Новите ни козметични похождения 29

• 60 813
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Ивче, честити четки Hug От офертата с mystery bag ли се възползва? Много ми е интересно какво са сложили в нея и дали си е струвало.. Аз този път се наложи да пропусна, заради охарчване с други поръчки Whistling
Объркала си - Юлето е. Laughing Hug Hug Hug Благодаря!
Не, поръчах ги с намалението, което беше 30%.
И на мен ми е интересно какво е имало в мистериозните торбички. Ще следя блоговете и ако намеря нещо по въпроса, ще ти пиша.

# 287
Опс, не знам защо така се обърках ooooh! Съжалявам.. Май съм превъзбудена от придобивката и пиша по-бързо, отколкото чета Blush

# 288
  • в 1001-та нощ
...

alena, тя дълга и широка ще стане, ако взема да разправям за ейвънските ми разочарования, но стана четири години не съм поглеждала техен каталог и нямам никакво желание. Добре че четох тук за това Блякбъри.  Peace

и аз предположих че става въпрос за нещо такова, но е подходящо да следваш настоящия си интерес, а не просто принципи с история  Blush

# 289
Ама и ние какви сме Blush ще вземе да и хареса молива, а го има за последно в този каталог

# 290
Алена е права, в декоративната козметика имат страхотни попадения - аз лично съм влюбена в моливите от supershock и glimmerstick diamonds Peace От останалото изпробвано съм преди всичко разочарована..

Жаки, и аз съм поръчала запаси, дано не си ги "изядем" една на друга Whistling

# 291
Опс, не знам защо така се обърках ooooh! Съжалявам.. Май съм превъзбудена от придобивката и пиша по-бързо, отколкото чета Blush
Честито! Чакам ревю!  Hug

# 292
Алчна съм за този молив Blush даже сега 4 ми се виждат малко ( а единственият, който имах преди това го ползвах поне 5 месеца)

Да си ъпдейтна мнението за Tangle Teezer-a. На влажна коса наистина сресва жестоко Big Ups даже много по-добре от колкото на суха (поне при мене)

# 293
  • Canada
Скрит текст:
Почистващата пяна на Missha е със зелен чай. Имам и мостри на един нощен серум, един серум със злато, който November Rain беше показвала в азиатската тема и един "драматичен" фдт, ще го пробвам с голямо любопитство Flutter

# 294
Алчна съм за този молив Blush даже сега 4 ми се виждат малко ( а единственият, който имах преди това го ползвах поне 5 месеца)

Доброволно се отказвам от моите бройки.  Mr. Green

# 295
# 296
  • София
... и един "драматичен" фдт, ще го пробвам с голямо любопитство Flutter

Joy И аз се сдобих с такава мостра, но не смея да го пробвам  Laughing Много страшно ми звучи това "драматичен" в заглавието  Shocked Смятам да си го намажа за предизвикателството "Рок звезда"  Mr. Green
Сподели после в азиатската тема впечатления от пяната със зелен чай, моля.

# 297
  • София/Бургас
BloodRed Cherry, благодаря!   bouquet
Ще потърся това на Гарниер.
Ще се радвам и на други предложения.

# 298
  • Canada
... и един "драматичен" фдт, ще го пробвам с голямо любопитство Flutter

Joy И аз се сдобих с такава мостра, но не смея да го пробвам  Laughing Много страшно ми звучи това "драматичен" в заглавието  Shocked Смятам да си го намажа за предизвикателството "Рок звезда"  Mr. Green
Сподели после в азиатската тема впечатления от пяната със зелен чай, моля.

Още тази вечер ще я тествам и ще споделя Peace
При мен освен драма се очертава и революция... серумът е Time revolution night repair science activator serum  Joy Като добавим и златото...  hahaha

# 299
  • София/Бургас
Момичета, използвали ли сте този гел за лице - Neutrogena VISIBLY CLEAR Oil-free Facial Wash ?
Какво е мнението Ви за него ? става ли за нормална към суха кожа ?

Общи условия

Активация на акаунт