American Horror Story - 4

• 18 775
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • # супернатурална #
Едва снощи изгледах, че си чаках компания, нещо шубе ме беше да го гледам сама. Хареса ми това, че никой не ме дразни (освен афроамериканката, ама тя си замина), всички изроди са симпатични  Laughing Не съм расистка  Naughty но като видях да целува това хубаво бяло момче и нещо яд ме хвана. Отчето май ще се окаже по-дзвер и от монахинята, и от доктора взети заедно. Струва ми се, че е наясно с това, което прави доктора. Ама как "купи" сестрата  Laughing На секс и власт трудно се устоява.

Е как може, как можеее! Аз не го къпех така  Crossing Arms

# 661
На мен пък и Алма ми хареса, нежна една такава, мила. Не, просто няма нещо да не ми харесва в тоя сезон.

ПП То па оставаше така да го къпеш!  hahaha

# 662
Да припомним ,че в психото си имат и вани , а ледено студената вода е толкова ободряваща и оросяваща мозъка  Wink

# 663
Сигурно и там ще ги набутат, и Кит, и Лана. Бедничките. Sad

# 664
  • Ænima/Albuquerque

# 665
Как , бедничките ! Нали искаш да са психично здрави , терапия к`во да праиш  Mr. Green
Розето , къде се губи тоя сезон? Да не чака Веждалин да се включи сериално?

# 666
Те са си психично здрави!  Crossing Arms

Розето , къде се губи тоя сезон? Да не чака Веждалин да се включи сериално?

hahaha Сигурно, сигурно, и тя има силна слабост (михихи) към пищни веждаци.  Mr. Green

# 667
  • КиТ
Да не е забравила или в Гримм,капитана е обзел съзнанието  Crazy Joy Joy Joy Joy Ша взема да я подсетя  Mr. Green

# 668
  • София
Ох, усмихваш ме всеки път, като вляза тук Heart Eyes

# 669
  • Ænima/Albuquerque
Ми понякога нямам думи да се изразя от кеф. Засега сезона ме кара само да тичам.  hahaha

# 670
  • Mars Hotel
Бегом, марш! Mr. Green

Скрит текст:
Изтрезня ли?

# 671
  • Ænima/Albuquerque
Тичам, тичам.

Скрит текст:
Изтрезнях, щот спах. Ся и една супа ше хапна.
А ти? Mr. Green

# 672
Ама добре, че си пишете тайно, иначе някоЙ хора могат да прочетат. ooooh! Joy Joy

# 673
  • Mars Hotel
Що, пречи ли ти?

# 674
Не разбира се, шегувам се. Simple Smile Вече разбрах защо хората са все криви, тъй че няма проблем, може и да се заяждаш.

Общи условия

Активация на акаунт