Новите ни козметични похождения 29

• 60 839
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София/Бургас
Момичета, моля Ви препоръчайте ми тоник за лице за нормална към суха кожа. До сега съм ползвала Регал, но никъде не мога да го намеря (навсякъде има този за мазна кожа). Взех си този на Билка с краставица и пъпеш, но ми мирише на вкиснато като го нанеса на лицето (хубав е, но тази аромат ме дразни). Пробвала съм и мицеларната вода на Биодерма, но от нея се ми изчервява много лицето.

Предварително благодаря!
 bouquet

# 271
Ако някоя от мацките, които се сдобиха с продукти на макадамия ги е изпробвала вече, ще съм много благодарна да драсне няколко думи за тях.  Hug

# 272
# 273
Скрит текст:
- утре ще го пробвам
Скрит текст:
- тестер на маската е.Утре също ще я пробвам.
Скрит текст:
- май има доста недоволни от този продукт, но ще видим.

# 274
  • София

Скрит текст:
- май има доста недоволни от този продукт, но ще видим.
Аз съм суууупер доволна от цялата серия и най-вече от този продукт  Peace С права коса съм и тънък косъм.

# 275
Ако някоя от мацките, които се сдобиха с продукти на макадамия ги е изпробвала вече, ще съм много благодарна да драсне няколко думи за тях.  Hug
Аз съм супер доволна, но ползвам цялата серия постоянно.

# 276
BloodRed Cherry и при мен действа много добре измиващия гел  на Орифлейм

Реших да мина на тази серия, че лятото не се отрази много добре, особено влажният възух Wink

# 277
Консистенсията е подобна, но като цвят нямат нищо общо.
Блекберито е в пъти по-добро Peace

Да, след преглед на повече суочове на Блякбъри, видях че на Мейбълин е по-лилав. Не знам, няма никакъв шанс да купя някога нещо на Ейвън, така че няма да мога да сравня на живо.

# 278
Момичета, моля Ви препоръчайте ми тоник за лице за нормална към суха кожа. До сега съм ползвала Регал, но никъде не мога да го намеря (навсякъде има този за мазна кожа). Взех си този на Билка с краставица и пъпеш, но ми мирише на вкиснато като го нанеса на лицето (хубав е, но тази аромат ме дразни). Пробвала съм и мицеларната вода на Биодерма, но от нея се ми изчервява много лицето.

Предварително благодаря!
 bouquet

http://static1.framar.bg/product/GARNIER_esential_tonik.jpg Това върщи много добра работа
  и тоникът от тази серия : http://3.bp.blogspot.com/-iSBN346B4t8/ToHA0hLtOEI/AAAAAAAAAYM/uq … s400/DSC00585.JPG

# 279
  • в 1001-та нощ
Консистенсията е подобна, но като цвят нямат нищо общо.
Блекберито е в пъти по-добро Peace

Да, след преглед на повече суочове на Блякбъри, видях че на Мейбълин е по-лилав. Не знам, няма никакъв шанс да купя някога нещо на Ейвън, така че няма да мога да сравня на живо.

newsm78 как така няма шанс  Rolling Eyes Embarassed

# 280
Аз да се похваля, че се сдобих с 4 Блекберита Party ще си ги пазя, че кой знае дали пак ще има

Check Please, да знаеш че този молив е на много високо ново: MAC, Chanel, YSL
Мейбелин много бледнее до него

# 281
Скрит текст:
Eyeshadow C Brush
Mineral Powder Brush
Stipple Brush
Powder Brush

# 282
Ивче, честити четки Hug От офертата с mystery bag ли се възползва? Много ми е интересно какво са сложили в нея и дали си е струвало.. Аз този път се наложи да пропусна, заради охарчване с други поръчки Whistling

# 283
# 284
Check Please, да знаеш че този молив е на много високо ново: MAC, Chanel, YSL
Мейбелин много бледнее до него

Ами в такъв случай ще трябва да се пробва, че и без това днес си купих три единички сенки в тази гама.  Simple Smile

alena, тя дълга и широка ще стане, ако взема да разправям за ейвънските ми разочарования, но стана четири години не съм поглеждала техен каталог и нямам никакво желание. Добре че четох тук за това Блякбъри.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт