Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 828
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета:))) честит празник!
Арго, благодаря за закуската:))) и за пожеланията и страхотната песен! Бях забравила този филм, много вълнуващ, може да си го пусна скоро да го гледам;)))
Аера, дани ги избиеш по-бързо тия гадини! Hug
Деси, Лаленцето и Стефи са писали до късно, още ли спите момичета:))) Hug
Стефи, браво на теб, сигурна съм че ще се справиш с плетките! Аз не успях и дадох на баба ми да плете! Вчера беше готова първата жилетчица и е страхотна Simple Smile)) жалко, че аз не се справям, но поне има кой да ми плете:))) ти продължавай ще го изплетеш крачолчето;)))какво друго наплете?

# 526
Добро утро на вси4ки Hug
Арго,благодарв за закуската и поздрава  bouquet
Аера,откъде го изнамери този джурасик парк и теб не те пропуска нищо май,с какво ще ги изтребваш и дано бързо ги умориш Hug
Ина,беше писала,4е си си взела органаизер за детската,сподели какъв и откъде,моля те Heart Eyes
Хопе,4естита седми4ка с 3  bouquet
На вси4ки весели празни4ни дни Hug Heart Eyes

# 527
Драстииии  тумбачета 55 Тази нощ нямам и час сън ама се надявам днес да си наваксам. То не бяха киселини, несъобразителни комшии, лаещи кучета, а на всичко отгоре като се съмна и две адски нагли мухи  ooooh!
Аерче, споко мила, и тях ще избием  #2gunfire Нали знаеш, че бременните обираме всички бактерии и гъбки
Арго, 10х за закуската, много изкушаваща е  Hug
Деси, как си слънце, имаш ли болки още? Нищо не каза вчера как е минало с тоновете на бебка
Инче, аз всъщност не съм оплела кой знае колко неща. Едно одеалце, няколко чифта терлички, елеченце и сега това костюмче. Бях оплела повечко, но те бяха за бебенца на приятели

# 528
Стеф,имам си ги болките,но явно докрая ще си го карам така ConfusedНа апарата не се от4етоха контракции,доктора каз,4е тоноветв са добри.Гледам,4е имам и около 18о няколко,попртесних се бебка дали се 4увства добре newsm78,но док.грам не реагира за тях.
Доста работи си оплела,браво на теб  bouquetТи как си?
Вал,как си мила Hug?
Ивето ми се губи нещо newsm78

# 529
  • на земята
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК! И от мен ..)))      argo,закуската и пожеланията а празника са супер,дано наистина станем по добри  PraynigКак изкара празника   bouquet          *Ina*,снощи малко будувахме тука,но аз в 12 заспивам  Joy    desi_aia ,наспа ли се..)))  Аера,антибиотик ли ще пиеш ти май на предната МБ нямаше бе  newsm78     stefi_sv ,лягай на обед да си поспиш,вечер като не става ,денем пробвай  Hug   ВАЛ,ИИИ,ИВЕТО,няма ги губят ми се  Thinking   ДРЪН  как сте с малкия?ЖЕНИ и другата ЖЕНИ не се вяскат,кърмят много сигурно,ПОПЧЕТО и хубавицата МЕРИ  Hug ФИХСЧЕТО  Hug...абе родилите мами да идват и да казват какво са купили кое им необходимо кое ползватт,че и ние да знаем,например каква ваницха за къпане купихте,до това стигна аз с набелязването..)))

# 530
Деска, ето го органайзера http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9643&cat=29, аз съм взела розов, на мен ми харесва много;))) аз мисля, че не трябва са се притесняваш за тоновете, при на също има на моменти около 170-180, но щом док казва че е хубав записа, значи е така! Аз гледам на екрана на апарата и там върви около 140-145, откъде идват тези повисоките  незнам! Сигурна съм, че всичко е наред  Praynig
Лаленце, и аз не съм взела ваничка още, мисля да е със стойка! Нека родилите мами да кажат как е по-удобно:)))
Стефи, добре си си наплела:))) има време ще изплетеш още:)))

# 531
Добър ден и от мен.Аз чааак вторник успях да си запиша час за преглед и изследвания.Малко глупаво ми е като ми дадат час в 10-11 за изследвания.Че как се издържа гладен и жаден толкова време  newsm78 Гледам вече сте на тема покупки, кажете ми за комплектите за изписване.Готови ли ще вземете или просто някоя дрешка.Още се чудя.За мен лично цените им са много надути по магазините

# 532
Добър ден момичета! Честит празник на всички.
Скрит текст:
момичета снощи излязоха ми хемороиди, за първи път ги имам.много боли.ако някой може да каже, какво да правя Praynig

# 533
Добър ден и от мен.Аз чааак вторник успях да си запиша час за преглед и изследвания.Малко глупаво ми е като ми дадат час в 10-11 за изследвания.Че как се издържа гладен и жаден толкова време  newsm78 Гледам вече сте на тема покупки, кажете ми за комплектите за изписване.Готови ли ще вземете или просто някоя дрешка.Още се чудя.За мен лично цените им са много надути по магазините

Купих се такъв комплект и честно ти кажа не съм доволна, дадох толкова пари, и реших,че ще вземам някоя дрешка.

# 534
 stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girlщЪРКЕЛОВА НОВИНА stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl
Мама Иветте е родила своите прекрасни близна4ки в понеделник със спешно секцио.Бебетата са мъни4ки,но дишат сами4ки,само един ден са били в кувиоз.Сега ги захранват.Казват се Кремена и Божана!
И тук 4естито Иве newsm51!Бързо да наддавате грам4ета и да се гушкате в къщи Heart Eyes,на теб бързо възстановяване,а на таткото наздраве  love001

# 535
Лаленце, аз имам анатомична ваничка със стойка и мисля, че ще ми свърши добра работа
manjunja, не знам с какво  може да се мажеш сега. Лойърчето имаше мисля след раждането и док и предписа нещо много ефикасно, но не се сещам какво. Ако искаш и пиши на лични. За сега може да пробваш с бани от смрадлика и да хапваш повече богати на фибри храни, както плодове и зеленчуци, за да е по-лесно после. Няма да е лошо и да използваш мокри кърпички без никаква тоал. хартия, за да не ги раздразниш повече. 
Иначе не се бях замисляла за дрешки за изписването. Може ли да споделите какво трябва да съдържат тези комплекти, защото май и аз ще купувам отделно нещица
Фустиии, то това си е мъчение да стоиш до толкова късно гладна и жадна. Предната вечер кукувай тука с нас, поне на следващият ден да станеш по-късничко  Mr. Green
Аз съм на преглед на 18-ти и да видим на нас кога ще започнат да ни следят тоновете. Питах последният път на прегледа, но док каза, че е рано още.
Честити момиченца на мама Ивет, да са им живи и здрави. Бързо възстановяване

# 536
ееееее браво на ивете. честитоооооооооо smile3525 smile3525

# 537
благодаря ти стефи, сега ходих в аптека, купих някакъв крем, дано да мине, че не знам .....ужас...... smile3518

# 538
Добър ден момичета! Честит празник на всички.
Скрит текст:
момичета снощи излязоха ми хемороиди, за първи път ги имам.много боли.ако някой може да каже, какво да правя Praynig

manjunja  ...   Hug  Имала съм и много боли .Ползвала съм Ескувазин - мехлемче , но скоро не съм го търсила . Сега ще ти пусна това , което намерих ,а ти си прочети каквото ти хареса .
 Peace  http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/151/color/4/cat/1
 Peace   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481045.0
 Peace   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668192.0
 Peace  http://apteka.framar.bg/30016196/%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BD% … 0%B1%D1%80-fortex
 Peace  http://si-plus.com/index.php?page_id=7&record_id=29
   Момичета намерила съм качена билкова книга . Ето линка  Heart Eyes :  http://www.scribd.com/doc/64376628/Bilkite-Vav-Vseki-Dom

Честити момиченца на мама Ивет, да са им живи и здрави. Бързо възстановяване

На мама Ивет честито и от мен  !!!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 15:09 от argo

# 539
Честито на Мама Ивет. Супер е че мъниците са с развити дробчета и дишат самички

Общи условия

Активация на акаунт