дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 503
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Аааааа Рошли ... сега нещо дразниш ли ме  Crossing Arms тамън се бях отказала от нея ... ама сега като я видях пак  Crazy .... още ще се мисли явно  Joy

Оставям ви и излизам за малко ... да слушкате  pletka

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 11:41 от F.a.t.e.

# 166
Ками, идвай на гости има още малко кроасанчета  Mr. Green
Стаси, вярно се измъчи милата... Стискам ти много палци, скоро да гушкаш бебо!  Hug
Поколоко, благодаря ти, че сподели разказа за раждането... Направо останах жез думи за тази акушерка...  ooooh!  #2gunfire Отношението е все едно сме животни... но знам, че като гушнеш беби, нищо друго няма значение и всичко избледнява с времето.  Hug
За болките... аз имам в таза повече, но и в опашката не липсват. Подлагам едни възглавници уж за по-мекичко ама...Особено вечер, до като се раздвижа...  ooooh!  261uu Като стара баба съм...пукат ли пукат тия стави  Laughing Ама ще мине и това.
И да вметна част от приключението "Моят свекър и аз"  Mr. Green То вече ми е смешно... вчера се прибира от магазина-аз в кухнята и се провиква, че ми е взел сокче да си пия...отивам при него и какво да видя...купил ми енергийна напитка  #Crazy била много полезна за мозъка  Joy Joy Joy Та така, ако не знаете... вече знаете... Пийте енергийни напитки та да хвърчат тапите по-бързо  hahaha  hahaha
П.П. Рошли, количката е супер! Hug

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:17 от Mishony

# 167
Мъж излиза в 3ч. на балкона да пуши цигара и гледа комшията му простира:
- Комшу, к'во правиш?
- Простирам
- Че кога изпра?
- Докато готвя?
- Бре, че кога спа бе?
- Докато се жених.

# 168
  • При моите мъже...
Miii на мен Гърчев ми каза да мина през спешното, т.к. на 2-рия етаж се събират много мами за прием и долу вероятността да чакам да ме приемат е по-малка  Wink. Тебе кой ще те оперира?
д-р Стойкова - работи на 5-я етаж по принцип. Хитро са те посъветвали тебе;) Ще видим на място как ще е:)

Една от нас, мисля че те видях в кабинета на д-р Георгиев вчера сутрин;) Стори ми се позната от някъде, но не посмях да питам дали се познаваме, че често ми се случва да бъркам Blush Но сега погледнах снимките и вече 90% съм сигурна че беше ти Flutter
Аз съм мама слонка дето й мереха тоновете, докато ти точиха кръвта Laughing

# 169
lina_bs аз преди време бях пускала една снимка на Фейт да види количката до мама(със замайващите 156 см) майка каза че не е и идва висока като си регулира дръжката и даже било по-добре че не трябва много да се навежда за да стига коша Simple Smile Иначе те с Кенгуруто много си приличат аз в началото бях си харесала Кенгуру Виктория ама тая е по-лека и това наклони везните Simple Smile
А Фейтче видях на живо тая бежовата дето ти и беше хвърлила око, цвета е много приятен

# 170
  • София
mamanaalex,  Mii и аз съм в МД но на 31(петък). Док каза че нямало нужда да лежа съботата и неделята там. Вие ще  стоите ли?

# 171
  • София
[
И да вметна част от приключението "Моят свекър и аз"  Mr. Green То вече ми е смешно... вчера се прибира от магазина-аз в кухнята и се провиква, че ми е взел сокче да си пия...отивам при него и какво да видя...купил ми енергийна напитка  #Crazy била много полезна за мозъка  Joy Joy Joy Та така, ако не знаете... вече знаете... Пийте енергийни напитки та да хвърчат тапите по-бързо  hahaha  hahaha

Joy Joy Joy Mr. Green Сигурна съм,че е пазарувал от Фантастико. Joy Joy Joy В момента предлагат на всяка каса енергийни напитки.

# 172
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да от Фантастико беше торбичката. Ето как се е сетил за напитката значи Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:22 от Mishony

# 173
На мен направлението за кардиолог ми го даде наблюдаващия ме гинеголог. Даде ми и за кръв за последно. За анестезиолог ми каза, че не работели със здравна каса и не ми даде. После обаче разбрах , че си има анестезиолози, които работят със здравната каса. Вече направих всички изследвания, малко остана тъй като е планово секцио. Само дето още не съм му избрала педиатър на бебето newsm78. Ох, и не съм решила каква да е упойката newsm78

# 174
mamanaalex,  Mii и аз съм в МД но на 31(петък). Док каза че нямало нужда да лежа съботата и неделята там. Вие ще  стоите ли?

И аз това питах, дали мога да се прибера вкъщи. Каза ми през деня за няколко часа може, но вечер ме иска там. Притесняват се от проверки...нали виждаш какво става в Пирогов. Та аз съм решила в неделя през деня задължително да се прибера, за да гледам Формула 1 и да се изкъпя Mr. Green

# 175
  • София
Здравейте момиче  Hug

Днес ми излязоха резултатите за диабет малко са високи ,но лекаря каза че са нормални за бремена и все пак съм била наляна с захар  Flutter Ще се ражда по рано,ако бебето върви все така голямо Whistling

д-р Генадиева от ТК някои да ражда при нея?

# 176
Как да предпазим бебето  си от инвалидизиране:
"Забранено е „дундуркането” и поощряването на детето да скача. Детето
не иска да скача, това е неволево движение, рефлекс на изтласкване. Тази
наглед невинна игра може да доведе до луксация, особено при по-едри деца.
Най-рискова е възрастта 5-6 месец, защото тогава развитието на
мускулатурата изпреварва развитието на ставата. Тази забрана важи докато
детето не успее само, без чужда помощ, да се хване, да се изправи, да се
научи да пада, да се научи да пристъпва, да пази равновесие и да проходи.
 Целта е детето да проходи само, най-добре е това да стане след 1 годинка.
Нормата е до година и половина. Не трябва да се насилва детето да тръгне на
9-10 месеца. Това само ще му създаде проблеми.
 Важно е детето да се научи да пълзи. Ползата от пълзенето е по-късно при
прохождането и автоматизирането на сложното движение – десен крак – лява
ръка и обратно, което помага в последствие за правилното ходене.
 Още от първия месец детето може да се сложи в шезлонг, кошче или
специално столче за кола, но не седнало, а полулегнало.
 Детето не трябва да се учи да сяда, грешно е да се хваща и дърпа за ръцете.
Това може да създаде следния проблем – детето не може да пази равновесие
и за да се изправи в седнало положение то си усуква гръбнака, а това не е
правилно. Детето трябва да разчита на себе си за всяко едно движение. Затова
трябва да го прави, когато е готово, а не, когато родителите решат. Не винаги
биологичната възраст отговаря на календарната. Понякога децата изглеждат
по-големи отколкото са в действителност.
 Грешно е използването на проходилки, бънджи гащи и каишки за
прохождане. Всички тези „помощни средства” създават проблемно ходене и
детето не може да се научи как да пада."

Попаднах на това мнение в нета. Особено ме озадачи скачането с бънджи. Моето дете израстна на това бънджи от 6 до 12 м. Явно не е било редно да го ползваме. С две думи си спестих още една покупка за бебето

# 177
Привет и от мен. Честито на всички който са вече в 9месец. Момичета внимавайте време не остана вече какви са тези паданки. Радвам се че поне сте добре и няма някакви големи щети. Hug
Белче и според мен вземи ги прекарай през една вода тези дрешки нищо че са изпрани. Хем ще бъдат с един и същи перилен препарат.
Мама Зайка мерси за поздрава много ме изкефи. Тъкмо сутринта мъжо ми вика , че нищо няма в хладилника само една диня пък аз го поправих че и тя изчезна през нощта..Хахаха Joy Joy Joy
Рошличка честита ти придобивка. Избрала си точно моя любим цвят за количка. Говорих с една майка за тази количка и ми каза че била много доволна. Дано и ти останеш доволна.
 Лина термометъра е за теб.
Мишони много е загрижен свекъра ти  Simple Smile- енергийни напитки за тонус.
Ох днес е много горещо едвам се издържа. Whistling

# 178
Скайче мерси за статийката сега извиках каката да го прочете, че после да не повтарям!!!!! Naughty

# 179
  • София
Ето ме и мен Laughing
Фейтче и мен ме боли кокала отпред, а като се застоя или залежа направо няма ставане.
Скай мен ме озадачава това с порхождането след година и половина и лазенето. Моята дъщеря проходи на 10м. , като не е лазила преди това и не съм ползвала проходилки, каишки и каквото и да било. Да си призная даже си казвах по-късно да проходи по добре да си помързелувам още малко, нооо нъцки

Общи условия

Активация на акаунт