Новите ни козметични похождения 29

• 60 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Аз също не пия и не пуша, но има какво да желая откъм белота, но лентите са с доста по-силно и агресивно действие и щом нямаш нужда по-добре недей Simple Smile

# 511
Ами като сме с бели зъби, какво да ни избели.  Laughing Четох в 2 стари теми - има доволни и недоволни. Явно при всеки е различно.
Аз ще погледна в ДМ като ида, но 23 лв ми се вижда много за паста при положение, че купувам всеки месец.  Mr. Green Незнам какво ги правя, но точно за 30 дни съм свършила опаковката.  Crazy
В ДМ я купих за 10 лева
На мене по едно време малко ми се бяха оцветили зъбите от някакви некачествени пасти + напитки като коли, сокове и тн. Иначе кафе и вино не пия. С тази Blanx станаха бели като сняг и супер гладки, все едно след полиране при зъболекар.
За кървенето не ти ли помага Лакалут актив? парадонтит предполагам нямаш Thinking него го лекуват с разни лекарства

# 512
Момичета, имате ли впечатления от новото олио за коса на Лореал ?
Tова олио ли имаш предвид
Скрит текст:
В момента ползвам това за боядисана коса ( като на снимката ),  с червената капачка. Като цяло съм доволна. Има фин, деликатен аромат, консистенцията му е по-течна от тази на коприната на CHI и олиото на Макадамия. На моята коса се отразява добре, не я омазнява или утежнява. Използвам го за целите дължини. Косата ми е чуплива, гъста, с плътен и твърд косъм и не знам как би се отразило олиото на по-финни коси. Но предполагам, ако се използва пестеливо, няма да е проблем  Simple Smile
Точно това, благодаря  Hug

# 513
  • Стара Загора
Леле, голяма разлика в цените. Гледам из разни сайтове и е по 18 или 23,90. Ами дано само я има в някой от старозагорските ДМ-и, ще си я взема значи.
Лакалут актив го ползвах в комбинация с Флуора в продължение на 3-4 месеца и ефект не видях никакъв. Единствено при кървенето ми помогна тази на Билка и стягаше наистина. Ако миеш добре и преди изплакване джубуриш 30-40 секунди като със сандрин, стяга перфектно. Май ще мина пак на нея.

http://beautyshop.bg/product/5792/bilka-pasta-za-zabi-s-antiparo … no-deystvie-.html

Ползвам също и Пародиум - ако имам възпаление, след 2-3 намазвания се оправя.
Обаче за парадонтит.... немога да ти кажа имам ли.  ooooh! Чета, че един от симптомите бил кървене на венците, но без преглед от специалист и изследване неможе да се постави такава диагноза. Ще питам зъболекарката като отида другата седмица.  Peace

# 514
Билката е нещо ново за мен, нея май не съм я пробвала, но ще я имам предвид и без това трябва да си купувам нова....взела съм тестер и на някаква нова на колгейт Simple Smile) Но още утре ще я видя тази на билка  Peace

# 515
  • Стара Загора
Билката е нещо ново за мен, нея май не съм я пробвала, но ще я имам предвид и без това трябва да си купувам нова....взела съм тестер и на някаква нова на колгейт Simple Smile) Но още утре ще я видя тази на билка  Peace

Аха, добра е Билката. И аз не очаквах ефект, но и моя приятелка остана доволна. За 3 лв не губиш нищо. Тази на Колгейт ли взе?

# 516
За проблемни венци - вода за уста КОРСОДИЛ(зелената) + паста Парадонтакс  и забравяте за проблемите  yes Peace

# 517
ммм мисля че е друга, но от  ДМ съм взела тестера, дори бяха безплатни и вървеше с листовка, дори знам че сега е на промоция с някаква на Блендамед, но бяха свършили комплетите....но пък тази която показваш е другата която обмислям Simple Smile

# 518
  • София
Момичета, твърде много се отклони темата. Ако искате направете една за избелване на зъбите (мисля, че имаше вече преди време) и да пренесем дискусията там. Мисля, че ще има интерес  Peace

# 519
Най-добре отиди да ти кажат дали имаш, защото това е много опасно. В семейството ми има няколко зъболекари и от тях знам, че това не се оправя с води и пасти. Само се замазва положението за известно време.

Олиото на Лореал на какво мирише? Сигурно ще го пробвам, защото косата ми обича да "пие" такива продукти Flutter Предполагам е по-достъпна версия на миричното им? Thinking

# 520
  • Стара Загора
Момичета, твърде много се отклони темата. Ако искате направете една за избелване на зъбите (мисля, че имаше вече преди време) и да пренесем дискусията там. Мисля, че ще има интерес  Peace

Съгласна съм. Ще я потърся утре (Адри в КМ ли е?).

ммм мисля че е друга, но от  ДМ съм взела тестера, дори бяха безплатни и вървеше с листовка, дори знам че сега е на промоция с някаква на Блендамед, но бяха свършили комплетите....но пък тази която показваш е другата която обмислям Simple Smile

Тази новата за мен не струва, ефект 0 при мен - нито спря кървенето, нито стягаше. Свърши и за по-малко от месец.  Crossing Arms

Най-добре отиди да ти кажат дали имаш, защото това е много опасно. В семейството ми има няколко зъболекари и от тях знам, че това не се оправя с води и пасти. Само се замазва положението за известно време.

Peace  bouquet

# 521
Олиото на Лореал на какво мирише? Сигурно ще го пробвам, защото косата ми обича да "пие" такива продукти Flutter Предполагам е по-достъпна версия на миричното им? Thinking
Ами както казах има лека, деликатна миризма,типично дамска, за разлика от коприната на CHI и олиото на Макадамия, които поне за мен имат по-силна мъжка нотка в аромата. Щом косата ти обича да  "пие"  подобни продукти, смятам, че ще ти допадне. И моята обича мазнички неща - сега съм си поръчала новото арганово олио на Avon, a по-натам смятам да пробвам и Митичното олио на Лореал  Simple Smile (все се надявам, че някой ще ми го предложи в замяна  Wink)

# 522
Щом миризмата е дамска ще го пробвам. CHI много ме дразни с тази тежка миризма като на мъжки арабски парфюм. А Митичното олио е жестоко и ухае невероятно Heart Eyes

# 523
Щом миризмата е дамска ще го пробвам. CHI много ме дразни с тази тежка миризма като на мъжки арабски парфюм. А Митичното олио е жестоко и ухае невероятно Heart Eyes
Значи и него ще прибавя към колекцията от мазньочи  Mr. Green
Обожавам продукти за коса, които ухаят хубаво  Wink

# 524
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, да кажеш как са моливите, като ги изпробваш, че и аз отдавна съм им хвърлила око Crazy

Аз ги получих преди месец и много ги харесвам. Само се чудя как се остри това чудо?! newsm78

при мен в пакетчето има острилка, ще я снимам, като се върна в София  Peace

Общи условия

Активация на акаунт