дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 504
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Ще разберем ... и ние тази вечер се потрудихме  Blush Joy

Ха, такааа, ще си кажеш ти, всичко ще си кажеш  Laughing Hug Ма то от 5 дена само за секс се говори в тая тема, как да устои човек  Mr. Green

# 301
Мартичка какво да каже ,с термин утре /мила може да повториш упражнението с баткото и 25-ти да е твоята дата/ Joy Laughing  

# 302
eee, стига де, всичките сте много хубави, направо модели, манекени ... нали ви гледах, кои на живо, кои по снимки Simple Smile))

Франческа, знам го този лекар и отзивите са 100% положителни за него. Когато си мислех да плащам щях да го направя за него. Имам и позната, която е раждала при него, много доволна, бил много спокоен, търпелив и т.н. Само не знам дали теб те устройва, защото е голям привърженик на нормалното раждане, а ти нали ще си секцио. Не, че не прави, но е само при наистина пълна необходимост.
Всъщност има 2-ма лекари от Тина Киркова, за които няма нито 1 лоша дума - д-р Киров - за нормално и д-р Ташков - за секцио Simple Smile

# 303
Ще разберем ... и ние тази вечер се потрудихме  Blush Joy

Ха, такааа, ще си кажеш ти, всичко ще си кажеш  Laughing Hug Ма то от 5 дена само за секс се говори в тая тема, как да устои човек  Mr. Green

Ми то направо да се разгони човек  Crazy ... неустоях и аз на изкушението  Blush Mr. Green
Мъжо чак се зачуди какво ми стана ... но не мисли дълго  Joy Joy Joy

# 304
Ники, само чакам малко да разхлади и наистина мисля да се отдам на ударно хойкане.

# 305
Ники, само чакам малко да разхлади и наистина мисля да се отдам на ударно хойкане.

Там е истината май ... в голямото хойкане  Mr. Green
Дано вече Алекс реши да излиза ... стига те е измъчвал вече  Praynig Hug

# 306
ех, и аз се запалих по зеленото  Mr. Green

Маймунка с ананас не става  Mr. Green а чая от малиновите листа вчера свърши и няма да си купувам нов  Mr. Green

аз по-скоро на разходка съм навита, обаче трябва наистина да е по-дълга, а не за 1 час  Heart Eyes

ще си чакаме...  Grinning

# 307
фейтче какво за пикантните храни Thinking
а за Кирил Киров за естествено раждане имате ли отзиви?

# 308
Кали моето първо секцио беше при Киров и писах на Франчи на лични - страшен е само дето не води ЖК и затова аз избрах Ташков този път.
Ще съм пробвала двамата най-добри    Heart Eyes професионалисти в ТК

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 22:06 от nikita_gd

# 309
Дано вече Алекс реши да излиза ... стига те е измъчвал вече  Praynig Hug
А дано, от твоята клавиатура, в божите уши  Mr. Green.
Утре рано отивам на гинекологичен преглед, да видим какъв е пейзажа долу  Laughing

Мел, как е положението, мила? Шъ те мисля, да знайш  Hug

# 310
калинче за всеки случай,че съм с контракций вече 2 дена  Whistling а Тодоров го няма и затова Thinking мерси за инфото Hug Hug Hug
анхелка аз съм маниячка  на зелено хихихихи първата количка ,която бях харесала беше уникалното зелено ако помните на Джейн Peace
ама ми натделя увлечението по бяло Whistling Crazy
леллелел не знам как ще съм ако знам ,че ми остава един ден до термин хихихихи супеер

# 311
фейтче какво за пикантните храни Thinking

Ами също казват, че може да предизвикат раждане ...  Mr. Green

http://pregnancy.medical.bg/labour/natural-labour/natural-ways-t … induce-labor.html

http://woman.-spam082-/n/poveche-seks-i-pikantni-hrani-za-poburz … azhdane.9396.html

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 22:12 от F.a.t.e.

# 312
Кали моето първо секцио беше при Киров и писах на Франчи на лични - страшен е само дето не води ЖК и затова аз избрах Ташков този път.

По същата причина и аз съм при Ташков, само дето съм за нормално раждане Simple Smile

Франческа виж ми поста по-горе - за естествено раждане д-р Киров е човека  

# 313
  • Варна
Ха, да се похваля: Поръчах си от www.mothercare.com началния комплект шишета с биберон и четка, стерилизатор пак май със шишета и дневни и нощни подплънки за кърма на Avent. Това са ми първите смислени покупки освен един шезлонг за баня (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0040JGGBO?ie=UTF8&tag=sh … amp;creative=6738).
Аз съм твърдо за кърменето, ама трябва да съм подготвена. С каката го преживях веднъж. Добре че една съседка ми донесе от тяхното мляко, че да разберем защо толкова реве това дете. Явно кърмата ми не стигаше. Сега нямам съседка с бебе и ще разчитам само на себе си. В тази връзка някой беше писал, че е купил мляко. Дайте идея какво мляко да взема.

# 314
  • Варна

[/quote]

Ами също казват, че може да предизвикат раждане ...  Mr. Green

http://pregnancy.medical.bg/labour/natural-labour/natural-ways-t … induce-labor.html

http://woman.---/n/poveche-seks-i-pikantni-hrani-za-poburzo-razhdane.9396.html
[/quote]

Ами предния път почти всичко бях пробвала. Даже и рициново масло пих. Скачах на въже и много ходех, ама нъцки. Беба не щеше да излезне.

Общи условия

Активация на акаунт