Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 24 тема

• 23 833
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТО НА МАМА ИВЕТ, ДА СА ИМ ЖИВИ ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ, БЪРЗО ДА НАДДАВАТ И ДА СЕ ГУШКАТ ВКЪЩИ.   bouquet   bouquet
Мойте гъби ще ги трепя с Гинопеварил и Низорал кремче, но ми е написал на рецептата само 3 дни. Чудя се дали е достатъчно това.  newsm78 Иначе досега МБ ми бяха чисти, с масово лактобацили. Този път пак имах масово лактобацили, но и кандида.  Close Аз си мислех, че полезните бактерии трепят лошите, ама явно не.

# 541
  • на земята
ЧЕСТИТО НА МАМА ИВЕТЕ,ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕВОЙКИТЕ!На мама бързо възтановяване ,на тати много да помага.Дано ги изпишат скоро и всичко да е наред   ura               manjunja  ако са външни знам едно добро лекарство казва се   много помага,маже се по няколко пъти на ден..ипробвано е..)))

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 14:27 от *лаленце*

# 542
agro  благодаря ти много   Hug Hug Hug, сега ще пробвам. направо умирам от болката

# 543
Честити на мама Ивет и от мен:))) да са и живи и здрави момичетата, бързо да наддават и да се приберат вкъщи newsm06

# 544
Честит беби на мама Ивет! Да са им живи, здрави, игриви и с късмет!

# 545
Честито на мама Ивет, бързо да наддават и вкъщи да се прибират малките душички.А на таткото наздраве.

За гадините на Манджунджа занам че помага преди кремчето да се третират с лед за свиване на кръвоносните съдове.

# 546
Честито, Ивет! Да са ви здравички и много щасливи!    newsm06 smile3535

Аз не съм купувала готов комплект за изписване, сглобих си го сама  Wink

Hug Hug Hug за всички!

Честит празник и от мен!

Хубав ден, момичета!

# 547
Аера, когато имах кандида, ми изписаха Гинопеварил 3 глобули и ги избихме тези гадинки. Има ефект, не бой се! Peace
Вчера бях на контролен преглед за водите. Оправила съм ги засега. Беба е станала 2300 гр. Бях се притеснила, че за за 3 седмици беше наддала само 300 гр., а сега е наддала толкова за една седмица. Док много ме зарадва като се съгласи да раждам нормално, но след консултацията с анестезиолога окончателно се отказах от това си намерение. Оказа се, че при терапия с клексан и аспирин е много рисково ествественото раждане.

# 548
Лали, браво за хубавите новини. А защо е рисковано естественото след терапия?  newsm78

# 549
Лали, браво за хубавите новини. А защо е рисковано естественото след терапия?  newsm78
Защото аспиринът се спирал 5 дни по-рано, а клексанът - 2 дни по-рано, но не се знае, кога ще настъпи моментът на раждане. Тогава, естествено, ще приложат обща анестезия, защото епидуралната и спиналната били противопоказни. Освен това, в допълнение с конизираната шийка, рискът от кръвоизливи е изключително голям.

# 550
  • на земята
lali bali ,браво за хубавите новини ,много се радвам че всичко се развива добре при теб  Hug Ти пише много вода и белтъчини ядеше нали,какво ядеше  newsm78 питам ей така от любопитство..))А за раждането ,послушай доки те си знаят работата,трябва да им се доверим..)))          manjunja,кво става какво купи за мазане,мина ли малко  newsm78

# 551
Лаленце, аз течности си приемам до 3 литра на ден, но отделно тази една седмица се поозорих с млечни напитки - прясно мляко, кисело мляко, айрян, данони за пиене.Тези последните не ми се нравят особено, но май ще трябва да продължавам с тях. Предният път една седмица пак се натоварих с млечни питиета, но като се оправиха водите, ги спрях. Сега, независимо дали ми харесва или не, няма да ги спирам. Hug Ти как си иначе?

# 552
Лаленце, аз течности си приемам до 3 литра на ден
ужас, аз ако не пия хапчета въобще няма да се сетя да пия нищо.То и затова 4-5 месеца все със запек бях

# 553
  • на земята
lali bali  Hug,благодаря добре ,малката ми глезла много ме рита вече   Joy Ти при СТАВРЕВ ще раждаш нали?Сестра ми ражда при него и ТОПАЛОВА,бяха в екип тогава преди 5 години..)))Аз избрах МИНЕВ ..стори ми се много човечен и разбран..)))             skrita FUstA  и аз имам запек от 1 седмица ужассссссссссссссссссс,какво да пия бе кажете,не ям сухо,ама и аз не пия много течности 3 литра не мога да изпия никогъж...))))Ама сега ще почна да пия повече ,ще си наложааа  ooooh!

# 554
Лаленце, Скрита Фуста, не само че нямам проблем, наречен "запек", ами в дни като вчера и днес ходя по 2 пъти. hahaha Лаленце, при Ставрев съм. Той ми прави ин-витрото и все още той ми е наблюдаващият док.

Общи условия

Активация на акаунт