Новите ни козметични похождения 29

• 60 638
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium

Дени, дай после отзиви моля те за този вид лакове, че ги мисля  Laughing

# 601
Жаки, гледам и ти си взела пастата за зъби. Аз също днес свърших тази работа, четох те някъде из темите преди това по този въпрос  Grinning. Но се чудех коя да взема, защото имаше още един вид - за премахване на петна. Но в крайна сметка си взех като твоята. От другата имаше 8 броя, а от избелващата само 2. И така се реши изборът ми. Другата ползвала ли си я?
Миналата ми беше тази за петната. Много е добра Peace

Избелващата предполагам също. Сега ще започна да съжалявам, че не взех другата, въпреки че аз петна нямам, но другият път ще пробвам нея.
И аз нямам петна, не знам защо тогава се спрях на нея. Стори ми се по-силната....но дано и тази е добра

# 602
И два парфюма, които днес ми подари моят мъж:

COCO NOIR , Chanel - EDP, 100 ml

Аз си го купих още при първите му минути на наша земя, но той не разбрал, пък нали знае, че Шанел ми е любим бранд и в е д н а г а щом го видял го взел:)

И този

La Petite Robe Noire, Guerlain - EDP, 100 ml

# 603
Жаки, душ-пяната от БГ ли е?

# 604
Лисичке, понеже гледам, че ти си си взела стъпките, а аз вчера за първи път ги ползвах имам въпрос. Защо миришат толкова гадно? Tired Измивния гел мирише на спирт, а лосиона на нещо странно, не мога да го определя. Иначе ефект има, но след продуктите на Кларанс, очаквах тези на Clinique да са по-приятни. Thinking
Продуктите на Clinique са без парфюм и за това миришат  странно и се различават доста от продуктите на Clarins.  Simple Smile
В началото и на мен ми миришеха "гадно", но с времето свикнах и сега миризмата не ме притеснява и не ме дразни  Grinning
Моята кожа е чувствителна и продукти с високо съдържание на парфюм не ми се отразяват добре.  Rolling Eyes
Трите стъпки на Clinique, които са за по-мазна кожа, са с високо съдържание на спирт и е нормално да миришат на спирт. Аз не си купувам от тях, но и моята кожа не е мазна
Аз си купувам  Liquid Facial Soap - mild и Mild Clarifying Lotion. В лосиона съм добавила няколко капки от чаеното дърво  Mr. Green Доволна съм  Heart Eyes Grinning и не бих заменила Clinique с друга марка - на мен ми се отразява божествено  Heart Eyes Но всичко е много индивидуално и това, че на мен продуктите на Clinique ми харесват и ми се отразяват добре не означава, че и при вас ще е така. Rolling Eyes
Пробвала съм и Clarins и не останах доволна. Продуктите са хубави, но не са за всеки.

# 605
  • Belgium
Ara_bella от България ли купи Малката черна рокля?

Как е като трайност при теб?

# 606
Ara_bella от България ли купи Малката черна рокля?

Как е като трайност при теб?

Подарък ми е, не е от България.

Като трайност не съм я тествала все още, имам я от вчера.

# 607
Жаки, душ-пяната от БГ ли е?
Да Peace Много готино ухае, ако пуснат такъв лосион ...ох леле newsm76
Обаче ми е малко странно къпането с пяна. За деца ще е много забавен продукт Flutter

# 608
Аз влизам, за да похваля ей тази маска, която си взех преди няколко дни
Вчера я пробвах и съм доста приятно изненадана , предвид цената й, а и предубежденията ми към тази марка конкретно. Косата става една гладка, жива и жилава. С една дума- харесва ми много. Не знам в по- дългосрочен план как ще се държи, но мисля да взема и останалите неща от серията.
И да използвам да попитам тук. Лицето ми започна да се бели ужасно, но не от слънце. Появява ми се за първи път и то точно, когато температурите паднаха рязко. Челото и носът ми се белят много. Спрях измиващите продукти, понеже всичките ми са за мазна кожа. Само почиствам с тоник без алкохол и мажа обилно с мазен крем. Нещо друго да предложите, може и домашно приготвено.

# 609
Продуктите на Clinique са без парфюм и за това миришат  странно и се различават доста от продуктите на Clarins.  Simple Smile
В началото и на мен ми миришеха "гадно", но с времето свикнах и сега миризмата не ме притеснява и не ме дразни  Grinning
Моята кожа е чувствителна и продукти с високо съдържание на парфюм не ми се отразяват добре.  Rolling Eyes
Трите стъпки на Clinique, които са за по-мазна кожа, са с високо съдържание на спирт и е нормално да миришат на спирт. Аз не си купувам от тях, но и моята кожа не е мазна
Аз си купувам  Liquid Facial Soap - mild и Mild Clarifying Lotion. В лосиона съм добавила няколко капки от чаеното дърво  Mr. Green Доволна съм  Heart Eyes Grinning и не бих заменила Clinique с друга марка - на мен ми се отразява божествено  Heart Eyes Но всичко е много индивидуално и това, че на мен продуктите на Clinique ми харесват и ми се отразяват добре не означава, че и при вас ще е така. Rolling Eyes
Пробвала съм и Clarins и не останах доволна. Продуктите са хубави, но не са за всеки.

Мерси за отзивите. Peace Аз до сега не съм пробвала нищо на Clinique и за това останах изненадана. Моят set е за смесена към суха кожа. За това не си взех продуктите в реален размер, да видя първо как ще ми се отразят. Simple Smile

# 610
  • Стара Загора

# 611
  • Бургас
...
И да използвам да попитам тук. Лицето ми започна да се бели ужасно, но не от слънце. Появява ми се за първи път и то точно, когато температурите паднаха рязко. Челото и носът ми се белят много. Спрях измиващите продукти, понеже всичките ми са за мазна кожа. Само почиствам с тоник без алкохол и мажа обилно с мазен крем. Нещо друго да предложите, може и домашно приготвено.

Със същия проблем съм в момента.  Rolling Eyes
Но не мога да спра измиващите (моите са за суха и нормална кожа, защото за смесена/мазна ми изсушават много), защото си махам грима с тях, а и не си чувствам лицето чисто без употребата на гел.
Направо не знам какво да правя.
Ще се радвам на идеи!  Simple Smile

# 612
  • Перник
Ох...тези шимър-глимъри къде ли не ги търсих при нас и никъде ги няма  Sad

# 613
tanch, Мимита, при мен проблемът не е точно такъв, но наскоро си пресуших кожата с измивни гелчета и стоеше като изпръхнала и силно опъната, а по принцип е смесена и доста се омазнява. Взех си комбинираното масло на Икаров за зряла кожа и почнах да го ползвам вечер, като в първите дни около час след маслото нанасях и крема с алое на Арома Грийнлайн, понеже си усещах кожата суха като пергамент.. За 3-4 дни почнах да виждам ефект, след седмица почнах да слагам или маслото, или крема - вече няма нужда и от двете. Още не е напълно възстановена, но определено има напредък. Реално няма нужда от комбинирано масло, може да си харесате кое да е, подходящо за суха кожа - в темата за маслата могат да ви ориентират Peace

# 614
  • Стара Загора
Ох...тези шимър-глимъри къде ли не ги търсих при нас и никъде ги няма  Sad

Мога да съдействам, но Пийча си го поръчах, понеже точно него нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт