Новите ни козметични похождения 29

• 60 662
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
densi, заради тази четка си струва да започнеш да носиш ФДТ  Mr. Green Този тип (като форма, гъстота и вид на космите) дават такъв съвършен финиш, че в един момент започваш да се чудиш как си живяла без тях   Crazy

# 571
# 572
Catrice defining blush rosewood forest- разкошен цвят  Crazy
Скрит текст:
Liquid Liptint- първия и третия

Къде са ги заредили новите неща на Катрис?

# 573
densi, заради тази четка си струва да започнеш да носиш ФДТ  Mr. Green Този тип (като форма, гъстота и вид на космите) дават такъв съвършен финиш, че в един момент започваш да се чудиш как си живяла без тях   Crazy
HugДа така е, но някак не мога да търпя фон дьо тен и всякакви течни продукти на лицето. Ще пробвам то се е видяло. Grinning
А тази четка може ли да се ползва за сухи продукти? За хайлайтъри примерно?

О Катрис има нова колекция с новите ружове. Страхотно!

# 574
  • София

Къде са ги заредили новите неща на Катрис?
Купих ги от Лили на Лъвов мост вчера. Simple Smile

# 575
  • Пловдив
 Heart Eyes Четка за разресване.

# 576
  • София
densi, заради тази четка си струва да започнеш да носиш ФДТ  Mr. Green Този тип (като форма, гъстота и вид на космите) дават такъв съвършен финиш, че в един момент започваш да се чудиш как си живяла без тях   Crazy

Simple Smile o-нова мания  Crazy
по някаква случайност и аз си купих четката! -тази за фон дъо тена--- за пръв път ползвам четка при нанасянето-досега или с тампонче или с пръсти...ми някак не мога да открия разликата , все е тая май..или аз не мога да се справя правилно с нанасянвто...пък го правих по картинка  Mr. Green ужас. Blush 

# 577
densi, заради тази четка си струва да започнеш да носиш ФДТ  Mr. Green Този тип (като форма, гъстота и вид на космите) дават такъв съвършен финиш, че в един момент започваш да се чудиш как си живяла без тях   Crazy
HugДа така е, но някак не мога да търпя фон дьо тен и всякакви течни продукти на лицето. Ще пробвам то се е видяло. Grinning
А тази четка може ли да се ползва за сухи продукти? За хайлайтъри примерно?

Ами то както виждаш и аз си купих фон дю тен, макар че май не съм възхитена от него, както бях в магазина. Ще мисля нещо, защото няма нищо общо с любимия ми Pro Lumiere. Може да си купя още някакъв друг и да ги смесвам... Thinking

Иначе пробвах четката, много хубаво става с нея. Прецизно и без линии. Peace Забележката, която имам е че можеше да е една идея по-голяма като площ самата четка. Не съм възхитена заради ефекта които има Perfection Lumiere, но утре ще я пробвам с Pro-то и тогава ще мога да кажа пълни впечатления.
За хайлайтър не съм убедена че би ставала, защото е доста гъста и според мен ще загребва много продукт. newsm78  Но не пречи и това да се пробва.  Mr. Green Hug

# 578
и още някои неща :
Скрит текст:

# 579
Момичета, да няма някаква оферта за трите стъпки на Клиник? Тези дни видях някаква реклама в магазина им на Витошка, сега тук всички ги взимат... да не пропускам нещо?  Mr. Green

# 580

Лисичке, понеже гледам, че ти си си взела стъпките, а аз вчера за първи път ги ползвах имам въпрос. Защо миришат толкова гадно? Tired Измивния гел мирише на спирт, а лосиона на нещо странно, не мога да го определя. Иначе ефект има, но след продуктите на Кларанс, очаквах тези на Clinique да са по-приятни. Thinking

Аз не съм ги взела на оферта, просто има малки сетчета на трите стъпки и реших да ги пробвам най-накрая. 44 лева струват в Дъглас.
Иначе има оферта, ако си купиш трите стъпки в реален размер, няква чанта (циганийка голяма) Sick

# 581
  • София
Момичета, много ми е спешно - с какво да отлепя изкуствени нокти?

# 582
Момичета, много ми е спешно - с какво да отлепя изкуствени нокти?
Натопи памук с ацетонов лакочистител. Върху всеки нокът слагаш напоено памуче и го завиваш с алуминиево фолио. Стоиш 10тина минути и отлепяш ноктите внимателническата. Simple Smile

# 583
  • София
Огроооомни благодарности!

# 584
  • София
Сдобих се най-накрая  newsm44 newsm44 newsm44

Catrice defining blush Rosewood forest

Плачи, явно по всички Лили-та е заредена новата колекция, аз бях в Лили в Мол Сердика.
Всички нови ружове са страхотни! още поне два цвята бих купила, ако нямах подобни.

Взех си и

Общи условия

Активация на акаунт