Звездни компромати-148

• 60 865
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
Ама Азис е заприличал на нещо ужаааасно. Никога не са ми допадали визиите му, ама сега е .... бърррр  Sick А фейсбука му е пълен с "Прекрасна си милоооо, ти си най-красивата, уникалната ми красавица..."  Mr. Green

# 48
# 49
От няколко минути гледам снимките на Азис и не преставам да си мисля за едно. Как ли би реагирала дъщеря му на цялата тази потресаваща гледка? Ако не бъркам тя вече е на 4-5 години, определено прави разлика между мъж и жена..... Tired

# 50
От няколко минути гледам снимките на Азис и не преставам да си мисля за едно. Как ли би реагирала дъщеря му на цялата тази потресаваща гледка? Ако не бъркам тя вече е на 4-5 години, определено прави разлика между мъж и жена..... Tired

Тя с това е израснала, не би и направило впечатление.

А относно сина на Николета, к'во да ви кажа, като страницата всъщност я поддържа едно грозно малко момиченце, което страда от манията, че с Николета са приятелки, а такова нещо НЯМА Wink

# 51
Гол запис Embarassed  bouquet

# 52
  • Cyprus, Пловдив
Мария Шарапова  е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes Не съм сигурна коя харесвам повече-нея или Курникова  Grinning Grinning

# 53
Blair Waldorf,  кое е това момиче, което поддържа хотнюз?

# 54

Аз мисля, че имаше предвид страницата на Николета  Thinking

# 55
  • София

Тя с това е израснала, не би и направило впечатление.

А относно сина на Николета, к'во да ви кажа, като страницата всъщност я поддържа едно грозно малко момиченце, което страда от манията, че с Николета са приятелки, а такова нещо НЯМА Wink
bowuu верно е

# 56

Аз мисля, че имаше предвид страницата на Николета  Thinking

newsm10

Именно, вероятно не се изразих правилно

# 57
Предполагам, че Stardust* има предвид, че статията е от Хотнюз, а не от профила на Николета Peace Иначе, аз и бременна да я видя няма да повярвам, че ще роди второ, поне не и от Валери Sunglasses.

Черил Коул

Сури не е възхитена от папараците

Дженюари Джоунс

Кейт Мос, 1, 2

Алесандра Амброзио, пак

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 13:40 от `FSS`

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт