American Horror Story - 4

• 18 786
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Аха. И аз ви вярвам, разбира се. Mr. Green Оставете Платон, направете разбор на "Полет над кукувиче гнездо" в очакване на старта.

# 541
  • София
Много ми депресивна тая книга, бе. Дали защото съм я чела в ранно юношество за сефте.
И много мразя разни препратки към нея в знайни и незнайни сериали, дано нашите хора избягат от клишето Crossing Arms

п.п Щом и в Хаус до нея опряха Rage

# 542
Къде беше в Хаус?

Депресивна си е, аз обаче много я обичам. Те да избягат, ама как да избягат? Превръщането на нормални хора в побъркани си е било едва ли не практика по онова време. Та, ако ни зарадват с лоботомия, не бързай да ги пцуеш - такива са били времената.  Laughing

# 543
  • София
Когато Хаус влезе в психиатрия, мисля в 4-ти сезон беше Rolling Eyes
Точно на Макмърфи го докарваше- шмекер, лъжец, после лек бунт прави, чак и подобен на Мис Рачит образ имаше.
За лоботомията възражения нямам, ама честно казано нещо по-хард очаквам.

# 544
Цяла минута  Shocked . Платон или Platoon?  Laughing

# 545
Бъъъ, какво по-хард от това. Аз само при мисълта да ми пипнат най-ценното настръхвам. Но това е ако си говорим за нормални, реални ужаси. Те ни обещават и свръх-елементи, тъй че сигурно няма да те разочароват.  Laughing

# 546
  • В Космоса
Те ни обещават и свръх-елементи

Добре погали ушичките ми! Това се иска! Crazy

# 547
Тия двамата Ливайн и Дюън ,не са ли облечени съвременно.....нещо пропускам ли , това ли е свръх-елемента ? признавам ,че не изчетох всички спойлери Blush

# 548
А, Акаша, да не те заблуждавам - този извод си го вадя от тийзърите, пък и от факта, че първият сезон си беше свръх. Simple Smile Но мисля, че не бъркам - най-малкото ония създания в гората не са точно хора.

Лате, да, с тях ще започне, после флашбекове към нашите хора.

# 549
Статийче със снимки от трейлъра, ей тъй, да има. Аз например Блъди Фейс не го бях мернала, докато гледах.

# 550
# 551
  • София

Hug
Ще ми липсва къщата някак....
Пък дия двамцата - страшен хънимуун hahaha

# 552
О.О.О.О.

Като изключим скучните първи минути, оупънинг кредитЗ биха тези на първи сезон, ашколсун!

Цеце, бичам те страстно за тоз клипчец, във фейса не щя да тръгне.

# 553
  • В Космоса
И аз са поядосаф, че не мога да го отворя във фейса, ама сега доволна. Crazy

# 554
  • КиТ
Леле цели 5 мин Shocked Shocked Shocked Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт