да ме добавяш във фейсбука пък ти нямаш.Голям пропуск,щеше да ме видиш ква съм убавцЪ Mr. Green Айде на живо ефекта ще е по-зашеметяващ  Crazy
Артемисче къде забегна днес?Мъжлето оправи ли се?
Астарта надявам се Илия е по-добре,между другото прекрасно име сте избрали. Peace
Фийл ходихте ли да видите какво правят на ски училището?Намери ли хотел в Турция?Дано всичко върви гладко. Praynig Ако имаш време пиши,знам че остана малко време въпреки че не разбрах точно кога е старта.
Слънчогледче чакам за зимните спортове в Мароко. Hug
Накрая да се похваля,че започнах да рециклирам пластмаса-днес разтопих две бебешки шишета след като ги забравих подобаващо време на котлона.Очаквам приносът ми към опазване на околната среда да продължи..или друго яче казано-нося си титлата 'отнесена от вихъра' с гордост.
Утре да пишете,ако ще и два реда.
 Hug Kissing Heart  bouquet

# 391
Добро петъчно утро на всички  Hug

Аз работя днес на пук на всички почиващи  Mr. Green Нали сме в мол, няма спиране. Добре, че поне махнаха 24те часа на работа, сумайти и народ беше по болниците, никой не е свикнал да работи по малките часове  #Crazy Sick започнаха да напускат, щото не могат на това работно време  #Crazy сигурно по празниците пак ще го направят, ама за уикенд се ядва  Mr. Green нали няма да съм аз  Whistling

Бибис, нямам фейс, не знам дали губя, ама поне имам време и прайвеси  Mr. Green Crazy Whistling
Който иска да ме намери, ще ме намери, не ме е страх  Joy

Хайде изчезвам пак или отново по-добре и до скоро, ще ви следя от късо днес  Sunglasses

Лек петък девойки  Heart Eyes

# 392
  • София
Добро утро на всички!

Да се наредим и ние в отора на болните - тази сутрин мялкият скиор се събуди с температура. Голама драма, защото днес му беше последния ден и много искаше да отиде. Но нищо, другата седмица ще си отработи деня. Ейй, много вируси, много нещо. От 10 деца в понеделник, вчера бяха само 3, а днес вече са останали само 2  newsm78 Ама, така е. С деца така се работи.

Любс, ти в кой мол почна работа? Какво ти е работното време? Нищо не губиш от ФБ. Аз го използвам главно заради снимките. Качваш ги и всички са ги видели. Няма вече, ама на мен не ми ги показа. Та си е удобно.

Бибс, избрахме си хотел, но чакаме да ни потвърдят стаите, ча май само 3 свободни имали. Стискаме палци да ни дадат още 2. Заминаваме на 06 Март, така че останаха по-малко от 2 седмици вече. Сега на дневен ред е как да се придвижим из този Истанбул. Трябва да закараме колите на едното летище, а да излетим от другото (около 60 км). Та тук зациклихме в момента.

Аз да ви се оплача, сменяме си офиса. Пак ще сме в същата сграда, но т 5тия етаж се местим на 2рия. Супер гадно. Причината е, че фирмата се разраства, а вторият етаж е значително по-голям от петия. Ноооо, е много по тъмен, нямата толкова прозорци, нито гледка, абееее, хич не ми харесва. Ама, какво да се прави. Решения на ръководството.

Поздрави на всички!   bouquet

# 393
Здравейте момичета !
Не мога да се преборя за компютъра в тази къща . Маи всички сте добре и това е супер.
Бибито аз също имам зъбни проблеми с малкия много го болят тези зъби и не дава на никой да спи ,цяла нощ мрънка и се разхожда пробвах всичко няма полза.
Lubs благородно ти завиждам че ходиш на работа сега съм навита и за 26 часа работен ден Laughing.
Feel от sebiha  ли ще летите малко е кофти превоза но има няколко варианта . Пробвали да се свържеш с летището може да ти дадат по добра цена за бусче от едното до другото летище . Иначе разходка с метрото и на ферибота поне ще е по интересно на моя мъж. не му беше Laughing ама пък таксито ни взе колкото самолетния билет до Дубай .
Времето при нас е страхотно май ще изведа момчетата като се наспят . Самоче преди това ме чака прането . Междудругото  има ли някои идея как да отслабна 15 килограма без да спирам да си похапвам .
За сега весел и лек ден на всички .

# 394
Аз пак съм тук  Mr. Green

Алисамер, разхождайте се сега, че като хване жегата няма мърдане. Дано мине периода на зъбчетата бързо  Praynig Валя ли тези дни привас? Тук ни се размина, ама разбрах, че наоколо са имали дъждец  newsm78

Фиййл, аз съм в Емирейтс Мол  Peace работя различно, според нуждите  Mr. Green важното е да си покрия нужните часове на края  Peace

# 395
Айде и аз пльос при вас. Mr. Green
Любсич Heart Eyes нищо не губиш бе душа,аз влизам точно за 10 мин. и ми става скучно.Дето вика Фийл то си е само за едните му снимки,ако не беше заради майка ми хич нямаше да се фейсвам.Какви са тез 24 часа работен ден бе жена!!! #Crazy Аз като бачках 12 часови смени и ме гледаха съжалително,и си бях за съжаление че раждат на конвейер,прибирах се на парцал. Tired Добре си ти с тва плаващо работно време,сладка работа.
При нас преваля оня ден и днес се мъчи ама тц..няма да е.
Фийл дано да мине леко тая вирусна гад,моите спомени от това време на годината в БГ са повсеместни сополи и кашлици.За придвижването от едното до другото летище не може ли да наемете кола?Аз не съм много в час де,ама като наемаш нали ти я доставят където искаш и после могат и да я приберат където си я захвърлила newsm78 Ти цяло околосветско организира пък сега няма някви си 60 км да ти се опрат я! Peace И аз стискам всички налични пръсти за хепи енд Hug А пък за офиса гадничко е ама нали се разраствате това би трябвало да оправдае слънчевото затъмнение.
Алисамер то сега не можеш да се вредиш за компа,ми после като отраснат ептен.У нас още се водят войни щото сме четирима кандидати,един лаптоп и моя телефон,сега се водят преговори за ай-пад. Money Съчувствам ти искрено за зъбите,при теб е по-зле щото тъкмо си приключила с едните и айде чене номер две. Mr. Green Приятна разходка!  bouquet
Артемисче липсваш вчера и днес..всичко наред ли е ? Heart Eyes
Бях убедена,че в Ливан имат всевъзможни услуги,деливърита,он-лайн поръчки и тем подобни и друго просто не може да се измисли...е оказа се че може.Мъжът ми се прибра днес от работа с нова пломба Shocked Направо се изумих,напуши ме и на смях щото работното му място е склад за скрап и просто си го представих зинал на фона на всичката железария. hahaha Оказва се,че можеш и заболекар да си повикаш на място.Като се има предвид паркирането-мисия невъзможна навсякъде,идеята е просто прекрасна.Евала!
 lovekiss

# 396
хахаха, Бибс, е за това не бях чувала, заболекар?! хахаха

Не работното време е 24, ами моловете бяха 24 часа отворени, че ние трябваше така да я докараме, че да имаме пълен ковър за всичките часове  #Crazy #Crazy който се паднеше да е след 12 на другия ден беше болен естествено  Sick

# 397
Биби, мехурите са суперски  Joy Joy Joy

# 398
Явно съм във фаза неизживяно детство,Любси  Crazy tooth 1swing  Що ми сА присмиваш на балЬончетата деее!!

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:07 от Бибито

# 399
Важното е да се чувстваш добре  newsm10

# 400
  • Атина
Ето,да се разпиша пак,че то от малкия звяр-ни ред,ни време...Биби,защо в Саудито ли?!Ами защото ми направиха предложение,което не можех да откажа...Става въпрос за агенция в която имаха нужда от човек с гръцки и руски.Имали си достатъчно арабо-говорящи...Е,още съм в процес на обмисляне,де,но да си призная ужасно много ми е иска
Хубава вечер и ужасно много поздрави

# 401
Здравейте .....тук съм и аз! Hug
След като ви се оплаквах толкова време каква скука ме гони,тези два дена имаше раздвижване Party,малко разходка ,на ресторантче,после на гости на приятели дето се познаваме от Гърция,днеска напред назад и после пак гости с преятелчета(не родата Peace),че чак сега сядам спокойно пак на компа.
Фийл,малко остана,ще измислте вариант за предвижване ,сигорна съм!И чакаме после ракази и снимки ,ще ми е супер интересно на мен,е мисля на вички де!
Биби и мен ме шашна с тая ,пломба Shocked!Ама браво на хората ,че мислят за всичко ,така се работи и правят парички!
Любс това си е чисто геройство-24 смяна #Crazy,на мен ми се работи ,ама ча пък толкова ще изперкам #2gunfire и 8 часа са ми достатъчни Mr. Green!
Биби и да супер са си балончетата,ще взема и аз да търся нови картинки да сложа ,че моята намръщена мадама ,взе да не ми харесва и не пасва с с веселите ви картинки Naughty!
Сега се мятам в skype  да се надранкам s дружките ми от бг ,а на вас лека нощ и да спите в златен кош! Hug Hug Hug

# 402
feel_the_rush, провери ли за shuttle-bus-чета между двете летища. Не са скъпи, а са супер удобни. Направо са си идеални за неголеми групи с багаж. Ето един примерен сайт : http://www.airportsistanbul.com/sabiha_gokcen_airport.aspx
Ако се свържеш с тях на е-поща, може и да се спазариш за по-ниска цена.  Mr. Green

Шри-Ланка, въпреки че е изключително бедна държава, за мен си остава най-вълшебното и нереално място, на което съм била.  Heart Eyes Дано и вие да изживеете магията и да се върнете оттам с куп хубави спомени.

Любс, ненормална е тая работа с моловете.  Shocked Би било нормално, ако хората работят по нощите, да почиват на следващия ден.  Rolling Eyes Еееееех, а в добрата стара Европа ги понамързява да си отварят магазините и по 5 дена в седмицата straight.  Laughing

marqissata, разпитай ги дали нямат офис и в някоя друга от държавите на Залива.  Peace

П.П. Ник'ъв дъжд тука. Вече ще вадим летния гардероб.  Mr. Green

П.П.2. Биби, много ми харесаха "Шофирането в Бейрут" и "Неволите на един зидар".  Laughing
Давай, пускай нова порция смях. Стига да си в настроение, де ...  Hug

И бързо оздравяване на всички подсмърчащи !!! yu5

# 403
Ааа, Гарга шарена, в Европата магазините работят по шест дни в седмицата  Sunglasses Само неделята много много много рядко. Чела съм, че една от причините е и Църквата - неделя е ден, в който човек трябва да иде на служба, а след това да бъде със семейството си. И по празниците същото -в Бъглария магазаните тогава рпавят най-голям оборот, а тукашните - затворени.  Crazy

Иначе и за мен е лудост 24 часа да са отворени магазините, но ако молът е единственото място за развлечение и прекарване на времето, разбирам ги хората.

marqissata, аз не разбрах ти сама ли ще ходиш там или със сърпуг (семейство). Защото ако си сама жена, не знам как ще се орпавиш.  newsm78

Приятен и слънчев уикенд на всички  Hug Аз май ще го прекарам подсмърчаща и пиеща чайте вкъщи.  Confused

# 404
Любси нали съм си наивно оптимистче все си се чувствам добре,при мен надеждата не умира и си витаеееем заедно в облаците dancing Ти още ли си на пост?Или къртиш вече? 1countingsheep
Артемисче кво си купи?Разкажи впечатления от гостито,от ресторанта..Изневеряваш със Скайп,а!! newsm29  Да поясня,щото и аз така се заблудих в началото,при Любса няма 24 часов работен ден,въртят се на смени да запълнят 24 часа в които е отворен мола.
Гарга гледа ли и Ръсел Пийтърс,някъде пусках линка,не е за изпускане  Mr. Green Рядко не съм в настроение,но репертоара има нужда от допълнения пък напоследък намирам само едни такива постни..сухарести..ако мерна нещо по-сочно веднага ще споделА Heart Eyes
Маркизе мерси за отговора.  bouquet Предполагам туристическа агенция Mr. Green и щом ти се иска толкова много разбира се че трябва да го направиш,оная приказка 'за да се преборим с изкушението трябва да му се отдадем напълно' е подходяща за случая.
Айче сега видях че постна,и на теб приятен уикенд макар и вкъщи,макар и болна Heart Eyes
Отивам да гледам Х-фактор,че и днес ще го изтърва.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт