Новите ни козметични похождения 29

• 60 783
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Консистенсията е подобна, но като цвят нямат нищо общо.
Блекберито е в пъти по-добро Peace

# 256
Flormar Pretty compact Quartet eye shadow palette P045

# 257
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
...къде ги намери всичките тези маски на Freeman? Надявам се да споделиш и отзиви, като ги изпробваш Hug
Отговора ми няма да ти е от полза,но все пак - във всеки магазин/аптека се продават(Щатите).Маските ги взех от УЛТА,където изборът беше най-голям.Над 10-на вида.При нас варират около $3,50-$4 според магазина.Не съм имала голями очаквания с оглед цената честно казано,но съм приятно изненадана.
Пийл офф маската с краставица много ми допадна.Намазвам дебел слой и трябват поне 20на минс,за да изсъхне напълно.Отлепя се лесно,кожата е мека и приятна на допир.Съвсем леко загатната миризма на краставица.
Маската с минерали леко пари на очите(да се избягва околоочния контур).Съхне по-бързо от краставицата.Измива се лесно с 3,4 изплаквания.Приятна миризма и забавен син цвят.Леко изсушава(кожата ми е нормална към мазна в Т-зоната),сложих крем.
Останалите видове все още не съм ги пробвала.Смятам да купя още няколко вида,задължително тази с ягоди и шоколад.Ще пиша по-натам. Peace

# 258
# 259
Coquelicot, благодаря  bouquet

Точно тази с краставица си взех в събота, но не съм я пробвала още - само да дойде уикенда и се наклепвам Crazy Ще следя и за останалите Hug

# 260
Biotherm Skin Vivo Uniformity Moisturiser - Normal to Combination Skin SPF15, Biotherm Skin Vivo Night Cream:
Скрит текст:
Biotherm Aquasource 24 Hour Deep Hydration Replenishing Gel - Normal to Combination Skin:
Скрит текст:
Lierac Hydra-Chrono Refreshing Fluid Anti-Aging Hydration - Normal & Combination Skin:
Скрит текст:
Лошото е, че се презапасих с кремове и трудно ги изразходвам, а не мога да се въздържа да не купувам.

Decleor Aroma Purete 2 in 1 Purifying & Oxygenating Mask:
Скрит текст:
Fushi Organic Rosehip Oil:
Скрит текст:
bareMinerals Prime Time Foundation Primer:
Скрит текст:

# 261

Действа добре

# 262
  • Бургас
BloodRed Cherry и при мен действа много добре измиващия гел  на Орифлейм

# 263
  • Бургас
      + подарък

и бързосъхнещ топ

и няколко неща от Macadamia - шампоан, балсам и олио:

# 264
Аглая Епанчина, сподели дали си доволна от този продукт  bareMinerals Prime Time Foundation Primer   bouquet

# 265
Утре ще си сложа и ще пиша. Истината е, че го взех като заместител на Clarins Instant Smooth Perfecting Touch - последната е по-малко количество и е по-скъпа. Гледах обаче, че този продукт на bareMinerals има повече положително отзиви във ФЮ.

# 266
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аглая,аз пък ще чакам отзив за маската на Деклеор.От известно време я оглеждам.
Тези дни дори исках да я поръчам,но фийлюник не пращат(рестрикции на марките) до Щатите вече.
Пух,ще пиша.

# 267
Coquelicot, преди малко пробвах маската. Очаквах да е повече почистваща и ексфолираща, отколкото хидратираща и подхранваща, но това, че нещата се оказаха малко по-различни изобщо не ме разочарова, даже напротив.

Маската съдържа ексфолиращи частици, не чак като при скрабовете, а по-меки, по-разтапящи се. След нанасяне се стои с нея 10 минути, след което по указание трябва да се ексфолира лицето, да се направи масаж и тук би следвало да изпълнят ролята си частиците. Само че, като се правят тези кръгови движения, въпросните частици някак се полепват по пръстите, почти не остават по кожата на лицето. За сметка на това проличава силната маслена страна на тази маска, ексфолирането не е толкова силно, а по-скоро оставя усещането за масаж с масла.

След измиването кожата е подхранена, страшно мека, откривам действие и върху бръчките. Тоест, няма пресушаване, няма скраб ефект, а по-скоро силно подхранване, поне при мен. Много интензивна и осезаема маска. Харесва ми.

# 268
# 269

Плюс разни маски на Фрийман, които чакам да пристигнат утре.

Общи условия

Активация на акаунт