дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 506
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Fate,губиш ми се Thinking...
А 24ти наближава hahaha

П.П.Редактирам се със следната питанка(може би тъпа за повечето от вас)...
Подариха ми много дрешки,които са изпрани,наистина миришат много хубаво и са опаковани в пликове.Според вас,в такъв случай,нужно ли е да ги пера и аз?

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 10:09 от bel4eto

# 136
Добро утро на всички
ходих да пускам кръв и урина за последно вече
Белче, по-добре си ги изпери пак дрешките

# 137
Белче, по-добре си ги изпери пак дрешките
Peace най-вече незнаеш с какво са прани с какво са ароматизирани и кога за прани. врътни ги веднъж на ниски градуси и бебешки прах.

# 138
Мерси, момичета...Ще си пускам първата пералня тогава след малко Peace

# 139
Fate,губиш ми се Thinking...
А 24ти наближава hahaha

Mr. Green ааааа, тук съм ... просто си подремнах малко повече тази сутрин, че снощи пак бях от дежурните по 00 и  newsm55  Mr. Green и сега все едно валяк ме е газил  smile3537

Мерсаж за закуската и фрешчетата  Hug ... дали е останало нещо за поспаливици като мен  newsm03

Виждам, че още няма новини от Стаси ... дано наистина всичко е наред  Praynig Hug

Успех на всички, които днес ще посещават болници и лаборатории  Heart Eyes

Една от нас ... радвам се, че и вие сте се разнилани с ожулени колена само  Crazy

Анхелче ... аз нямам болки от зад, ама имам отпред  Mr. Green Костите направо са ми като натъртени  ooooh! Вече не се търпи, особено като ставам вечер до тУалета ... едвам се измъквам от леглото и после ходя като   newsm27   ..... да не казвам  Mr. Green

# 140
Аз пък имам следното питане към мамите, които вече знаят,че ще са със секцио: Всички ли ще са с планово секцио(с определена дата)или има такива,които са решили да изчакат да започне раждането само и тогава да отидат в болницата-един вид по спешност секцио ще се получи,но пък поне бебето ще излезе в деня в който то си е решило.И ако има от вторите как се разбрахте с лекарите?

# 141
Moрген.Спа се малко по-нормално тази нощ въпреки предубедеността ми към тези часове от денонощието и тази дейност:)
Стасенцето пак си е "вкъщи"-Майчин Дом ,но бебе НЯМА!Горкото момиче ,вече започва да ми се приисква да ида да го извадя аз това бебе.Приели са я на 22 през нощта с контракции на 3 минути..и доста стабилни показатели за раждане.Ама не.Сега пак я включили на системи за задържане  ooooh!.
Милата трябва да се пази много като все пак роди някой ден да не изпълзи малкото пак да се прибира hahaha hahaha
Мен ме боля по-малко нощес.Едно затишие ,каквото от началото на 9ти месец не е имало,пък ще видим в кой момент ще гръмне топа.
Отивам аз сега да обикалям София.Имам си една баба дето е като малките деца и трябва да я навестя.И вече ще си мъкна документите за прием в чантата.Трескаво очакване...

# 142
.....Милата трябва да се пази много като все пак роди някой ден да не изпълзи малкото пак да се прибира hahaha hahaha
Joy Joy Joy Е това е култово!
Мария аз днес ще говоря за това. Ти къде щеше да раждаш и по каква линия ти е секциото?

# 143
милата Стаси  Hug

мами, внимавайте, гледам много лесно се пада 9ти месец, ама то с тоя корем, може ли да видиш къде стъпваш  Hug

ох, явно това с опашката е нормално  Whistling ще стискам зъби и това е...ще гледам да седя по-рядко седнала, че не се търпи, по често в кошарката и така...  Blush

аз сега се раздвижих малко, пуснах пералня, почнах да готвя...

# 144
мен нещо взе да ме боли опашната кост - ама не са хемороиди, всъщност никога не съм имала де  Mr. Green и се чудя сега защо ме боли  newsm78 сигурно съм тежка и от толкова седене на едно място  newsm78

иначе се чувствам като дебел слон  newsm45 толкова тежи този корем  Whistling определено последните дни преди раждане са най-непоносими  Rolling Eyes
и аз съм тъй, но повече около таз-а - опашката само като се надигам, наистина става непоносимо, ама за още малко. После няма да си спомняме.
Пазете се с тея спъвания и падания  ooooh! Hug
И на  Stasy_87  Peace Praynig Hug Hug много стиснати палчета
Аз заминавам на тонове след малко

# 145
Скайче, не знаех за кръвното накрая  Hug
Мария, според мен зависи по каква причина ти е планирано секцио - идеята на плановото секцио е да не тръгне прекалено бързо нормално раждане, така че да се окаже, че е късно за подготовка и извършване на операция - бебето ако слезе примерно съвсем ниско и не може да се извади от другата страна, да не говорим, че преди операция часове наред не трябва да си яла и пила заради упойките - така има опасност да се наложи и пълна упойка и т.н... Не съм специалист де, но май е по-разумният вариант да се планира, пък ако тръгне преди планирана дата - живи-здрави, лекарите ще се справят, но ще е по-трудно в някои случаи, а при една позната даже и не успяха да стигнат до секцио - роди си нормално като едното нищо  Hug

# 146
Ох, милата Стаси  Confused Само тя си знае какво и е  Confused Силно те прегръщам Стас, всичко ще е наред!!

Миленче Носи носи, аз пък понеже не мога да се разхождам на масата ми седят документите, чантата и 20 лв за такси хаха  Mr. Green

Фейтче Аууу не знам какво ще го правя тоя апетит, и аз обикалям хладилника, в момента буквално е празен  Crazy Тва никога не е било!!

# 147
.....Милата трябва да се пази много като все пак роди някой ден да не изпълзи малкото пак да се прибира hahaha hahaha
Joy Joy Joy Е това е култово!

hahaha hahaha hahaha хахах ... значи "вкъщи" ... пращай и много поздрави  Hug

Ама се измичи де ... сложили са я на системи, понеже имаше още време до термин май  ooooh!

Анхелче ... и аз като се развижа малко се пооправя, но застоя ли се  ooooh! ooooh! ooooh!

Зайче ... аз съм с този апетип от самото начоло  Blush Mr. Green

# 148
Скай Аз още се надявам да се размина със секциото,но имам проблеми с очите и обмислям и двата варианта.Може би чаааак след две седмици (най-рано)ще ходя при офталмолог  и тогава ще знам окончателно.За сега съм се спряла на об ,но ако съм сигурна че ще е секцио може и да отида в майчин дом.

# 149
За падането - дължи се на отхлабване на ставите и измесване центъра на тежестта. Гадното е че след раждането още 2-3м ходиш като пате. Аз много се нервя как все ми е тясно и все се бутам в нещо, а като изтърва нещо на земята откачам.
Мария в ОБ няма с кого да се рабереш за нормално след секцио. Опитах. Но добри за секцио имат поне 3ма.

Общи условия

Активация на акаунт