Новите ни козметични похождения 29

• 60 624
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
BH Cosmetics 88 Color Cool Shimmer Palette

BH Cosmetics Blending Brush
Скрит текст:

Simple Smile)))))))))))))))))

# 691
# 692
  • в 1001-та нощ
*Polly*, сподели за четката, като имаш впечатления  Heart Eyes

# 693
heydi, днес видях, че има 2 вида BB крем на Garnier, единия вид е във по-висока и тясна опаковка. Цветът медиум е доста тъмен и има оранжев оттенък, по-светлия е по-добър.
Кои са старата версия и кои новата? Каква е разликата?

Новата версия е в тясната тубичка. Разликата е, че той е специално за смесена кожа, докато другият не е. Разлика имат и в грамажа, както и в текстурата - старият е по-кремообразен, а новият доста по-течен. Аз имам светлия. Peace

# 694
# 695
  • Стара Загора
(3 броя  Embarassed)

Момичета, помня, че някой показа този почистващ гел предните страници и казваше мисля, че трудно се намирал
Днес го видях в ДМ, беше около 10 лв. Не помня само, добри ли бяха отзивите. Загледах и този на Балеа, който Жаки препоръча но няма отваряне тази капачка. Исках да помириша, но го оставих. Предгледах и препоръчания бебешки шампоан на Алверде, но миризмата не ми хареса и пропуснах.  Tired

# 696
Любимия ми балсам за устни и

# 697
# 698
  • USA, Steak State
a-England- Dorian Gray

# 699
Ау, Вдович, много е готин! Очаквам скоро да го видя и на нокти. Hug

Ето и моите нови придобивки + акрил (ще се пробвам в 3Д декорациите Laughing)

http://radi-d.blogspot.com/2012/09/new-from-born-pretty-store.html

# 700
  • Бургас
най- накрая пристигна
China Glaze - I'm Not Lion

# 701
  • София
От вчера:

- Ciate Caviar Manicure Set - останах приятно изненадана като ги открих в Сефора, а и цената е добра... Сега остава и да ги пробвам...  Crazy

- Lush Honey I washed The Kids - за пореден път, любим продукт ми е  Heart Eyes

- Tony&Guy Frizz Smoothing Curl Conditioner

# 702
  • в 1001-та нощ
Ензимната стъпка от колагеновата терапия на Шварцкопф - издирвам я почти година - в опаковка 150 мл  Heart Eyes

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Enzyme Extract Treatment 150ml

# 703
Ензимната стъпка от колагеновата терапия на Шварцкопф - издирвам я почти година - в опаковка 150 мл  Heart Eyes

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Enzyme Extract Treatment 150ml

Може ли да споделиш за каква коса е,и как я използваш Simple Smile  Blush

# 704
  • в 1001-та нощ
косата се измива добре, нанася се ензимната стъпка, масажира се и престоява малко - почиства всякакви увредени участъци и натрупвания, полира косъма, след това се изплаква и се нанася колагена, процедира се по същия начин, после се изплаква и стилизира, косата е много жива, уплътнена, спасена (ако има увреждания) и т..н

Общи условия

Активация на акаунт