Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Шамсче, пропомни ми доброто старо време с този линк Laughing Peace

# 451
 Hug Grinning  bouquet

Momicheta, syjalqvam za latinicata, no myjyt mi byrka neshto v ezikovite nastroiki v4era i sega kirilicata mi e povredena, toest vsichki bukvi sa razmesteni, shte byda mnogo kratka, izvinete Embarassed

Vchera ni beshe mnogo shtastliv den, poneje syprugyt mi se diplomira uspeshno master!!! Heart Eyes  newsm44 Zapovqdaite da se pocherpite: Grinning

Namerihme mnogo evtini bileti za Portugaliq i inshaAllah utre zaminavame za nqkolko dni (za Porto i ottam s vlak za Lissabon inshaAllah Stuck Out Tongue

Na Feel specialno prekrasna pochivka da pojelaq, zashtoto tq shte trygne, dokato pisha otnovo sigurno  bouquet

Syrdeshni pozdravi na vsichki i se nadqvam koito bqha bolni da sa ozdraveli!  love001 newsm51

P.S: Lubs, blagodarq mnogo!!  bouquet Hubav den!

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 17:54 от Слънчогледи

# 452
Слънчогледке, честито дипломиране на половинката  Hug
Приятна почивка и положителни емоции само   bouquet

Бибито, вземи си от лилавките шоколадчета, много са вкусни   Mr. Green след кексчето на Арте, много добре ми дойде  Hug

# 453
Слънчогледи, честито завършване на половинката! Успешна реализация и много професионални успехи му пожелавам!  Praynig Hug
А за Португалия лекичко ви завиждам.
И ние миналата година уцелихме евтини билети (предполагам от същото място, от където пътувате и вие), та се разходихме до Порто...и сега пак ми се приходи.  Blush

Артемис, ако не ми беше чак толкова далеч, и аз щях да си поръчам кекс от теб.   chef
Иначе момичетата от А до Я не вярвам да се включат, предполагам повечето не следят въобще вече форума, пък и дори да греша и всички се разпишат, очаквам най-късно до седмица да има пак гооолеми драми.

alisamer, ех. тия английски училища, хем скъпи, хем с много претенции. ooooh! Хубаво сте направили, че сте го записали в другото.

Амал, дано бързо оздравеете. Иначе стоенето в къщи има поне едно предимство - имаш повече време за форум.  Heart Eyes

Аз да призная, че току що за пръв път прочетох темата с представянията. Бях чела отделни истории (на Русалката, Мъглата и още няколко), но марсината, например, днес я прочетох за пръв път.

# 454
Ама верно сте много мъдри че сте си направили тема за представяне пък и добри - веднага услужиха на бедната изстрадала от четене съфорумка. Hug Благодаря Фийл и Шамс   bouquet (усетих слънцето и луната изгря Mr. Green ) Днес с Артемисчето си правихме дружна читанка да не ни е самотно.Голям смях с Никсе-то hahaha Правилото за албума важи ли още??
Слънчогледче честито дипломиране на половинката и от тук нататък все по-големи успехи!Почивката ви е като естествен завършек на постигнатото,неприлично щастливо изкарване ви пожелавам  Heart Eyes
Любсее аз пък хвърлих око на оня с ореха и другия с бадема въпреки че и белия шоколад не е за пренебрегване.. знам аз що ми предлагаш бонбоните ама няма да остане цялата торта за теб! Twisted Evil
Аз пък като 'логичен' финал на деня ще ви почерпя...

БОБ с лук при тва,да ме запомнят половинките ви с добро  Mr. Green
Алисамер на село е много относително щото тука има села и Села,ако искаш пиши ми на лични по-конкретно какво търсите и ще проверя варианти.За училището не се коси',тия пък англичани много изтръпнали,добре си отървала детето от тотална парализа на чувство за такт.
Фийл за да не ми е скучно в нито един момент са се разбрали като се умори едната и да почне другата  hahaha Всяка си има някакъв репертоар,но Лина(брюнетката) е с по-богат като че ли,за нея казах че е като Спийди Гонзалес.
Сега да ви кажа тъжните новини от днес:камерата беше удавена и почина малко след реанимация.Пуснах я на 30' цветно с предпране. Peace Мъжът ми се чудеше към кой точно да насочи наказателен поглед и реч.Отнесох го аз като последен заподозрян на местопрестъплението.Е не е като да излезеш и да тръшнеш желязната врата след себе си със забравен ключ отвътре...мога да издам цял наръчник по изкуфяване и признаци на изтрещяване.Иначе пък децата са си изкарали супер нищо че не успях да видя снимки.
Любсич ей ги ботушките:
Скрит текст:
/
Аз лично бих предпочела нещо по-шаренко ама кво да направя като им изискват все черни или тъмно сини от училище.В тия гумените на точките се мушкам и аз,може да се издокарам някой път,тук са много актуални(за тийновете ама мен кво ме бърка Sunglasses )
Гаргата къде отлетя?Гарга чете ли Удхаус?Мисля че ще ти допадне.Аз мисля като си ходя да се запася с негови книжки,дотогава ще съм свършила със старите теми. Mr. Green
Айа Hug
За тая вечер стига.
Лека нощ и сладки сънища с привкус на боб и зелен лук! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 22:10 от Бибито

# 455
Хахахаха Бибииис, още мирише на лук тук от снощииии  #Crazy Shocked Rolling Eyes #2gunfire #Cussing out обаче бобчето ще си го наготвя в събота и то с оризче  Mr. Green
Ботушките са мноооого фашън и тук  Heart Eyes и на мен ми харесаха на точките  Peace

# 456
Здравейте красавици   bouquet
Амал, и аз така като теб съвсем за кратко и за малко се подвизавам във форума , повечко съм в готварския или в Красива мама  Crazy.
 Искам да съм Убавица  Laughing .
Бибито , бобчето си го бива  Peace
Слънчогледи , честито дипломиране на мъжлето   bouquet
 Любс, и тук са фешън ботушките , даже моето мъниче има но все избягва да го слага. За съжаление не може да си ги менкаме  Mr. Green. Иначе и аз не бих отказала едни   Peace
 хайде хубав и усмихнат ден   bouquet

# 457
Слънчогледи Честито дипломиране  bouquet!Ще се почерпя от тортичката ,че май от бонбоните нищо не остана Mr. Green.Предведливо почерпката е голяма ,за закъснелите като мен!
Биби снощи и мен бобец ме гостиха! Laughing
А да си кажа ,снощи четох из темичката,много се развълнувах от всички истории  и хубави и лоши.И на мен ми е интересно дали важи правилото за снимките и изобщо дали ги има още,иначе с търпеливост ще изчакам правото си да ги видя!Тази идея е била страхотна  с историйките на всички,но от изчетеното разбрах ,че има и други истории по-назад и ще падне голямо търсене .Ами ако имаше нещо както са направени албумите със снимки и да имаше историите на нашите арабелки и да се попълва и от новите момичета и естесвено да си има пак някакво условие за да ги прочетеш мисля ,че ще е интересно и от полза за много момичета,знам че трудно се осъществява такава идея,ама съм още на тая вълна от снощи и затова реших да си я споделя!
Хубав ден момичета кокичета изпълнен с много усмивки! Wink Hug

# 458
Здравейте момичета, чета ви доста редовно, особено и след като заключиха магребската тема, но не пиша защото при нас няма нищо ново. Четох представянето ви в темата, найстина е много интересно, за сега успях само няколко истории да прочета, защото детето не ме остава 1 мин на компютура, но ще ги дочитам. Много хубаво и полезно според мен, да се продължи, а също и за снимките, би ми било интересно ако все още ги има, да ви разгледам, и разбира се ще сложа и наши снимки. Радвам се че темата се съживи. Хубав ден момичета. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:29 от 4arli96

# 459
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте арабелки  Hug

Слънчогледче, поздравления за дипломирането на половинката и много емоции в Порто и Лисабон.Чакаме разкази  Hug Hug

Албума си го има още. Тези дни го прегледах пак, за съжаление е доста обеднял. А за другите истории можете да се осведомите в блога на Амал. Не посмях да дам линк. Айа беше положила голям труд да събере всичко на едно място   bouquet
 И ние сме болни (всички без мен, аз съм вълча порода  Mr. Green ) И нищо друго интересно.

Ще ми се и другите да се разписват поне колкото мен  Simple Smile
Деси, Ясмин,Дуа  и всички останали, липсвате ми!!!

За всички болни и здрави дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поправка- историите са в Клуб на арабските съпруги и приятели, от първа страница.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 14:58 от alvera

# 460
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте и от мен!

Рекох и аз да се разпиша, гледам преброяване правите. Mr. Green
Ние сме добре, животът си тече, имахме някои здравословни и битови проблеми. Както обикновено бедите пристигнаха на група, не една по една. С поправимите се преборихме, с непоправимите се примирихме...
Децата растат и все  по-палави стават, аз се опитвам да поработвам от къщи, но много не ми се получава. Мъж ми лека полека пак си намира клиенти, явно ще се позастоим в БГ, поредното почване отначало,  така ни било писано...

Фийл, щях да ти пиша за скейборда, но Карам размисли, ще купуваме нов скутер. Simple Smile Приятно прекарване, пък като се върнеш може и среща да си направим.

Слънчогледи, честито! За Португалия благородно завиждам, да си прекарате добре!

Артемис, малко уточнение за постоянното. Вече не трябва да имаш 6месеца+1 ден в страната. Важното е да не си отсъствал от страната повече от 1 календарна година без прекъсване. Това от опит- есента удължавахме постоянното на съпруга ми-той беше отсъствал 1г.+40 дни. Писахме обяснения защо, искаха и доказателства разни , оправихме се накрая. Така че спокойно човек може да работи и живее извън БГ и да идва за няколко дни за да не му се събира повече от година извън страната.

Айче, кога ще ходите към йорданско?

Бибито, заради тая картинка зверовете днес ги храних с боб.  Mr. Green Ама те си обичат, де. Само дето дребната държеше да лови бобчетата с ръце, та после мих кухнята извънредно.

Амал, оздравявайте! Ние шарки още не сме карали, "удоволствието" тепърва предстои.

Дуа, миличка, голямо  Hug Дръж се, скоро ще си гушкаш втората хубавица.

Марси, Белбей, пишете по-честичко Hug

Алверка, с голямо закъснение приеми най-сърдечните ми пожелания за порасналата ти дъщеричка  bouquet

Ама тоя албум още ли съществува? Shocked Ни помня потребител, ни парола. Обаче ако ще го възкресявате, нямам против. То заради тези, които нямат фейсбук, иначе останалите всеки ден си се гледаме. Grinning

Любенце, фурмитеееее Mr. Green

Липсват Русалката, Лона Миза(тъй ли беше или обърках буквите?), Олди(мнооооого се радвам за теб и щастлив финал ти желая) и още доста народ Hug

Магребската няма ли я вече? Защо, бре? Там по едно време доста се пишеше. И тогава къде е Делта Laughing, още не е минала оттук.

Толкоз, повече не ми дават, пък и не се сещам друго.
Поздрави!  bouquet

# 461
Май трябва по-често да правим преброяване, старите муцуни се появиха  Hug  bouquet Heart Eyes
Алверка, Ясмин, очаквам включване и от останалите . . . Олди, Марси, Делта . . .
Белбей, ти си амбасадора на мъгребската  Hug

Ясминке  Heart Eyes, чакай повикване за колет в най-скоро време  Peace аз леля ли съм или какво  Crazy

Амал, измислихте ли занимания за 15те дена  Hug Peace

А пък за албума, аз нямам нищо против, щото и аз нямам потребител и паролата, то беше малко партизанско тогава  Laughing Laughing Laughing старите помнят  Mr. Green ама за такива като мен без фейсбук няма да е лоша идея да ви видя  Peace

Бибилито, с този боб  Laughing сумай ти и народа изхрани днес  Laughing

Хайде лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 462
  • сред маслини и портокалов цвят
Любе, спри се бе жена, майтапче! Кви колети ще пращаш? Лично, драга, лично ще ги носиш от дубайско до Женския пазар. Laughing

Сега видях ботушките. Ние всички си имаме такива, включително моя милост. Не щото са фешън, ами са жизнено необходими, джапането в локвите ни е семейно забавление. Mr. Green

# 463
Писах,писах..цял ферман изписах толкоз бях ентусиазирана от раздвижването в темата Heart Eyes ...и накрая фъц няма интернет и заминаааа всичкия литературен труд пфууу ooooh! Довечера като изпонагътам всички ще почвам наново.
 Hug

# 464
Ясминчице, ще си помисля  Naughty Whistling Thinking

Биби, то ще е от многото боб  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 18:36 от ♥ Lubs ♥

Общи условия

Активация на акаунт