Първокласници - набор 2005 - 8

• 34 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • у дома с любимите си хора
Явно моето дете е единственото,което си носи часовника с удоволствие.Познава го много добре,а и може на английски да каже колко е часът.
За телефона както вече казах чак от 5-ти клас ще има.

# 46
Ето ме и мен в темата за първолаците Simple Smile

Дайте, моля ви линк към тази лего раница - вероятно е доста хубава, а не съм се интересувала....

# 47
Ето ме и мен в темата за първолаците Simple Smile

Дайте, моля ви линк към тази лего раница - вероятно е доста хубава, а не съм се интересувала....

Тук може да ги разгледаш http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_14?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D … n+le%2Ctoys%2C592

Нашата е тази http://www.amazon.de/Lego-12074-Active-Schulranzen-5-teilig/dp/B … 28932&sr=1-26

# 48
  • Sofia
Да се запиша в новата тема Simple Smile
Ходихме вчера до склада на Херлитц за раница. Имаше само с кончето червената. Всичко е разпродадено. Щели да идват другата седмица няколко модела, запазихме си една.

Иначе съм накупила дреболии.

# 49
Да не изпускам новата тема  Peace 
Тези дни ще купувам тетрадките и пособията, и след това предстоят дрехите..

# 50
На РС няма да присъстваме-още ще сме по морета   grinning039- ще пращам някоя баба, въоръжена с лист и химикал Laughing
Храната-приготвят я в стола на у-щето; също така и закуските, и била много добра (инфо от родители с по-големи хлапета); в близост няма лавки  Mr. Green
Телефон вече има-стар, мой..да видим до кога Whistling
Освен раница (която е в Търново  Laughing) и някоя друга дреха-друго не съм взимала...още се ослушвам и за бюрото, но има време Whistling
Височината на синковеца не я знам..нейде 120см Rolling Eyes-кг. са 22,5.

# 51
  • София
Явно моето дете е единственото,което си носи часовника с удоволствие.
Не е единственото  Wink. И дъщеря ми си го носи с удоволствие, познава го, със стрелки е, само че вчера се счупи  Laughing /беше някакъв обикновен и го носи само един месец/. Затова съм решила за първия учебен ден да й купя хубав.

Телефонът ми е болна тема, постоянно ме врънка да й купя  ooooh!. Обаче не умее да си пази нещата. Оня ден си изгуби портмонето. Изпадна й от чантичката пред очите ми, а тя въобще не усети, че го няма.
За момента няма да купувам телефон. Не мисля, че й е нужен, въпреки че ще е по цял ден на училище.

За учебните помагала - защо си мислех, че за първи клас са безплатни  newsm78. Явно съм много наивна  Laughing. Пари ще се събират при всички положения, но по колко - не знам още.

За ръста и кг - дъщеря ми е от по-пухкавите 30кг/125см. Като гледам какви са фини всички в темата... Mr. Green

Идеята за ползване на подложка вместо мушама за рисуване много ми допадна. Много непрактични ми се виждат тези мушами. Спомням си, че едно време много се пързаляха и краищата им стърчаха от края на масата.

С какъв тоалет ще са момиченцата на първия учебен ден? Аз не смятам да затварям пари в нещо, което ще облече само веднъж.

# 52
  • нейде там, където ....
Безплатни са учебниците. Освен по "избираемите" предмети - такъв обикновено е английския в първи клас.

Раниците Лего, най-купувани в темата напоследък, са тези , с всичките му екстри - допълнителната чантичка за физическо, шише, несесер ... само за кутията за обяд не съм сигурна.

# 53
Това ще е нашия тоалет за първия учебен ден. Купих раница, анцунг, маратонки, боичките на фабер-кастел и ми останаха тетрадки и дребни неща още, но тях към началото на септември.

# 54
на нас нищо не са ни казали за пари на РС... ще  видим дали на 17-ти няма да ни изненадат .... и с колко newsm78

# 55
  • София
На нас ни искат по 30лв.
Ще ги събира майка,която е мнозинство от детската градина.Била е касиер на групата,родителите я познават и й имат доверие.
В тези пари влизат учебник по немски,по информатика и допълнителни помагала по бълг.ез. и математика.
Може и нещо да пропускам ама съм си изгубила листа на който записвах.
На 4.09 ще има още една род.среща та тогава ще имам по-голяма яснота.Затова и не бързам с пазаруването.
Относно тоалет ще заложа на класиката.Хубава ризка и панталон.То момчетата нямат кой знае какъв избор.

# 56

Относно тоалет ще заложа на класиката.Хубава ризка и панталон.То момчетата нямат кой знае какъв избор.

и ние така Peace купихме ги за завършването в детската ,предполагам че ще му станат  Grinning

# 57
  • София
за парите, ние събрахме 100 лева, от които 30 лв учебници по френски, /които не влизат в безплатните помагала/, които ще се ползват и следващата година, също събрахме за 3 помагала /математика, музика и правила на движение / ок 14 лева, 30 лева за театър всеки месец за цялата година и останалите бяха за ремонт на стаята. От учебниците по френски и помагалата взехме около 20% отстъпка и дори ни остават пари за топки по физическо /ние трябва да си ги купуваме  Shocked/ , 2 коркови табла и нещо друго ако се наложи.
Часовник аз купих още миналата година, взех на swatch , нямам оплакване от него с изключение на верижката /кожена/ която се скъса и се наложи да я подменяме. Не са никак евтини тези часовници и за мен не е нормално толкова бързо да се къса, но ми обясниха , че гаранцията не включвала верижки  #2gunfire освен това нямаше и същата верижка . Дъщеря ми познава часовник със стрелки от миналата година и с удоволствие си го носи.

# 58
  • Карлово
С фолио ми се струва малко играчка,макар на клипчето,което гледах да изглежда лесно.
Може ли линк, пропуснала съм го  Laughing

Да се отчета и аз по темите.
Телефон- Има от юни месец. Преподписвахме служебните и тъй като имаме право на повече карти й взех такава. Таксата е повече от изгодна с неограничени безплатни минути в групата, т.е. с мен. Имаше и телефон безплатен, аз го наричам "зрънчо", защото е като подарък от царевични пръчици, без никакви екстри, но засега ще е така. Мисля да я науча да го изключва изцяло и по време на часовете да е с изкл, а като приключи да го вкл.
Часовни-има два, подаръци за РД, не го познава добре, но се учи, не го и носи засега.
Ръст и тегло-138см и 27 кг. Вчера бяхме на ваксина и я тегли и мери джипито. Доста е висока за възрастта си, но няма как, с такива родители  Laughing

# 59
  • Варна, България
Дадохте ми чудна идея за подарък за първия учебен ден - часовник. Той добре познава часовника - дори и на циферблат без цифри.
Освен това мисля да е в комплект със стаен часовник с аларма за събуждане - някъде бях чела, че е добре сами да си организират събуждането. Не че няма да ходя с целувка да го доразбудя....  Heart Eyes но да си има той задължение

Друго, което мисля да взема е корково табло за детската стая - за програмата, предстоящи задачи, текстчета за учене и т.н.

Паола, много сладка рокля - с тези лалетаааа
Още не съм мислила за облеклото за 1 учебен ден - риза и панталон ще е, ама какви още не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт