Новите ни козметични похождения 29

• 60 629
  • 726
  •   1
Отговори
# 555

lepidopteria
,със смесени впечатления съм,пробвах ги вече,но според мен има промяна някаква при тези на Есенс.Текстурата им е по-различна някак по-пудингова и въздушна,не са и особено пигментирани,трябва да ги пробвам като база за сенки,може би ще се получи по-добре.Имам няколко цвята от старите им и са супер пигментирани и не ми мърдат по 12 часа без база,за тези се съмнявам обаче.На Катрис обаче са добри като пигмент,иначе и те са някак по-въздушни от предишните им цветове,но могат да се носят самостоятелно Peace

# 556
  • Стара Загора

# 557
  • София
Emina мерси  Hug аз се издразних ,че в лили на раковска нямаше тестери и затова не ги взех

# 558
# 559
Взех си две четки от четките на Диор.
Тези, които са перпендикулярни една на друга - high coverage.

Луда съм по тях, ужас. Другите две light coverage като, че ли не ме кефят чак така.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 20:53 от Ara_bella

# 560
# 561

От днес - вече я пробвах и много ми хареса.  Heart Eyes

# 562
# 563
Честито! Wink Hug  bouquet  bouquet Страхотна е нали?

# 564
# 565
  • София

Какво кремче слагаш след това?

# 566

Честита да НИ е! Hug Страхотна е, наистина. Heart Eyes Не мога да спра да я пипам. Blush Утре сутрин ще я пробвам за първи път и ще докладвам. Той човека се опита да ми покаже и други, обаче викам "Не ща!"  Joy

През деня не слагам крем, защото съм винаги с фон дю тен и не обичам чувството когато отдолу има и крем. Naughty Вечер, крема от енергизиращата серия на Clarins и сега ще почвам първа опаковка Superdefense.  Peace
Кожата ми е съвсем нормална, даже не бих я определила като смесена.

# 567
Честита да НИ е! Hug Страхотна е, наистина. Heart Eyes Не мога да спра да я пипам. Blush Утре сутрин ще я пробвам за първи път и ще докладвам. Той човека се опита да ми покаже и други, обаче викам "Не ща!"  Joy
Мне, аз още не съм я взела, защото не нося фон дьо тен и още и измислям приложение. Whistling Някак не върви само да си я пипам! Mr. Green
Докладвай утре веднага.  Heart Eyes Hug
Ох аз сега ще трябва и фон дьо тен да си избирам то се е видяло. То всъщност това обмислям, другото е ясно! Laughing

# 568
  • София
Catrice defining blush rosewood forest- разкошен цвят  Crazy
Скрит текст:
Liquid Liptint- първия и третия
BB cream Eveline

# 569
  • USA, Steak State
OPI- Every month is octoberfest    Zoya- Elisa

Това сетче с балсами за устни- страхотни са!

И доста лакове и сенки за две съфорумки.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт