дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 478
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Ками, аз купих Лактана Био http://www.zabebo.bg/products/bio-mlyako-za-karmacheta-ot-moment … ana-1-töpfer. Избрах го на база мнения от форума и нета.

# 316
  • София
*Georgia*, @1eks@, beefeater, bydik, Daynna, Evvaa, francheskasweet, kalinas, kami2004, kr1st1na86, maimunkata1, Melly.G, mikata555, nikita_gd, pecata, Ptichka, ralitsa1978, stefanel, toni5z, vesi_84, Августа, Ариел* (+ 5 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Пада ........ балконаа.....

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

хаха  hahaha Joy hahaha

# 317
каленче видях мила мерси Hug
фейтче лелееее без рециновото масло всичко по много правя-несъзнателно ooooh!

# 318
Agira, beefeater, bydik, daria_86, Daynna, Evvaa, fodien, francheskasweet, kalinas, kami2004, mariya2709, mikata555, Milena_87, nikita_gd, pecata, ralitsa1978, stefiss_1978, TaniaR, toni5z, valevita.bs (+ 8 Скрит/и) и 10 Гости преглежда(т) тази тема.
лелееееееее Crazy Crazy Crazy

# 319
*Georgia*, @1eks@, beefeater, bydik, Daynna, Evvaa, francheskasweet, kalinas, kami2004, kr1st1na86, maimunkata1, Melly.G, mikata555, nikita_gd, pecata, Ptichka, ralitsa1978, stefanel, toni5z, vesi_84, Августа, Ариел* (+ 5 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Пада ........ балконаа.....

Може и още ... няма да падне  Sunglasses

Ками ... ами това дават като варианти хората ... пък дали ще помогне никой не може да кажа, докато не го пробва  Mr. Green
Честити покупки  Hug

Иначе за млякото ... аз мисля да не взимам сега, чак ако се наложи ще скоча до магазина дето е на 2 минутки от нас. Надявам се да не се налага  Praynig но пък ще решавам на място какво да взимам ... то едно ли е  ooooh!

# 320
И аз съм така с атрибутите за изкуствено хранене... Една приятелка от кога ме врънка да ми дава ел.стерилизатор, аз се ослушвам. Иска ми се да не ми се налага да ползвам нито него, нито шишетата, дето съм купила. Даже не съм ги отваряла. С нагласа съм, че ще се справя с кърменето. Имам приятелки, които имат напълно положителен опит и са ми "на среща" ако има проблеми, та затова не трупам неща, за които не съм сигурна, че ще ми трябват, освен помпата.

# 321
  • Варна
Ками, аз купих Лактана Био http://www.zabebo.bg/products/bio-mlyako-za-karmacheta-ot-moment … ana-1-töpfer. Избрах го на база мнения от форума и нета.
Аз това не го знам. Явно трябва да се по заинтересувам повече. Мерси. Аз знам само Фризолак, Нан и Аптамил. Май съм доста ограничена newsm78.
Фейтче аз точно по тази причина трябва да го купя сега. Ние сме в новата къща ( до Свободния университет Варна), освен плажа друго не ми е близко.  grinning039
Агира аз стерилизатора го бързам именно заради помпата. Тя ми е от каката и ми е една от най-ценните вещи. Пазя си май само нея.

# 322
Ми чакаме бебевалеж, ама ....затишие.  Whistling  newsm78

Какви са тези жеги?! #Crazy Следобед ми беше много зле, до преди малко.  ooooh!
Пуснах тук вентилатора, че не става течение от никъде, въпреки отворените врата и
прозорец. Тежко ми е , все едно съм глътнала слон  hahaha , сигурно коремът(матката)
 расте още нагоре.  Thinking

Днес със stefiss_1978 си спретнахме мини и кратичка форумска срещичка.  Flutter
Дойде ми на крака, на работното място.  Hug Направихме и снимки, но ще кача утре.  Simple Smile

# 323
Фейтче аз точно по тази причина трябва да го купя сега. Ние сме в новата къща ( до Свободния университет Варна), освен плажа друго не ми е близко.  grinning039

Хахах ясно ми е вече ... до моя университет  Crazy кой знае колко се е променило ... завърших го 2006 година и от тогава не съм ходила.  Laughing

Флайбъл ще чакаме тогава фотото  Heart Eyes
Иначе от понеделник ги дават малко да паднат тези температури  ooooh!

# 324
Ками, в упътването на моята помпа пише да се стерилизира във вряща вода или ел. стерилизатор. Т.е.ако е само за помпата, можеш и в тенджерка да я стерилизараш.

# 325
Добро утро  lovekiss  Mr. Green
След днешната разходка и жега, бях толкова изморена, че спах до сега  Embarassed
И гледам-Флайбъл вече ви е писала  Hug Направихме си снимчици и аз нямам търпение да ги видя.
Дори успях и да ви изчета. Аз тая нощ явно ще съм  Shocked така че -пишете, за да имам компания.
На тия които си лягат- спокойна нощ.  Heart Eyes

# 326
  • shumen
Фейт,то тези одеялца са от мен и брат ми.Прибирала моята майка и сега имам много.Но това с Мики Мауса незнам ще го ползвам ли някъде.Ужасно е твърдо.
Те и дрешките са от нас и затова сега ще купя само още няколко новички,а в къщи с каквото има.
Аз утре съм на ЖК.После ще пиша как е минало.И за очен трябва да ми даде вече,а нещо се дърпа доки,че да видим.

# 327
Мартичка, къде ще си утре на преглед? Аз ще съм в Щерев към 9 и ще постоя, че ме чакат разни консултации  Wink

# 328
Адашче, за съжаление няма да съм в Щерев, ще ходя на ЖК по здравна каса.

# 329
Мели,ако се е почнало-успех,мила!

Фейтче,аз не съм спирала да ям пикантно(или по-скоро мноооого люто).Ям и то много,даже с таратора си изяждам по 3 люти чушки без хляб hahaha.Не знам дали помага,но още ми е рано и не искам да разбирам така или иначе Mr. Green

Ох и кучето почна да ме дразни вече-само спи Mr. Green.И аз искам като нея-като застана на едно място и да ми се затварят клепачите.Тези жеги ни разказаха играта... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт