Набор ' 93 света ще покори! - 4 тема

• 47 784
  • 388
  •   1
Отговори
# 285
  • София
idi, не се ядосвай. Така е преценил, така е направил. Не е задължително да си висшист, за да успееш в живота. А може след някоя година да реши да следва, имам доста такива примери около мен. Важното е да е здрав.  Hug

И аз така се самоуспокоявам.Преди около месец пък беше решил , че догодина ще учи / ако го приемат/ в Симеоново , ама аз вече не смея да се надявам.

# 286
За отчет моето диване , което беше милион процента сигурно , че ще следва в НСА реши , че изобщо няма да учи и въобще не се яви на изпитите  Sick направо откачих в началото , ама сега се поуспокоих , просто защото осъзнах , че нищо не мога да направя по въпроса.Говорих , говорих и нищо.
Това нищо не значи.Като че моята голямата като се дипломира като висшист,си работи по специалността.
Даже донякъде е по-добре:нека да осмисли с какво наистина му се занимава.Понякога това става ясно по-късно,но е по-полезно.Важното е да е жив,здрав и нека бъде себе си.
Друго важно е,според мен, да работи.Не учиш-трябва да работиш.Когато не са заети,не ги знаеш накъде могат да кривнат.Така че да се стягат и да запрятат ръкави да печелят хляба си.

# 287
  • София
Работи , но е само два пъти седмично.Работи като охрана в едно заведение , но само петък и събота.Много иска да си намери нещо по съществено , но е такава безработица , че е ужас , направо се радвам , че поне това успя да си намери.

# 288
но е такава безработица , че е ужас
На мен ли го казваш,дето го минах с голямата стъпка по стъпка  ooooh!
Ходиш по интервюта,изисквания да видиш(!),пък какво дават насреща-пълна и безплатна експлоатация,съчетана с абсолютно беззаконие:моята работи вече почти година,има колеги(всичките са млади),които са много преди нея във фирмата и на нито един не са предложили постоянен договор.За да се отърват от тях когато решат без обяснения.
И все пак работата е по-малкото зло,поне в нашия случай.Търси в джобса,аз се бях абонирала за обяви  Simple Smile,рови в сайтовете на компании,които те интересуват,те там си обявяват вакантните позиции.Може работата да е по-неквалифицирана,свързана с пътуване,мъкнене на стока,но без конкретни умения-толкова.Това ще му помогне по-бързо да се ориентира какво наистина иска да прави и да почва.

# 289
  • София
О , той има регистрация в джобса и редовно проверява , ама..
Всъщност миналата седмица шефа му е предложил да го направи на договор и му е взел данните от личната карта.Дано го направи , така поне се надявам , че ще има малко повече сигурност.Не че е гаранция , но все е нещо.

# 290
С намирането на работа наистина е страшно. Съвета на LilaC е много правилен - търсене на работа направо на сайтове на фирми, те ги обявяват там.

# 291
Много е замряла темичката, няма ли с какво да се похвалите или оплачете от деца?
Аз ще се оплача: В събота и неделя моят синковец беше на някаква вила, близо до Ботевград и днес ми се обажда, че е намерил на крака си кърлеж. Отишъл веднага до Студентска поликлиника и са му го отстранили, били са му инжекция против тетанус и сега е на лекции. Не са му изписали антибиотик. Иначе няма никакви оплаквания,мястото само леко се е зачервило.
Какъв беше инкубационния период и не трябва ли да се направи изследване на кръвта?

# 292
Много е замряла темичката, няма ли с какво да се похвалите или оплачете от деца?
Аз ще се оплача: В събота и неделя моят синковец беше на някаква вила, близо до Ботевград и днес ми се обажда, че е намерил на крака си кърлеж. Отишъл веднага до Студентска поликлиника и са му го отстранили, били са му инжекция против тетанус и сега е на лекции. Не са му изписали антибиотик. Иначе няма никакви оплаквания,мястото само леко се е зачервило.
Какъв беше инкубационния период и не трябва ли да се направи изследване на кръвта?
Мони,това ми се е случвало много пъти.Даже и инжекция не винаги слагат.
Една седмица го следи за температура.
Много е висока температурата,ако започне инфекция,това го знам по двама роднини на село,които се разболяха вследствие ухапване(и оздравяха) .Но те бяха живели доста дълго с паразитите.
Нека да се пази повечко от настинки и грипове,че да не се обърка картинката и да не знаеш от какво е.
Не ми се вярва да имаш проблеми.Спокойно!

# 293
LilaC , благодаря за успокоението!
За сега няма температура или други някакви неразположения,и дано да е така.

# 294
Христос воскресе! 

Светъл и благословен Великден, мир и любов в семействата ви! 

# 295
Момичета, май първоначалния шок от липсата на децата отмина и всичко си дойде на мястото.Вярна е поговорката "всяко чудо за три дни".Желая на всички хубаво лято и да дочакаме по -добри дни.
Бъдете щастливи!!!!!

# 296
Минавам да се похваля,че първия изпит по висша математика от лятната сесия е успешно взет от моя синковец! Много се радвам, защото беше "тежък" изпит! Остават му още три, дано да има същия успех!

# 297
  • някъде по морето
Минавам да се похваля,че първия изпит по висша математика от лятната сесия е успешно взет от моя синковец! Много се радвам, защото беше "тежък" изпит! Остават му още три, дано да има същия успех!
Браво, поздравления и успех на момчето! Hug
Аз да се похваля - моят син си взе всичките изпити и вече е 2 курс!
От няколко дни работи - добре, че при нас лятото на морето има работа!!!!

# 298
Браво, поздравления и успех на момчето! Hug
Аз да се похваля - моят син си взе всичките изпити и вече е 2 курс!
От няколко дни работи - добре, че при нас лятото на морето има работа!!!!

Браво  smile3501 Моят син е минал един изпит, но дали е взет ще се разбере в края на тази седмица. Остават още 3 и после се надява да си намери и работа.

# 299
  • София
браво на всички взели изпити  newsm10 само така да продължават и занапред !

Общи условия

Активация на акаунт