Отговори
# 285
  • Пловдив
Лоа  Hug
честита принцеса и на Гунди Heart Eyes

Ние днес се разходихме до Бачковския манастир,ама само мъжа ми и беба влезнаха.
Казаха ми,че аз не бива да влизам докато не ме сарандисат Rolling Eyes.(тоа е май молитвата за здраве дето се прави на 40-я ден).Не посмях да вляза,ама това единствено си го обяснявам с лохиите,че нали уж до 40-я ден се чистим newsm78.

Обаче днес изобщо не ми пукаше да си кърмя навън,мъжа ми се опитваше да ме прикрива а мен това ме вбесяваше.Казах му да спре с тъпите предразсъдъци и да ме остави на мира -какво по естествено да си накърмиш бебето.Само в БГ май сме толкова задръстени.

белверде  Hug

# 286
  • Варна
Гунди,
честита дъщеричка, да ви е жива и здрава  bouquet

Белверде,
добре сте се завърнали Hug

# 287
Здравейте, имам въпрос към ЛЛЛ
Искам да попитам има ли нужда да се притеснявам: докато кърмя от едната страна бебето усещам че имам втвърдяване, предполагам че е запушена жлеза, ако опитам да се цедя на ръка или с помпа излиза по съвсем малко, докато когато бебето суче излиза повече, но ме притеснява че няколко дена са минали а втвърдяването си стои, опитвах горещи компреси, както и да се натопля в банята, второто имаше малко повече ефект, протичат какки при изстискване на ръка, случва се дори преди кърмене или при кърмене от другата гурда от тази да протече спонтанно кърма и да подмокри. Бебето ще направи седмица утре. Притеснявам се за запушването дали ще се разнесе и да не се наложи да ме сцепят, но не знам какво да направя, защото нито помпата помага, нито цеденето на ръка, моля ви дайте ми някакъв съвет.

# 288
Ee,  Гунди кака - заплювам си снахата  Twisted Evil Да ти е жива и здрава дъщеричката, а на теб бързо възстановяване - целувки  Hug
Белверде, радвам се, че вече сте си вкъщи  Hug
Пърпъл ми писа днес, че бебе е в кувиоз от 21 и може би още 5-6 дни ще стои, дано всичко да е наред и при тях  Hug Поздравява ви
Аз днес пак се стреснах дали имам достатъчно кърма в едната цица - сука, сука, реве, реве.. накрая предложих другата, обилно си омаза мутрата с кърма, оригна се като брат ми  hahaha и сега уж спи - с леки мъркания  Mr. Green
Аз му викам, че има контракции  hahaha че като го гледам как почервенява като да пръцне или ака и се сещам за моите контракции и му викам: ще минат сине, ще минат  Mr. Green

# 289
  • София
Честито на Гунди и Лоа! Нека дечицата ви да ви носят само щастие!  Hug

# 290
Гундииии, Честито бебче! Heart Eyes Успя да ме изпревариш Wink

# 291
Привет маминки:)
вслизам само да се отчета, че тази тема още не съм я изчела:)

Благодаря на всички за хубавите пожелания и на Биби, че ми беше щъркелче и ме информираше за вашите пожелания:)

Честито на всички обебили се мами!! да са им живи и здрави бебчетата!!!

Честита Ния на Гунди!!! Айде миличка най-после!!! Пак не си последна!! Да ти е жива и здрава дъщеричката!!!! Много щастие и късмет и пожелавам!!! И за малко да ни е адашка:)

Ние вече сме си вкъщи и е лудница...Никол ми виси на врата още повече от ревност....преди малко кърмех Маги и обличах Никол едновременно....направо не е истина...!!! Маги е голям гладник...а аз нямам много кърма. Тя суче, но и додавам АМ, защото не й стига и реве много. Незнам, дали и кога ще успея да вляза в час, но пожелавам късмет на мамите, които още са 2 в 1 и успех на останалите!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 292
Въпрос към ЛЛЛ

Бих искала да попитам дали трябва да започна да спазвам паузи от 3 часа между кърменията, т.к. в момента се храним "на поискване" и вече сме 4.700 кг. Изписаха ни 3.050 кг.
Благодаря!  Hug

# 293
  • София - град
Гледам за Рефлукса сте писали, в болницата ми казаха , че може със сигурност да се каже, че детето има рефлукс, чак след 1вия месец  Rolling Eyes  Питах ги понеже Емма плюеше по мъничко кърма и веднага си помислих че има рефлукс, но като повдигнахме матрака спря да връща.

Относно нашите колики. Определено са такива, даже днес като се чух с гинеколога ми и ме пита как е малката, каза че ни е време за колики... Нормално било.  Дадох БиоГаиа днес, защото само това имаше , а вечерта купихме и Инфакол. Не знам обаче може ли да се дават заедно или трябва да е само едното.... И кое е по-силно пробиотика или Инфакола?

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 22:17 от Софи:)

# 294
Честити бебоци на Гунди и Лоа, да са ви живи и здрави:)Много късмет, доброта и красота да ги заобикаля:) Hug
Софи, можеш да ги даваш заедно:)
Блонди,, на мен пък малката ми прилича на татко си Peace
Белверде, Тринити, добре дошли отново:)
И нашият дребчо много се радва на водата и много спокойно приема банята..направо и се наслаждава:) Heart Eyes

# 295
  • София - град
Олелеее забравих да честита на Гунди  Shocked 

Мила Гунди пожелавам ти малката да расте умна и разумна, да е много щастлива и здрава

Слънчо , Благодаря за бързия отговор. БиоГаиа-та са ни я предписали 1 път на ден по 5 капки, така че и аз се съмнявах да има проблем.

# 296
  • Добрич
Честита радост нс Гунди! Да расте здрава, послушна и красива малката Ния!  Heart Eyes

Софи, пробиотика действа добре на стомахчето, но изисква малко време за да се понатрупа в организма. Инфакола си е силен, действа на момента.  Wink

луничке, чакам отговора на въпроса ти към ЛЛЛ с нетърпение. Това "на поискване" засега го практикуваме и незная как ще се отрази на килцата, но липсата на какъвто и да е режим... незнам докога ще издържа. Въобще немога да преброя колко хранения има... много!

Един въпрос към ЛЛЛ и от мен:
От 4 дни насам, към 20 часа вечерта вдигам лека температура около 37.5 и ме втриса ужасно и за два-три часа си отминава сама без медикаменти. Възможно ли е да е от пълненето на гърдите? Нямам запушени канали, бучки, гърдите ми не са така напрегнати като в началото, но температурата си е факт вече 4 вечери поред. Благодаря предварително Simple Smile

# 297
Честита радост на всички родили мамчета!   bouquet
Аз съм определена на 26 август, чакаме момиченце. Днес бях на преглед и лекарката ми ми каза че всичко е  6  Crazy тонове перфектни плацента супер... А аз нямам търпение вече...  ooooh! Този последния месец ми се стори като 3 други...  Crossing Arms
И тази вечер.. забелязах че като се изтрих отдолу имаше едно слузесто парченце? като желе.. беше прозрачно .. след около 2 часа още едно... тааа дали това е прословутата тапа? Моята докторка ми каза че трябва да е розово или премесено с кръв..  newsm78

# 298
belverde, Hug прекрасно те разбирам за влюбването Heart Eyes Имам си най-прекрасния мъж и той не е този за когото съм се омъжила  hahaha
Принцеске,как ти завиждам за кърменето навън  Heart Eyes При мен е живо изпитание- първо трябва да се изцедя,да имам нещо за попиване..... изобщо докато не се регулират нещата няма да се кърмим навън.А така като гледам това регулиране по рано от октомври не го виждам  Tired
Тази нощ изкарахме три часа навън /в Сентрал Парк/.Бях се приготвила да кърмя в колата ако нещо реши човека да огладнява,но спа непробудно,а има два детски рожденни дни ,сума джафкащ народ,музики.Беше се изтегнал с ръцете над главата и разкрачил краката,а управителя извика една сервитьорка и й вика "Гледай! Баси айляка,майна!" hahaha

Честито нови бебчета на Гунди и ЛоА!!! Живи и здрави да са им и да растат късметлии!
Стискам палци на Пърпъл Praynig

# 299
  • София - град
Плам, най-вероятно тапата ти се "рони". Не е изключено да пада на етапи , а и не е задължително да има кръв или оцветено в розово течение.

Момичета благодаря за коментарите за коликите, малката за сега  Praynig Praynig Praynig Praynig е ок Инфакола май действа, ще видим каква нощ ще изкараме  Wink

Ние определено влизаме в някакъв режим на хранене.  Grinning

Мукадес, "Гледай! Баси айляка,майна!".  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт