Новите ни козметични похождения 29

• 60 648
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
* Lancôme Génifique Youth Activating Night Cream

* Biotina - Wonder Horse shampoo

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 18:55 от Elle-même

# 586
каква е функцията на Biotin в продуктите за косата

# 587
  • София
"Шампоан за коса с шипкво масло и вит. B7. Препоръчва се за укрепване на косата и е естествено мощно средство за противодействие на косопад."

# 588

Ciaté Caviar Manicure

# 589
  • София/Бургас
densi, от България ли са ? Да не би да са ги пуснали вече при нас и ако да ? Само основната серия или  има и от лимитираната ?

# 590
Новата почистваща пяна за лице на Нивеа - не намирам снимка в нета!!

ПС Всички спирали на Лореал са намалени през септември - в Ремедиум най-осезаемо!!

# 591
  • Перник
elhi4ka ще те помоля за отзиви за пяната,когато я пробваш  Hug

# 592
Подарък са ми.

# 593
Малвинка, няма да е скоро - започнала съм 2 туби почистващ гел, ама ще пиша като почна пяната - взех варианта за нормална/ смесена кожа (другия е за суха). Сега беше с въвеждаща по-ниска цена в Ремедиум към 5 и нещо и затова се заредих!! Но ще пиша като го почна  Grinning
Единия измиващ гел, който ползвам в момента е на Нормадерм/ Виши/ - променили са го, сега формулата е по-течна  ooooh!, преди беше по-приятен!

За който се интересува почистващия гел Клинеанс на Авен 200мл е намален на към 15 и нещо, а в комплект с Триакнел крем за към 25лв. в аптеки Ремедиум!!
Забравих да напиша, че си взех и това . 100ml e и е със помпичка за пръскане!! Зарибих се от комплекта на Нюкс за пътуване, който е наличен в Ремедиум на Славейков (каква реклама им правя Laughing). Сета идва много изгодно- кремчето вътре е страхотно и олиото! Казаха ми, че септември чакали и нова серия от Нюкс за хидратация - дадоха ми и мостричка!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 19:46 от elhi4ka

# 594
  • София/Бургас
densi, благодаря!

# 595
# 596
  • София
Жаки, гледам и ти си взела пастата за зъби. Аз също днес свърших тази работа, четох те някъде из темите преди това по този въпрос  Grinning. Но се чудех коя да взема, защото имаше още един вид - за премахване на петна. Но в крайна сметка си взех като твоята. От другата имаше 8 броя, а от избелващата само 2. И така се реши изборът ми. Другата ползвала ли си я?

# 597
  • Бургас
От последните дни:

Исках балсамче за устни Coca Cola, но автентичния вкус и аромат, но бяха само в кутийки. Вярно, много симпатични, но поне за мен твърде неудобни.  Rolling Eyes

# 598
Жаки, гледам и ти си взела пастата за зъби. Аз също днес свърших тази работа, четох те някъде из темите преди това по този въпрос  Grinning. Но се чудех коя да взема, защото имаше още един вид - за премахване на петна. Но в крайна сметка си взех като твоята. От другата имаше 8 броя, а от избелващата само 2. И така се реши изборът ми. Другата ползвала ли си я?
Миналата ми беше тази за петната. Много е добра Peace

# 599
  • София
Миналата ми беше тази за петната. Много е добра Peace

Избелващата предполагам също. Сега ще започна да съжалявам, че не взех другата, въпреки че аз петна нямам, но другият път ще пробвам нея.

Общи условия

Активация на акаунт