Отговори
# 180
Момичета,моля ви да ми помогнете . Имаше един разговор/монолог на Бри в ,който тя обясняваше как се справя с чувствата "слагам ги в кутия ,прибирам ги в гардероба и ако мки остане време се справям с тях по-късно" ,нещо такова беше ,моля ви да ми го кажете точно как беше или поне в кой сезон и епизод .

Ако не бъркам беше в сезона след торнадото, когато Бри живееше за малко у Сюзън докато оправят покрива на къщата й.

# 181
Момичета,моля ви да ми помогнете . Имаше един разговор/монолог на Бри в ,който тя обясняваше как се справя с чувствата "слагам ги в кутия ,прибирам ги в гардероба и ако мки остане време се справям с тях по-късно" ,нещо такова беше ,моля ви да ми го кажете точно как беше или поне в кой сезон и епизод .

Ако не бъркам беше в сезона след торнадото, когато Бри живееше за малко у Сюзън докато оправят покрива на къщата й.
благодаря,щесе поразтърся   bouquet

# 182
Здравейте  Simple Smile Свалих си играта по сериала от Замунда  и играя, но имам проблем - не ми сейва играта докъдето съм стигнала и като вляза да играя отново винаги ме връща отначало. Моля ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна  Praynig Сериалът е страхотен и много ще ме е яд ако не мога да играя играта.

# 183
Преди години и аз имах този проблем, така и не намерих решение.

# 184
  • Варна
Чудесен сериал в момента съм на 3 сезон,но започнах да го гледам тази зима по ТВ7 ,когато даваха последния 8 сезон.После се вънах напредните.Улицата ,на която живеят е просто меча,за жалост ние нямаме такива предградия

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 17:14 от Nushlem

# 185
И аз гледах за втори път сериала... Heart Eyes
С какво се занимават в момента любимките, единствено за Лонгория знам, че продуцира камериерките...а другите?

# 186
  • София
Здравейте!
Присъединявам се към вас! Преди няколко месеца изгледах отново целия сериал и в скоро време май пак ще повторя.   bouquet

# 187
Присъединявам се към вас!  Hug
Това е любимият ми сериал, гледах преди време отново всички сезони ... и мисля да го направя пак  Embarassed

# 188
Присъединявам се към вас!  Hug
Това е любимият ми сериал, гледах преди време отново всички сезони ... и мисля да го направя пак  Embarassed

и аз се захванах да го гледам ... обожавам го това сериалче

# 189
Малко се раздвижи темичката.  Blush

# 190
  • SF
Това е любимият ми сериал. Мога да го гледам отново, и отново, и отново... Без значение от къде ще го хвана - коя серия, кой сезон...
Така съм и с "Приятели", и със "Сексът и градът".
Но "Отчаяни съпруги" е сериалът, по който наистина полудях. Обожавам ги всичките, но моята героиня е Бри. Възхищавам се и на Габи заради силата й.

# 191
Аз пък харесвам Сюзън. Blush

# 192
  • SF
Непохватната неудачница, която все заплита някакви конци. Simple Smile
Във всяка една има качества, които харесвам и разбирам прекрасно изявата им, и други, които "не са моите". Героините са безкрайно сложни образи, които се развиват в течение на сезоните.

# 193
Любимка ми е Габи Heart Eyes ... но много харесвам и Бри, изискана дама, която никога не свежда глава. Сюзън ми е симпатична, винаги случайно забърква някоя каша, а заедно с Майк са страхотни. За Линет наптаво ми става мъчно с всичките тези деца.

# 194
  • София
И аз съм от феновете на Габи. Може би след нея най-много харесвам Сюзън и Линет, а Бри ми е най-далечна като персонаж. Разбирам я, но някак не мога да си се представя в нейните обувки.
От мъжете Майк ми е фаворит, макар че Карлос определено също има своите моменти.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт