Новите ни козметични похождения 29

• 60 832
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Бургас
Момичета, къде в София има останал от тоника за лице на Регал за нормална към суха кожа. Навсякъде намирам от този за нормална към смесена кожа ? Останах без тоник. Не искам да пробвам други марки, че не знам как би реагирала кожата ми.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 181
# 182
Lady B, като я пробваш, моля те да споделиш впечатления, понеже си взех от същата серия, но със сините нюанси и са отвратителни като текстура, все едно са мокри сенките. Да знам в мен ли е повредата, или да ходя да я връщам в магазина.

# 183
Lady B, като я пробваш, моля те да споделиш впечатления, понеже си взех от същата серия, но със сините нюанси и са отвратителни като текстура, все едно са мокри сенките. Да знам в мен ли е повредата, или да ходя да я връщам в магазина.

До кога им е срокът на годност погледна ли? Имам я тази палитра и съм много доволна, сенките са много добре пигментирани и се нанасят лесно.  Rolling Eyes

# 184
# 185
Еха, някой е овършал щанда на ГР Whistling Чакаме ревюта, Лепи Hug

# 186
До кога им е срокът на годност погледна ли? Имам я тази палитра и съм много доволна, сенките са много добре пигментирани и се нанасят лесно.  Rolling Eyes
Нямат срок на годност, имат само, че са годни 12 месеца след отваряне. Не бяха запечатани в целофанче, но и не съм виждала Есенс да ги запечатват така.

# 187
  • Варна

Доста добре изглеждат (калъфчето е доста смотано, но четките са добра имитация), утре ще ги пробвам. Peace

# 188
До кога им е срокът на годност погледна ли? Имам я тази палитра и съм много доволна, сенките са много добре пигментирани и се нанасят лесно.  Rolling Eyes
Нямат срок на годност, имат само, че са годни 12 месеца след отваряне. Не бяха запечатани в целофанче, но и не съм виждала Есенс да ги запечатват така.

Да, Есенс нямат опаковки на сенките. Confused Ами не знам какъв може да е проблемът тогава, от мойте нямам никакви оплаквания. Rolling Eyes

# 189
Като се замисля може да е от четката, понеже ползвах една нова с изкуствен косъм, която купих за проба. Доста е гланцирана. Утре ще пробвам с хубава четка и ще видим.

# 190
  • Перник
lepi,честити придобивки  Hug С нетърпение ще чакам отзиви,особено за спиралата  Simple Smile

# 191
lepi,честити придобивки  Hug С нетърпение ще чакам отзиви,особено за спиралата  Simple Smile
Ти и спирала от 20 стотинки да сложиш, пак ще изкараш супер хубавите мигли.

# 192
  • Перник
Ееее tanch  Hug благодаря ти!

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт