дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 468
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • При моите мъже...
Честито бебче на мама rossy-pm! Жива и здрава малката хубавица и радост и гордост да носи на мама и тате! Hug

# 496
Ееее време беше  Crazy

Честито на мама rossy-pm.
Да е жива и здрава малката, а на тебе най-бързото възстановяване  Hug

meri-geri Simple Smile Страхотен разказ, благодаря, че го сподели с нас  Hug
Ще чакаме и снимки  Heart Eyes

Мартичка възможно е, спокойно  Heart Eyes Може док нарочно да е помогнал  Wink

# 497
  • Бургас
Момичета, я кажете имате ли наблюдения върху количка chipolino pooky pro , че таткото я загледа днес?

# 498
Момичета, я кажете имате ли наблюдения върху количка chipolino pooky pro , че таткото я загледа днес?

от пренна бременност и бутане на колички помня,е се говореше ,че са били доста чупливи !
но до сега са минали почти 5г,така че сигурно са пооправили проблема Hug

# 499
Честита дъщеричка Катерина на Роси!!! Да е жива и здрава - перфектни мерки. Леко възстановяване на мама!   bouquet

# 500
Лелееее колко много сте изписали, не мога да ви изчета  #Crazy Laughing
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ БЕБЕТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

# 501
честито на мама rossy-pm, да е жива и здрава малката госпожица и да расте много щастлива.
Аз не съм писала отдавна но е мен взе да ме тресе яко хормона  smile3511 , контракции имам вечер като си легна но са две три, и после затишие.
meri-geri страхотен разказ, благодаря, че го сподели с нас , пожелавам на всички ни такова бързо и леко раждане.

# 502
Роси, честита ти рожба! Да ви е живо и здраво детенцето!
Мери-Гери, страхотен разказ, повдигна наистина духа във форума, както тръгна отчаяно  Grinning
Мартичка, да не ти е отлепил мехура? Може доки наистина да е спомогнал процеса. Милата, дано скоро родиш леко и спокойно  Hug

Моите контракции сякаш зачестяват. Допреди два-три дни бяха на 2 часа, сега са на по-малко и по-болезнени. Май няма да си дочакаме термина  newsm78, както е тръгнало. Особено вечер, когато съм легнала, са по-начесто и по-силни. Може би защото съм в покой  newsm78 Вече нямам търпение да дойде момента. Тежи ми, ходя като носорог, откъдето мина все нещо закач и събарям  Sad Обгъзявам без да искам, не мога да спя, а хормона така ме репе, че милото е най-облагодотелстван  newsm53

# 503
ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КАТЕРИНА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА РОСИИИИ!!! Hug
Мери-Гери, вдъхваш кураж на всички ни, радвам се, че при теб нещата са се развили така и се надявам така да е и с всички нас. Heart Eyes

# 504
Честито бебе Катерина на мама rossy-pm    bouquet

# 505
Честито на мама  rossy-pm newsm51 newsm32 да е жива и здрава малката госпожица  bouquet

# 506
Завърнах се от Пловдив Peace.Пак видях гадна катастрофа,нещо много катастрофи ми се събраха да видя за тази бременност Sad

На прегледа казаха,че съм здрава като бик(пу-пу).Лекарката каза изобщо да не се надявам да родя скоро(даже и май преди термин).Гъбка е 2600 гр,плацентата ми си била млада(какво означава това,не знам).Зарадваха ме,че ще ми дадат веднага бебка при мен да седи(ако не се влошат нещата).Също така ми обясниха,че при 1во раждане опасността от разкъсвания е голяма и затова има шанс(голям) от епизиотомия,защото по този начин те можели да контролират разкъсването и било по-добре за мен(доверявам се без да имам знания по въпроса Crossing Arms)

Ау,хъркане...ами аз не знам дали хъркам...май не Mr. Green

мама зайка_ ,има нещо с рибките и бебетата,но не знам какво точно...трябва да провериш в нета newsm78

Скайче,аз за да не стопля къщата,станах да готвя гювеча към 6.30 hahaha Joy

Имаме си и бебе newsm44 newsm44 newsm44.Честита и рожба на Роси,да е здрава и палава!

# 507
  • София
rossy-pm Честита госпожица    bouquet  Да е жива и здрава и много да радва мама. Бързо възстановяване  Hug

Мери - гери радвам се че има все повече възпитани и можещи лекари и акушерки. Дано само такива разкази има за напред в темата. Чакаме и снимчица на  newsm32

# 508
Честито бебче на мама rossy-pm, да е жива и здрава малката Катерина и много да я радва!
Аз около един час изкачвах стълбите  nuts , ама пак нищо  wait

# 509
Роси ,честита щерка мила да е здрава и щастлива и много игрива ...
Да е радост най - голяма на тати и мама !

Общи условия

Активация на акаунт