Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 840
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета!  Аерабраво на теб, темичка е страхотна newsm10.
maiagi браво за хубави резултатите от преглед.
И ние купихме матрак този: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7336&cat=112
и легло http://www.kidiki.ru/item/detskaya-krovatka-mibb-ciop-belaya_3570.html
Аз вече приготвила си чанта за болница, в тази жега само искам  по-бързо да родя, че направо умирам newsm45.
На всички пожелавам прохладна и лека нощ Hug Hug Hug Hug

# 46
manjunja, много са хубави  smile3521

И моят куфар е готов, трябва само за изгладя нощниците и дая ги сложа  вътре. Може би и водоустойчиви лепенки ще си взема. На 5-ти като отидем, ще ми дадат новия списък и ще видя дали съм пропуснала нещо. За бебе само мокри кърпи и памперси съм взела /и дрехи де/ засега.

# 47
  • на земята
ivette ,ами аз харесах на АРБОР,там ще поръчам кошарка която е на колела,има три положения за повдигане на матрака,дървена и с решетки от всички страни е едната версия другата само от двете с решетки чудя се още ,да не и влизат краката между решетките,а иначе пък трябва обиколници  newsm78 newsm78        pipi-lota ,на плажа ми къде на пясъка сме легнали с тумбаците краката ни савъв вълните и разхлаждаме от африканската жега  Joy Joy    manjunja, pipi-lota абе не ви ли ерано на вас бе къде сте стегнали тоз багаж   newsm78 нали 36 седмица се влиза в 9 месец или не съм наясно аз ,хм   newsm78

# 48
Лаленце, представих си всички тумбаци от темата наредени на плажа с бирите, бременни русалки  newsm62  love001 newsm53.

Съвсем си си наясно, ама да съм говота аз, пък и мога да пазарувам само в събота /тогава е при нас татито/, лекичко да пълня куфара, че знам ли  Wink. Засега решихме с док секцио и имам идея за дата, ако бебе не си реши нещо, ама му е рано, да си гуши/, така че няма какво да се мотая.

# 49
ivette ,ами аз харесах на АРБОР,там ще поръчам кошарка която е на колела,има три положения за повдигане на матрака,дървена и с решетки от всички страни е едната версия другата само от двете с решетки чудя се още ,да не и влизат краката между решетките,а иначе пък трябва обиколници  newsm78 newsm78        pipi-lota ,на плажа ми къде на пясъка сме легнали с тумбаците краката ни савъв вълните и разхлаждаме от африканската жега  Joy Joy    manjunja, pipi-lota абе не ви ли ерано на вас бе къде сте стегнали тоз багаж   newsm78 нали 36 седмица се влиза в 9 месец или не съм наясно аз ,хм   newsm78

Аз се чудя между тези двете - http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-legloliulka-valeri-cribcra … te-285-13894.html и http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11119&cat=105
Май клоня към първото, че има и люлеещ механизъм , макар да не ми е ясно колко реално върши работа

# 50
pipi-lota и аз така дрехи и памперси, ако нещо мъже ми ще донесе.
лаленце  рано е, ами да съм готова и спокойна, ако бебе ще тръгне по рано.
В понеделник ще ходя на преглед, вече един месец не видяхме се с бебчо Sad

# 51
И аз това си мислех къде сте се разбързали имате по 2 седмици минимум.
Биричката няма и аз да откажа, но докато дойда ще се стопли. Laughing
ОООх и на мен ми е адцки топло и задушно.

А на Емо Чолаков съм му сърдита, защото каза да не чакаме скоро хлад. #Cussing out

# 52
  • на земята
Така ли каза тоз маймунчо,ааааааааааааааа ще го  #2gunfire #2gunfire   нали уж каза че към понеделник ще паднат малко,лъжец  #Cussing out   Мног задух тука ужасна работа,не смея да пусна климатика ,направо  #Cussing out Къде са покриха всички в тази жега..)))

# 53
ivette и двете са хубави.ама според мен с колелцата е по добре. моето е без чекмедже, защото кога ще вдигаш матрак на нависоко ниво и чекмедже ще е отворено( ще събира прах)

# 54
Лека ноооощ! Отивам да се мъча да спя. Ако не ми се получи, ще мина да ви кажа ку-ку  Hug

# 55
  • на земята
АААА сега ми излезнаха постовете на  manjunja и  ivette що така  newsm78        ivette ,какво съвпадение аз съм си харесала второто със колелата,и светлия и тъмния цвят ще ми отива в стаята и се чудя кое,но предело със колелата има и три нива на матрката да се вдига страхотно е,отделно ще си поръчам един скрин или шкаф за джунжорий,имам още един в стаята за дрехите и гаредробче малко. .)))      pipi-lota ,много ранооооооооооооооооооо..)))

# 56
Ох, аз докато цял ден бера ядове вие сте изписали 4 страници  ooooh! Добре че прочетох тук за тези 180 дни и се поразрових малко, че днес отидох подготвена.Голям зор ще е да ми издадат болничен от ТЕЛК явно.100 пъти ме пита днес д-ра не мога ли да изляза платен отпуск.Мога, но не искам.Ако държавата ни беше свясна нямаше проблем, но с това прекъсване което ще правя ще чакам пари по Коледа  Sick А как ще си посрещна бебо?От утре започва едно ходене по мъките, но ще мина комисия ТЕЛК.Разбирам че законите трябва да се спазват, но и аз не съм искала да лежа от първия ден...
Та така, да ви се оплача, че със статус "самотна майка" още преди да съм родила определено ми се иска някой да ме изслуша  Laughing

# 57
Иве, видях на живо второто легълце, също има люлеещ механизъм като се махнат колелцата! Общо взето гледаме едни и същи Simple Smile)) на мен и двете ми харесват много!
Пипи, лека!
А за жегата не ми се говори, неиздържам!!!
Manjunja,  това което съм избрала е с чекмедже и си има дъска отгоре, така че когато го вдигна матрака нагоре да не е отворено.
И аз се замечтах за плажа и вълните по крачетата ни:)))

# 58
ivette, лаленце, ние сме с ето това легло на Арбор с люлеещия се механизъм :
http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-legloliulka-valeri-cribcra … te-285-13894.html
Супер доволни сме Simple Smile ползваме чекмеджето отдолу, напълнихме го с дрехи! Матракът обаче не сме го вдигнали, а е най-ниско долу, защото не ми харесва като е на второ / трето ниво и пространството, което се отваря отдолу. Иначе, цялото ни е с обиколници, защото малката си провира отсега крачетата (много се върти това дете, няколко пъти я намирам напречно на леглото  Joy, но съм оставила една част откъм лицето и открита, за да я виждам. По този начин нямаме проблем, а и седи много красиво с обиколниците Simple Smile На мен много ми допадат такива бели неща, защото мислим детското обзавеждане да е в бяло, а и така е неутрално, след време става и за момче Simple Smile

# 59
Всъщност не е с люлеещ механизъм объркала съм модела!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт