Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
http://www.dibobg.com/products.html  това, което аз съм харесала Сали с чекмедже:)))

# 61
Абе ,мацки Лали бали е на море,освен да отидем при нея. Не се е включвала тия дни ,сигурно от плаж и купони няма време за писане:))).

# 62
  • на земята
 lawyer , *Ina* много ми харесват и двете,аз се чудя дали да има люлеещ се механизъм или не  newsm78 иначе ми харесва ,може да го поръчам с колелца те и без това се махат и слагат,те горе-доло са на един принцип,обиколниците са задължителни..)))Много са хубави..)))    maiagi  дай да и звъним на ЛАЛИ да ни запазва по един чадър,че тез шезлонги много обиват  Joy Joy

# 63
Момичета ,вижте какво копирах от отчетната тема на Септември 2012. Поздравявам ви всички с това сладко стихче

Ти си тук, мое мъничко щастие,
моя нова, безмерна любов,
Вдишвам твоето нежно ухание,
а домът ми е пъстър и нов.
Всяка мъничка дрешка обичам,
всяка сънена твоя усмивка,
всяко къпане и преобличане,
всеки поглед ме прави щастлива.
Ти си тук, тези мънички пръстчета
стискат нощем ръката на мама
и навярно във твоите сънища
пак съм с теб, моя радост голяма.
Тази обич е толкова нежна,
аз за теб днес съм целият свят,
ти за мен си мечти и надежди,
още малки, но бързо растат.
Аз за тебе съм скут и утеха,
топла гръд и любимият глас,
ти си ритъмът нов на сърцето,
ти си моето утрешно аз.

# 64
Запис със закъснение. Сигурно пак е късно да бъда вписана в началото на темата с термин 28 октомври?

Иначе аз си лежа, но много работя, пазарувам за мишончо, чета ревюта и не съм се сетила дори да отворя бг мама. Надявам се, че всички сте добре и сте все още 2 в 1! Аз съм в 30 седмица и 3 дни, малко по-спокойна от преди. Ще успеем, знам го! Hug

# 65
  • на земята
 maiagi ,прекрасно е  Hug    Ева на сцена ,радвам се че си добре,почивай си и всичко ще е наред,ние тука си пием бирата и лафим  Joy

# 66
Скрита фуста, добре дошла в отбора с ТЕЛК  hahaha Аз го минах този етап вече, поне при мен не беше нещо кой знае колко сложно, но имай в предвид, че отпуска пак ще трябва да си пуснеш, защото няма как да те извикат за комисия, преди да ти е изтекъл болничния. После от ЛКК ще ти напишат болничния със задна дата и отпуска ще отпадне, но трябва да имаш черно на бяло, докато чакаш ТЕЛК-а.
Мая, Лали е на морето, че даже и се е къпала днес, а уж нямаше да влиза, но не устояла  Crazy Каза, че може да се присъедини към срещата в понеделник. Peace
Аз май се бях похвалила с моите легла преди, ама като се е отворила темата, пак да си ги покажа, че са твърде хубавки. Ще си имаме 2 кафяви легла от този модел Тони и между тях скринче пак в кафяво и бреза. Исках и гардеробче, но като се пренесохме в широката стая и се оказа, че по-скоро ми трябва голям гардероб и сега го чакаме да го измайсторят във Велинград, вече мина месец, откакто е поръчан  ooooh!  
Ивет, като няма да го плащам аз, също не бих се замислила колко ще струва количката, това е най-добрия вариант.

# 67
Мерси много момичета, ще го помисля още малко и ще реша между двете Hug Hug. Ние и без това ще ги купуваме след раждането, че много суеверни сме тука, само трябва да проуча за колко време и доставят да не се окаже, че ще изляза от болницата, а креватчетата няма да са пристигнали. Със сглобяването също ще е голяма мъка  Laughing

# 68
Мая,много е хубаво,4етох го ве4е,девойката ,която го е публикувала е от Самоков,дори и лекарката си го е сложила в кабинета Laughing.4естита ти 32 седми4ка безпроблемно до финал Heart Eyes
Лаленце наздраве cheers
Белоснежка и нашите нови мебели за спалнята са от фирма от Велинград,поръ4ката ни я изпълниха за 15 дни.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 23:43 от desi_aia

# 69
Скрита Фуста, да кажа и аз за моя ТЕЛК. Искаха ми на първо време само два документа, после ми назначиха дата, на която ми казаха да имам готови зелен картон (това си е направление един вид) и копия на последните изследвания и епикризи от лежане по болници, защото на мен ми се наложи.  Тэъй като аз съм от лежащите наистина пратих друг човек да ми занесе документите и се уговорихме да дойдат у нас с уговорката обаче да бъдат закарани на отиване и връщане. Мериха ми кръвно, сърцебиене и така. На следващия ден ми дадоха документа, общо взето бързо минава стига да имаш всички документи, че на мен това ми отне повече време. Иначе на мен болничният ми е от 3 август при положение, че решението излезе съвсем скоро, но не съм взимала отпуск в промеждутъка

# 70
  • на земята
 desi_aia ,къде изчезна днес   Hug        ivette ,ако ще поръчваш от АРБОР,5 дни е зиработката така пише и ти го доставят до дома...))))И аз няма да бързам да поръчвам,но леглото е ваажно ..))            Скрита Фуста,направо нямаме нито закони ,нито държава,аз за един болничен се мотах 3 ден,то чакане,и накрая ми объркаха длъжността ..)))Успокой се ,ще мине и това ,просто човек му трябват нерви,вместо бременните да им се осигурпва спокойсте те само ни размотават,аз като чакахме за болнчния за ЛКК,доктора заксъня сигурно с два часа ,бяхме 20 бременни сигурно ,задух в полокниката старо всичко без климатик,издушихме се  #Cussing out един тати се беше ядосал искаше да вика тв и камера да ни снимат как се потим ..)))   *Белоснежка* много са сладки кошарките,а ЛАЛИ се цопнала а ,ми то в таз жега как да издържа душата  Joy

# 71
Дано наистина да мине бързо, защото днес госпожата която ще ми прави документите за ТЕЛК доста се поизнерви  Rolling Eyes
Много са хубави легълцата, направо се размечтахАз ще съм със старо легло от онези дървените, ще го пребоядисвам и ще сменя матрака само, защото заложих изцяло на нови мебели за стаята, които ще правя по поръчка, но все още не съм си нарисувала дизайна.Просто чакам да стане 5 Септември и да съм в 32 седмица и се захващам с чертане и рисуване  smile3508
И понеже още съм на тема обзавеждане имам идея да сложа над леглото фототапет, но по Фън шуи не трябвало в детската на бебето да има картинки и т.н Някой има ли фототапет или някакви стикери в новата стая?

# 72
Ева, има те на първа страничка, видяхте;)
Мая, стихчето е страхотно:) и аз май ще лягам, ако може да се спи в тая жега! Лека момичета:)

# 73
Скрита фуста аз също мисля да слагам над креват4ето стикери или фриз.За сега ще е при нас.А според фън шуъ къде трябва да държим свекървите  Wink
Тук съм лаленце HugДнес в най- голямата жега ходихме до болницата да се запознаем с анастезиолога и лекарката,4е док.който исках д заминавал за месец извън страната Cry

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 23:44 от desi_aia

# 74
  • на земята
desi_aia ,ами дрг ще трябва да избираш,може пък докато се върне  и при него да си идеш,ти нормални раждане когато бебо реши или секцио ще раждаш  newsm78   Имаш време ..)))   И аз мисля да сложа нещо детско на едната стена стаята е в розово светло и малко по тъмно,щорите са розови,иска ми се да е шареничко,нали има едни като тапети с мечо пух едни такива  newsm78 или само отелни пана да сложа на стената с детски герои ,кое ли е по добре ..))

Общи условия

Активация на акаунт