Отговори
# 225
Много ми харесва този сериал и си го гледам винаги, когато мога. Може да не е "от - до", а само повторенията по Фокс Лайф, но имам ли възможност - пускам някой епизод.
Аз съм Бри! Simple Smile

Е, щом ще се оприличаваме на някоя от тях, то аз определено съм Габи  Mr. Green
Даже в подписа ми съм си сложила нещичко от нея, което ми е много любимо  Heart Eyes

# 226
Живяла съм на място, много подобно на "Хистерия Лейн" и не ми беше никак зле.  Crazy
Затова и гласувах с "Да" за анкетата.  Peace

# 227
Devious Maids е подобен и малко по-различен. Също много хубав. Не не Уистерия Лейн, но в Бевърли Хилс.
Ева Лонгория има участие там също.
Горещо препоръчвам и Big Little Lies, само 1 сезон е.

# 228
Да бих живяла там.  Laughing И аз хващам по фокс сериите понякога.  Heart Eyes За мен разочароващо в последния сезон беше как всички се обърнаха срещу Бри. Сюзън правеше гафове, само малко й се скараха и това беше., а Бри направо я смазаха...

# 229
  • Най-красивата страна
Да,бих живяла на такава улица.
Любимката ми е Ева Лонгория-Габриел.

# 230
Не, не бих живяла на улица, като Уистерия лейн. Живяла съм доста години на подобно място и изобщо не е толкова приятно, колкото изглежда във филма  Peace

# 231
Не, не бих живяла на улица, като Уистерия лейн. Живяла съм доста години на подобно място и изобщо не е толкова приятно, колкото изглежда във филма  Peace

Защо?

# 232

Защо?

Защото е ужасно да се живее на място, където всички се познават. Непрекъснато някой се занимава с личния ти живот, постоянно се преиначават случки и като мине дадена история през няколко човека накрая изобщо няма нищо общо с истината. А постоянните интриги, които се въртят изобщо не са чак толкова забавни и лежерни, както изглежда във филма  Peace

# 233
Това в щатите ли? Моите впечатления от там са, че въобще не са така близки със съседите си както показват в сериала.

# 234
Това в щатите ли? Моите впечатления от там са, че въобще не са така близки със съседите си както показват в сериала.

Не - това е в България  Grinning

# 235
  • Ню Йорк

Тогава няма място за сравнение, стана малко като кон с кокошка.

# 236

В България и в блок, всеки те знае, и ако има 2 баби, кокошкарника е пълен... В САЩ хората нямат време да се занимават с клюки, разстоянията са огромни, времето им е ограничено...

# 237
Въпросът беше "Бихте ли живяли на улица като "Уистерия Лейн"?" и аз отговорих. Никъде не се споменава дали става въпрос за САЩ, България или Китай. Затова изказах своето мнение  Peace
Все пак, щом е зададен въпрос всеки има право да каже това, което мисли
А и истината е, че вероятността да се живее на такава улица в България, със същите междусъседски отношения, приятелства и интриги е много, много по-голяма, отколкото в САЩ

Не - това е в България  Grinning

В България и в блок, всеки те знае, и ако има 2 баби, кокошкарника е пълен... В САЩ хората нямат време да се занимават с клюки, разстоянията са огромни, времето им е ограничено...

От няколко години живея в блок, като във входа ни 90 % от хората са възрастни. Само две млади семейства сме. Не съм забелязала подобно нещо. Освен по някоя реплика за времето, за това колко бързо растат децата и колко е сладко кучето нищо друго не съм чула от тези жени. Не оспорвам това, което казваш - просто казвам как е при нас  Peace

# 238
  • Ню Йорк
Такива улици като "Уистерия лейн" има единствено и само в Щатите, така че всякакви други сравнения са неуместни.

# 239
В България такова място би било затвореният комплекс на Денис Ризов в Панчарево. Всичко друго няма общо.

Общи условия

Активация на акаунт