дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 464
  • 729
  •   1
Отговори
# 330

Фейтче,аз не съм спирала да ям пикантно(или по-скоро мноооого люто).Ям и то много,даже с таратора си изяждам по 3 люти чушки без хляб hahaha.Не знам дали помага,но още ми е рано и не искам да разбирам така или иначе Mr. Green

Ами и аз като беше още хладно си похапвах  Blush но като се стопли времето и не ми въви нещо  Crazy

Мели ... мислим те да знаеш ... пиши, че си добре  Hug

# 331
О да, скоро, живот и здраве, ще бутаме количките из люлинските улички Heart Eyes

Това съм го пропуснала, къде си в Люлин?
И двете сме в Люлин 4 Laughing

А, ми аз съм в 5, да вземем да се видим? Ние ходим понякога на едно кафе зад мебелната къща, при чичо Емо... ако ви се ходи натам?

# 332
Melly.G  Hug да кажеш как си, когато можеш. Key5 също
Един миш-маш ядох тези дни - пикантен; С разходките, стига да не е жега ходя - като костенурка, ама ходя, само тези стълби как ги мразя - слизам ги, ама на качване - с асансьора.
Цял следобед хич ме няма - всичко започна да ме боли. Та срам, не срам - щракнах пупата, че ако е прав док, че и аз както се смятам, след някой и друг ден може да е куха вече  Laughing Heart Eyes

# 333
мами,да ви питам за в Тина Киркова д-р Кирил Киров Thinking имате ли отзиви? моля споделете мнение Hug че ми е спешно

Аз съм събрала много отзиви, и всичките са прекрасни; дори за две раждания секцио имам инфо, и двете майки се хвалят, че нямат нито сраствания, нито друго нещо...
Ти да не ходи днес при него със зелена рокля?

# 334
Ариелче ... според мен още не ти е паднала пупата  Crazy вижда ми се височка  Heart Eyes

Ние пуснахме климатика ... то не се дишаше вече  ooooh!
Тази нощ ще се спииииииии     Mr. Green

# 335
Aaa не е истина.Ако пак фалшива тревога..какво ли е истинската...Боли ме от около 2 часа,нерегулярно за сега ,но бебето го усещам страшно ниско...
Адаш...не днес,не е Миленин ден за раждане..Пиши Hug

# 336
  • София
О да, скоро, живот и здраве, ще бутаме количките из люлинските улички Heart Eyes

Това съм го пропуснала, къде си в Люлин?
И двете сме в Люлин 4 Laughing

А, ми аз съм в 5, да вземем да се видим? Ние ходим понякога на едно кафе зад мебелната къща, при чичо Емо... ако ви се ходи натам?
Ако е в блока знам го.....може да пием по кафенце ама нека минат сахарските жеги, че сега не ми се ходи никъде

# 337
Ох Инче не е сахарска жега. Това си е влажно лято - всичко лепне и тече. Ужасно е!
Миленките да не се настъпвате по пътя за болницата!
Мария ами аз го приех някак си. Просто този лекар ми беше последната надежда. В Аг ще раждам при Танев.

# 338
Адашче, за съжаление няма да съм в Щерев, ще ходя на ЖК по здравна каса.

Оки, успех и дано мнооого скоро да се случат нещата  Hug

А Миленките, ако и двете родите в един и същи ден, ще е много готино  Party

# 339
Ох отивам да се помъча да си легна ,пък каквото стане ако не идвам да ви правя компания в кокоренето ,пък после като се сятя ще ми се спи и 2 няма да мога да видя ама ...сега
Айде пожелайте ми успех със залепването  Laughing hahaha Laughing

# 340
  • При моите мъже...
Edna ot nas, Miii, явно всички ходим в Св Димитър Simple Smile. Крайно време е другият път да се разпознаем вече!!! Hug
Аз ще ходя утре за кръв и тонове, а вторник или четвъртък на преглед.
Утре сутрин ще ходя да си взема документите Laughing

# 341
матцко мерси за инфото Hug не не съм била аз Wink

# 342
лелеллел не се издържа ooooh! на никоя страна не ми е удобно да легна,а като тръгна да ставам  ooooh! ooooh! лелелелле имам нещо в реброто отдясно и мнооого силен крак малко по-надолу ужааас Tired не знам как ще се спи тази нощ newsm78
да не говорим,че тия тъпи контракций не спират ooooh! не са болезнени,но докъто не размине няма мърдане сякаш се парализирам ужас #2gunfire

# 343
  • Бургас

Миленките да не се настъпвате по пътя за болницата!

hahaha hahaha hahaha hahaha Eeee, Па от Бургас до София все ще се намери място Joy
Пих нош-па. Както казах - чакам си чичко Гамишко да се върне от отпуск. Малко поотпусна. Поне вече не е регулярно. Обаче не отпуска съвсем, даже и при нош па. Аз ще чекна кой е на смяна в Девата, чеееее, джъст ин кейс, како казват перничани Mr. Green
Адаш, тръгвай без мен! Аз ще се скръндзя още, да знаеш hahaha
Мерси, момичета за съпорта........то ще се чуе ако не изкараме нощта...... Rolling Eyes
Тъъъъй, мен сега ми дойде музата, мога да му хапна, че не се знае - знае ли се.
Абе какво стана със Стаси?
Искам да ви попитам имате ли проблеми ссс.........абе вижте краткото филмче по-долу и се сещайте сами. Аз от едно известно време, от време на време съм простоооооо..мани, мани, джакузита-макудзита и фенки пияни:

ГОЛЯЯЯЯЯЯМО ЦЪК

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 01:19 от Melly.G

# 344
Ако е в блока знам го.....може да пием по кафенце ама нека минат сахарските жеги, че сега не ми се ходи никъде

Става. Там е, да, с червени столчета и маси. Предлагам да се доуточняваме на лични.

Мели, т'ва последното, дето питаш за него... ами има го, чат-пат.

Общи условия

Активация на акаунт