Отговори
# 195
И аз за Майк, и ако говорим визия- градинарчето Джон. Wink

# 196
  • SF
Майк направо ме подлудява с изключителния си сексапил. Определено ми е модел за мъж, по който хлътвам. Дори се усетих, че към него изпитвам същите чувства като към Брад Пит и Джони Деп (мои дългогодишни любови, на които изневерявам с двама други актьори. Rolling Eyes Wink).

# 197
  • София
Любим сериал  Heart Eyes
Мога да го гледам постоянно. Други такива са ми "Анатомията на Грей" и "Династията на Тюдорите" - просто ги обожавам. Естествено от главните актьори най-много харесвам Майк, въпреки, че ако трябва да избирам от всичките съм голяма фенка на Джон - толкова е красив  Flutter
От героините - във всяка харесвам по нещо но моята фаворитка винаги е била Габи - толкова е очарователна със своя егоизъм, че няма на къде повече. Някъде четох, че всъщност Габи е трябвало да бъде изиграна от Тери Хачър, но тя е отказала ролята и е поискала тази на Сюзън.

# 198
  • София
Липсват ми... заобичах ги много и дори четох книгата на Тери Хачър, Прегорели филийки. И друга подобна автобиографична ако има и нея бих изчела. Аз харесвах много Сюзън като персонаж, а стилът на обличане на Бри ми е винаги любопитен и някои ретро неща й стоят убийствено. Аз страшно харесвам ретрото!

Просто пленителни са всички. А кои са вашите любимки?

bouquet

# 199
  • SF
Бри!
И Габи.

# 200
Всички са ми любими, определено. Всяка една по свой начин ми въздейства, има своя чар, своята история, своите положителни качества и негативи. Като герой ми е любима Бри, от актрисите ми е най-симпатична Тери Хатчър и може би ако имаше начин да живея в някоя от къщите на улицата, заживявам без да се замислям в къщата на Сюзън и Майк. Моето семейство е голямо и подобно като това на Линет, а Габи винаги ме е пленявала със своите комични моменти. Като поддържаща съпруга може би Рене най-много ми харесва от останалите поддържащи.

# 201
  • SF
Аз съм малко по-модерна и стилът на обзавеждане на къщите им не е точно "моят" стил. Може би този на къщата на Рене е подходящ за мен.
Определено не понасям къщата на Катрин, в която живееше и Фелиша, с тази ламперия отгоре до долу. Категорично не!
Къщата на Иди беше по-различна, както и къщата на Габи. Бих живяла в по-модернистичен дом.

# 202
На Иди къщата не беше ли там където се нанесе Рене, тоест една и съща къща...
Откъм къщи и аз харесвам на Сюзън и на Габи. Laughing

# 203
  • SF
Аз говорех за обзавеждането. Не си спомням дали са същите или не. Но споменах, че и двете къщи са различни и ми допадат повече от рустикарните стилове. На външен вид къщите са в един стил - цветовете са различни.

# 204
И на Иди интериора беше сходен с на Рене, модерен стил.
Иди си имаше бар, като истински бар в дневната. Crazy

# 205
  • SF
Да, аз харесвам модерен минималистичен стил. Къщите на Отчаяните съпруги не са такива. Но винаги с интерес съм ги разглеждала.
Бри смени интериора няколко пъти. Изобщо не броя ремонта, който й направи Кийт - той си беше част от сценария. Къщите на Линет, на Габи и донякъде и на Сюзън също претърпяха промени в интериорно отношение. Бри обаче най-често променяше. Харесвам интериора със синия диван, след времето на Кийт.

# 206
Аз си спомням резкия контраст когато Сюзън живееше в някакъв евтин апартамент, в сравнение с всички къщи ми изглеждаше толкова бедняшки. Grinning

# 207
Нещо интересно - бях си направил маратон с преповтаряне на целия сериал отново. Всички сезони ми харесват, магията отново се усеща толкова силно, актуален остава сериала, просто кой от кой сезон е по-интересен. Проблемът е, че като стигнах до последния сезон и загубих интерес. Седем надъхващи сезона, толкова много епизоди успях да ги изгледам с удоволствие, ама последния нито мога, нито искам. Има ли някой от вас, който мисли по подобен начин?

# 208
# 209
  • SF
Нещо интересно - бях си направил маратон с преповтаряне на целия сериал отново. Всички сезони ми харесват, магията отново се усеща толкова силно, актуален остава сериала, просто кой от кой сезон е по-интересен. Проблемът е, че като стигнах до последния сезон и загубих интерес. Седем надъхващи сезона, толкова много епизоди успях да ги изгледам с удоволствие, ама последния нито мога, нито искам. Има ли някой от вас, който мисли по подобен начин?

Аз го отложих. Гледах го по-късно. Гледах го с прекъсвания и някак разхвърляно. В крайна сметка го изгледах, но много ме ядосаха на моменти. Любимата ми Бри изживя тежка драма, каквато според мен изобщо не й отиваше. На финала я събират с мъж, който на мене никак, ама никак не ми харесва, а аз през цялото време на сериала се сравнявам с Бри ван де Камп.
Разочароваха ме   най-вече с това, че убиха Майк, персонажа, по когото бях полудяла. Simple Smile Наистина много го харесвам този мъж.
И с разни други случки ме ядосаха по разкриването на убийците на бащата на Габи. Сюзън извън всякаква логика и контекст рисува онова платно и го излага пред публика... За мен беше слабост на сценаристите. Но....

Общи условия

Активация на акаунт