дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 865
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • София
bel4eto мила ще е удобно ли да споделиш как го правиш тоя гювеч  Heart Eyes

nikita_gd абе рано,рано след 15 септември го чакам всеки момет ,ако продължава и така да наддава Ташков каза приготви се за по-рано раждане  Whistling

Mishony това за хубавите отзиви беше добре  Hug

# 391
Незнам как е при другите раждали момичета, но при мен ми падна тапата точно една седмица преди да родя, и корема ми падна тогава.

Иначе с хапчетата раждане не може да се задържи, може само контракции да няма, ама ако тръгне бебето никой не може да го спре. Това гениколог ми го каза миналия път след като бях изпила незнам колко блистера Магнероти, Магнеричи и т.н.  #Cussing out

# 392
Здравейте тучбачета! Резултатите от последните изслидвания излезнаха , общо взето са добре.Хемоглобина ми е 126 Mr. Green Имам белтък в урината , но аз това го имам от началото на бременността.
Августа , кръвното го задържах на 130 на 70 - 80. Пия си хапчетата за да не се дигне пак.. и така..

# 393
За bena 82 Точно вчера пред кабинета мамите коментираха че Ташков не казва размери за да не плаши пациентките не ми казвай ,че сте коментирали грамчета  Thinking с него ???
Термина ти е през октомври нали ? А ако е отпуска той ще е след 20.09 до към края след като е преценил да те запознае с Генадиева има защо а съм чувала практика ,че ако се наложи нещо спешно прехвърля и към баща си Д-р Божидар Ташков ама не знам сега дали практикува не ти пречи да го попиташ и за този вариант .
velviamo и аз така от вчера учудих моя док с хемоглобина Hug

# 394
bena82,след като съм получила 2 колета със зеленчуци от село( hahaha) правя следното:

В глинен гювеч нарязвам лук,картофи,чушки,слагам бамя.Посолявам,слагам зехтин и го оставям във фурната на 200 градуса,на опция вентилатор + запичане отгоре и отдолу(дано всички фурни имат тази опция).После нарязвям патладжан на кубчета и го слагам във сол и вода.След 40 мин го изплаквам. Този патладжан,заедно с нарязани тиквички прибавям в гювеча за още 15 мин някъде. След това смилам(пасирам) домати и прибавям и тях,заедно с девисил и магданоз(тук аз слагам и сурови люти чушлета)..После оставям във фурната и през 15 минути опитвам по някое произволно зеленчуче.Няма конкретно време за готвене-докато ти хареса...И за зеленчуците няма конкретни порции-както прецениш...Успех...Аз утре пак ще правя,може да приложа снимки Mr. Green

# 395
Хей, момичета дайте идея как да оползотворя много бързо 16 яйца  Grinning имам продукти ама идеи никакви...крем карамел не искам вече, че ми писна  Simple Smile може нещо тестено да е...абе каквото и да е....моля за идеи  Praynig Simple Smile

# 396
eva_82, омлет със лук,чушки,люти чушки,сирене,кашкавал и колбас.......
Аз оня ден така оползотворявах яйцата и ММ каза,че иска всеки ден това да яде Mr. Green

# 397
Абе, шемети...миналата тема бяхте на вълна секс, тази сте на вълна газове  Mr. Green Laughing

Ама то заглавието ни е такова, като започва с дЪто...за какво друго да си говори човек  hahaha

Айде газоразтоварващ ден на всички Toilet

# 398
Eва а какво предпочитате във вашето семейство - солено или сладко ? И ти в състояние ли си за по пипкави нещица от типа на печене на разни там блатове за торти?

# 399
Eва може да целиш хората с тях #2gunfire hahaha hahaha.От яйцата между другото се получават мнооого газове  bowuu Laughing Laughing
Направи си крем брюле ако знаеш как:)Илии палачинки Simple Smile.Омлети също...

# 400
ей откакто чета и аз само се смея  hahaha

аз пък имам по-голям проблем с оригването  hahaha и съм така от 6ти месец сигурно  hahaha в началото мъжо мрънкаше, че било ужасно, ама вече толкова ми е свикнал  Joy

Ева има много рецепти в нета, зависи какво ти се хапва http://www.1001recepti.com/s/213296-iaica#axzz24Rqy5e8R

# 401
За омлети и аз се сетих, ще направя довечера  newsm10 ама там ще идат 6 яйца а другите 10  Rolling Eyes  какво да ги правя  Rolling Eyes С кеф ще гии жертвам да замярам някой..ама няма кой...в къща сме не сме в блок  Joy може нещо тестено да е,  да  Simple Smile и сладко и солено става  Simple Smile давайте идеи и рецепти  Praynig
Анхелче, сега ще го разгледам сайта, благодаря  Hug

# 402
Нееее,не 6...ще сложиш 8-9(аз поне толкова сложих)... Mr. Green

# 403
Ева, имам рецепта на страхотна питка с 5-6 яйца. Винаги става супер вкусна, дори който никога не е месил пак се получава.

# 404
Нееее,не 6...ще сложиш 8-9(аз поне толкова сложих)... Mr. Green
Ама нали ще има и чушки и сирене и кашкавал и салам... то ще станат омлети за шампиони  Grinning с 8-9 яйца  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт