Новите ни козметични похождения 29

• 60 619
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
косата се измива добре, нанася се ензимната стъпка, масажира се и престоява малко - почиства всякакви увредени участъци и натрупвания, полира косъма, след това се изплаква и се нанася колагена, процедира се по същия начин, после се изплаква и стилизира, косата е много жива, уплътнена, спасена (ако има увреждания) и т..н
Звучи ми прекрасно,откъде си я закупи ?

# 706
  • в 1001-та нощ
ибей  Peace

# 707
# 708
  • София
тъй като съм вече на есенна вълна с покупките, а и днес от сутринта започнаха да ме ядосват
това овършах преди работа , хем се наспах , хем минах през лили
равносметка закъснях с 2 часа без 10 мин , но нещо пак не ме разведриха покупките

червилото е римел diva red (дано ми отива  Laughing )  а сенките: Copper&Gabbana

# 709
  • в 1001-та нощ
от сенките на МАС се разтреперих  Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes , не знам как ще оцелея до утре сутрин - докато ги пробвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

MAC Eyeshadow Gulf Stream 

MAC Eye Shadow Shade Zonk Bleu

в топ 3 на грижа за скалпа  Heart Eyes локално  Peace

Ducray neoptide lotion capital - 2 опаковки, всяка е от 3 флакона от 30 мл  Heart Eyes

Redken Time Reset At Home Porosity Filler - много любима терапия  Heart Eyes и различна от класическия ботокс  Heart Eyes

Wella Professionals Enrich Repair Serum - серумът от любимата серия на вела,  не съм го ползвала до сега, но съм влюбена в другите елементи на серията и за фина и за плътна коса  Heart Eyes

Wella Professionals Balance Anti Hairloss Serum - първа проба, очаквам да ми хареса  Heart Eyes

# 710
a.l.e.n.a, ампулите на Wella с отмиване ли са?

# 711
  • в 1001-та нощ
кои на вела - те са 2 вида - едните от енрич серията, а другите грижа за скалпа  Rolling Eyes

# 712
И за двата питам - дали са грижа с отмиване или се оставят да изсъхнат.

# 713
  • София
Пристигнала ли е новата колекция в МАС?

# 714
  • в 1001-та нощ
И за двата питам - дали са грижа с отмиване или се оставят да изсъхнат.

и двете не се отмиват - едните са за косъма, другите за скалпа  Peace

# 715
От известно време си търся молив за очи с цвят между кафяво и патладжан. Все намирах разни гелообразни и/или с лъскави частички. Днес най-сетне открих, каквото търсех.
Левият молив и най-долният суоч.
http://addictedtoblush.blogspot.com/2010/12/bourjois-kohl-contou … iners-review.html

# 716
# 717

И ружовете и сенките са страхотни!  Heart Eyes Crazy Grinning yes

# 718
Червило.  Heart Eyes
Скрит текст:

Скрит текст:

# 719
Inglot - Nail Enamel 850
Скрит текст:

Cuticle Removing Gel
Скрит текст: