Новите ни козметични похождения 29

• 60 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • София
a.l.e.n.a, а каква е разликата между Крем против нежелано окосмяване за лице с мравчена киселина и Серума???

# 676
  • в 1001-та нощ
има отделно крем за лице, отделно крем за тяло, а серумът е и за лице и за тяло и най-деликатните зони, понеже е серум, предполагам след него може да се ползва и крем

взех и трите да ги пробвам и преценя  Peace иначе ако взема един или 2 продукта от 3 възможни - все ще се чудя - как ще са тези, които не съм взела  Joy hahaha  Embarassed

-Alien-, регистрирай се на сайта им за известия - постоянно - през дни имат големи намаления на опр. продукти, различни намаления, преди това си взех същата палитра, но с перлен завършек за около 15$, сега матовата за 11$ ... следи си - може и друго да ти хареса .....

от 120 цвята палитра имат мисля 6 варианта, според това - на какви цветове наблягаш  Peace

# 677
Малък сувенир от почивката ми в Гърция, супер впечатлена съм.  Heart Eyes

# 678
Пюр Демакиираща вода за лице и очи Galenic

# 679
# 680
  • София
a.l.e.n.a благодаря   bouquet регистрирах се и ще следя намаленията  Peace

от мен днес - сдобих се с мострички на повечето продукти на Макадамиа за пробичка

# 681
  • в 1001-та нощ
 Peace

chocolate-girl  Peace страхотни покупки  Heart Eyes

# 682
Peace

Mерси Аленка  Hug
Матрикса (шампоана и балсама) ги поръчах повлияна от твоите отзиви честно казано. Незнам какво да очаквам, но нямам никакви съмнения, че ще ми харесат  Mr. Green
А маската на Вела толкова ми харесва, че се презапасих доволно  Laughing Heart Eyes

# 683
  • Lost in a fairytale ...
Скрит текст:
Левия (ОГРОМЕН Е!)

Скрит текст:

# 684
  • в 1001-та нощ
Peace

Mерси Аленка  Hug
Матрикса (шампоана и балсама) ги поръчах повлияна от твоите отзиви честно казано. Незнам какво да очаквам, но нямам никакви съмнения, че ще ми харесат  Mr. Green
А маската на Вела толкова ми харесва, че се презапасих доволно  Laughing Heart Eyes

ако Вела-та ти харесва, ще е чудо да не харесаш и Матрикса  Blush но ще чакам отзиви  Peace

# 685
heydi, днес видях, че има 2 вида BB крем на Garnier, единия вид е във по-висока и тясна опаковка. Цветът медиум е доста тъмен и има оранжев оттенък, по-светлия е по-добър.
Кои са старата версия и кои новата? Каква е разликата?

# 686
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Coquelicot, от къде си си купила това червило NYX baby pink? Има ли приятен вкус?
От ULTA,това е верига за козметика от типа на Сефора.Става въпрос за Щатите.
Вкуса е химичен,а самите червила са нетрайни.Половин час по-късно трябва отново да подновяваш.В този ред на мисли,благодаря на ЖАКИ за отзива от червилата на Бенефит.Щом издържат по час,ще пропусна.

По темата :
ОПИ Chicago Champagne Toast

Bath and Body works лосион за тяло

Пурим х3

L'oreal Preference

# 687
  • София
Аленка, мерси!   bouquet
Чакам отзиви с нетърпение!

# 688
  • в 1001-та нощ
имам още малко да приключа с shiseido benefiance и го започвам  smile3508