!! Ами какво мога да кажа за мен и Раличка...Терминът ми беше на 15 август, ходих на йога и се надявах да родя естествено, но уви. На 2 Август ми казаха, че тоновете падали под 120, че и до 80, после пък направи тахикардия до 180 и докторът ми предложи секцио. След два часа бях вече в болницата и на сутринта ме разрязаха
! И нашият татко присъства и много се гордеем с него
. Учудващо бързо се възстановявам, още същия ден ме накараха да ставам, а на следващия ми дадоха бебенцето да го кърмя. Доста бързо се сработихме с нея
. Вече сме си вкъщи и ни е малко трудно със спането. Малката Ралица нещо не е по съня и вечер я кърмя на два часа
! Педиатърката ми говори да правим нощна пауза, а аз ставам по три пъти да я кърмя. През деня не е по-различно - понякога спи и по 4 часа, но по-често мрънка на всеки час и половина - два. Надявам се, че с времето ще се нагодим малко, че вече трудно издържам по цяла нощ да не спя
. Ами това е в общи линии. Ако може някой да сподели дали е нормално да спи по-малко, а да яде толкова често...
.
... Но явно просто ще се полюбувам на гледката докато се събудят
В къщи се мъча да поддържам 25 - 26 гр., което е голяма разлика с външните темп. и въпреки, че не сме излизали, милото ми мишле се поти много и чак се изрина. Сигурна съм, че е от топлото, защото е изрината точно там, където винаги е най-мокра.
? Защото нас в болницата ни държаха с дълъг ръкав и ританка, че и олекотена завивка отгоре. Вярно, че климатиците им бяха надути на 22 градуса, но сега вкъщи поддържаме 27 и да си призная едва днес и сложих боди с кък ръкав 
Чудя се, дали в шишетата ми не е проблема - на НУК са, с биберон с дупка S за новородени - с по голямата съвсем се дави....
!! Имахме около седмица след изписването, а докторката ми каза само с отвара от лайка да почиствам окото...Свекървата пък каза за масаж на слъзния канал, ама мен нещо не ми се натиска. Дано да мине скоро. Вие как се справяте с проблема