Набор ' 93 света ще покори! - 4 тема

• 47 788
  • 388
  •   1
Отговори
# 270
Приключиха ли вече първите сесии? При нас вече започна втория семестър, а първия го взехме успешно.

# 271
  • София
Приключиха ли вече първите сесии? При нас вече започна втория семестър, а първия го взехме успешно.
Заедно ли се явявате на изпити?  Grinning

# 272
Заедно ли се явявате на изпити?  Grinning

Не, заедно се вълнуваме. Според теб не е ли нормално?

# 273
  • София
Заедно ли се явявате на изпити?  Grinning

Не, заедно се вълнуваме. Според теб не е ли нормално?
Да се вълнува родител е едно, но да говори в мн.ч. за 20-годишното си дете, ми е леко в повече. Sunglasses Както и за по-малко, де. Как само звучи: "Днес ни болеше коремче, но се изакахме добре." Joy

# 274
july ,изказваш се малко неподготвена.Не мислиш ли?

# 275
  • София
july ,изказваш се малко неподготвена.Не мислиш ли?
Не мисля.

# 276
  • София
july1993, безсмислен спор!
Всеки има право да е или не е съпричастен към ученето, живота и бъдещето на детето си (макар и на 20 и на повече години те винаги си остават наши деца),
а и да го изразява по начин, по който прецени!
 В тази тема сме се събрали за да споделяме, да се подкрепяме, да обменяме информация, а не да се съдим и заяждаме!
Или поне така мисля аз!

Sea lights, приключиХМЕ успешно първата сесия. В курса на сина ми в СУ има майка и дъщеря, които заедно учат Право! Сигурно е чудесно преживяване...

# 277
Очевидно е,че не мислиш.

Ние приключихме първата седмица на втория семестър.Пак малко шашкане с програми и учебници,но не като в началото.Сега проверява за стипендиите,били различни видове,но как се дава информация за пари,все с ченгел трябва да им вадиш думите от устите,че и така не става.Доколкото разбирам,май след 1 курс на базата на успеха или нещо такова  newsm78

# 278
  • София
В УНСС стипендията зависи от бала, който се образува предимно от успеха през І семестър + дохода в семейството, който играе нищожна роля  Sad

# 279
http://www.verto-bg.com/malkite-neshta/roditelite-tryabva-da-znayat/
Момичета,мисля че е добре човек да препрочита тези мисли от време на време.Поне аз имам нужда.Като че ли ме отрезвяват по някакъв начин.

# 280
В УНСС стипендията зависи от бала, който се образува предимно от успеха през І семестър + дохода в семейството, който играе нищожна роля  Sad
А смятате ли да кандидатствате за евростипендия?
Аз мислех,че за евростипендии кандидатстват след първи курс,но се оказа,че и първокурсниците имат право.
Иначе дъщеря ми ще подаде документи за стипендия,пък каквото стане.Успехът й от първия семестър е пълен отличен,сега трябва да приготвя служебни бележки и каквото там искат.

# 281
В УНСС стипендията зависи от бала, който се образува предимно от успеха през І семестър + дохода в семейството, който играе нищожна роля  Sad

И в ТУ е така.

Скрит текст:
Момичета, благодаря ви Hug Спрях спора, защото е безсмислен, а и изобщо не е по темата. Има много подходящи поговорки в случая.

Желая късмет и успех на децата през втория семестър!

# 282
Успешно завършена първа сесия!
Дано да е на късмет и за останалите!

# 283
  • София
Мале как съм ви изпуснала и кога навъртяхте 4 теми  newsm78 в миналогодишната тема Набор 93 вече изкласи пишех редовно , но сега нещо съм се отнесла.Радвам се на темата , прегледах я на две на три , че нямам време да изчета цели четри теми  Embarassed но ще ви следя редовно.
За отчет моето диване , което беше милион процента сигурно , че ще следва в НСА реши , че изобщо няма да учи и въобще не се яви на изпитите  Sick направо откачих в началото , ама сега се поуспокоих , просто защото осъзнах , че нищо не мога да направя по въпроса.Говорих , говорих и нищо.

# 284
idi, не се ядосвай. Така е преценил, така е направил. Не е задължително да си висшист, за да успееш в живота. А може след някоя година да реши да следва, имам доста такива примери около мен. Важното е да е здрав.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт