дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 481
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
мели ,даа имам проблеми определено Embarassed

# 346
Привет,
Два дена си имах гостенка и само мятам по едно очо, като остане време Wink Толкова приятно гостуване, все едно аз съм ходила някъде на почивка. Сега ще я каня пак, даже си мисля, ако имам нужда от помощ след раждането, да я помоля да дойде.

velviamo, как си, стабилизира ли кръвното?
Аз на вчерашния преглед представих лист със средни стойности 125-130 на 75-80 и доктора каза, че било перфектно. Сега смятам да ги отсвиря другата седмица от болницата, че ми писна да се разхождам. Иначе отчета - за 10 дни - 2,5 кг. Бях потресена, питам трябва ли диета, сестрата ми се смее, казва то това е на бебето само. Е, бях чела, че сега качват средно по 28 гр. на ден, ама ако наистина преди месец е било 2600, докато родя ще стане с размери на първокласник. Разкритие - няма, обаче такова ровене падна, че се зачудих дали не се опитва да му опипа краката. Толкова неприятен преглед не съм имала отдавна. За очите каза да пробвам с изкуствени сълзи, ако не ми помагне значи било алергия. Като четох тук за очни проблеми налагащи секцио пак реших да питам не трябва ли да ходя на преглед и пак ми казаха след раждането, за вероятни нови очила.

Пръц:
Напоследък редовно. аз проблем нямам, обаче да му мислят околните  Joy Добре, че сега поне е топло, та бягам навън, макар че не е страшно. Това ми е било първия симптом за бременността, само дето тогава идея си нямах. Беше около две седмици преди теста и можеше да ме ползват като оръжие за масово поразяване. Продължи няколко дни и мислех да ходя на доктор, ама като ми се размина и забравих.

Като след всеки преглед и след този купихме нещичко за бебето. смешката за нос и термометър с мек накрайник. Понеже съм само малко разсеяна и забравих да купя пликчетата, с които се ползва, та си имам и за другата седмица какво да купувам Simple Smile

# 347
Eми и аз ще стискам пък!:).Подремнах малко,сега на 2рото ставане наминавам да изям една ябълка ама то пък няма никой за среднощни раздумки.Наболява ама отслабна значително.Явно не беше и това.И аз все айдее ше се почва и накрая като лъжливото овчарче и никой няма да се върже,че наистина се случва hahaha

# 348
А аз съм тука, след такова спане днес следобед, още дълго ще съм на линия Simple Smile

# 349
Оставам с впечатление, че сте много поспаливи днес  Laughing

да взема да предложа и една монреалска закуска:
Скрит текст:

# 350
  • Варна
Добро утро  Simple Smile
Снощи се събуждах сто пъти. Става ми студено, увеличавам климатика, после пък се събуждам изпотена и така цяла вечер. Голяма влага , голяма простотия  Crazy
Мели  с това пръцкане -незнам. Вчера чак се изтървах пред мъжа ми. Ама никога не ми се е случвало. Този път дойде като гръм от ясно небе, без предупреждение  Mr. Green
Купих си вече стерилизатор на Авент и пак техен уред за затопляне на шишета и пюрета. Първият път незнам защо съм си ги спестила, а така или инъче ще ми потрябват. Мляко няма да купувам. Гардеробът е пълен с бебешки дрехи, които чакат някой да ги изглади. Пердета още не съм прала , както и калъфите на дивана. Няма ред от бебешките работи. Мнооооого се събраха и вчера още купих  ooooh!
Лек ден от мен  Heart Eyes

# 351
  • София

Добро утрооооооо  Hug

# 352

Мели  с това пръцкане -незнам. Вчера чак се изтървах пред мъжа ми. Ама никога не ми се е случвало. Този път дойде като гръм от ясно небе, без предупреждение Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao хахах ... по принцип с предупреждение ли идва при теб  Mr. Green Hug

Ха добро утро  Hug

Августа ... каква монреалска закуска  ... харесва ми  eat

Бена ..тенк Ю фор кефетУууу  Hug

Мели ... радвам се, че си добре и отново в настроение  Joy Hug

Хубав ден на всички ... айде къде са тези бебетааааа  Crazy

# 353
  • Бургас
 hahaha hahaha hahaha Барби, разби ме Hug и остави звука, аромата е все едно нещо е умряло на задния ми портал (извинявам се, че съм толкова описателна) Crazy
Аз пък, срам не срам, ще си призная, че в магазинчето, кварталното, се беше заформила онзи ден една мини опашка. Лелеее, като ми "дойде музата"......... Sick #Crazy Около мен хората в шах. Амам всички дружно набедихМЕ, с намусени погледи и запушени носове, един чичко, дето миришеше на чесън  ooooh! Ако де, ко му пука, нали си мирише и без туй. Е кофти, ама аз бях Whistling Blush
Добро утро!
Страхотна закуска, Августа Hug Аз се нареждам и за кафе. Май болките ми отшумяха, поне за сега. Пфуууу yes
сега виждам, че и Бена е сервирала. Ама снощи ММ ми каза, че (цитирам): "Никога дупето ти не е било толкова голямо"... TiredОпитах се да го пунктирам, че големия майстор на голям тезгях работи, аматой ме прати при "моите" трапери в Канада, да ми шкуркали големия тезгях. Та сега се нареждам при плодовата закуска на Августа, че иначе скоро може да изкарам втора девственост ooooh!

# 354
  • Варна
Друг път ми се подува корема , все има някакъв признак. Вчера обаче както си вървя из стаята и ...изненада. Мъжът ми първо не можа да повярва, щото не ме е чувал до сега. Подиграва ме цял ден. Добре,че не замириса. Задникът е решил да не ме излага съвсем  Mr. Green

# 355
Melly.G гадна работа
Аз също чат-пат, ама гледам само вкъщи и е и с аромат и без Blush Blush
Благодаря за закуската - днес съм ранобудна и аз - не, че спах много, ама айдеее  Shocked

# 356
  • Бургас
Добро утро момичета!
Днес влизам в деветия   newsm44, освен това правим и 11 месеца от сватбата . Затова мъжа ми ме събуди сутринта освен с целувка и с парче шоколад Simple Smile Много е мил.

Сега закусвам пред компютъра и ще ходя да пазарувам, че да съм готова с яденето, че след обяд съм на преглед и после ще ходим да показвам количката на таткото

Melly и на мен ми се е случвало това с газовете, но не е болка за умиралка. Шрек какво казваше: по-добре вън, отколкото вътре Simple Smile (Не си спомням дали точно за газовете беше, но си звучи успокоително от всякъде)

# 357
Д ЦВЕТАНОВА аз съм с на чико-има го в Лабиринт Peace
Hug

# 358
Хаха нощес как звучно...Как си ме болеше и се усетих ,че в едно полубудно състояние се опитах да отстрелям зайците в гората.Много гадна работа,преди умирах от срам ма вече....
Много ми се спи на мен ама станах за тоалетна и вече нямам нерви да се примолвам на себе си да поспя още малко

# 359
добро утро!!!
пръцкане и то какво Embarassed луда работа,а уж мога да се стискам по принцип Laughing Laughing

имам питанка момичета - ще си купувате ли овлажнители за въздух за детската стая(или там където ще спи бебето),или някакви други полезни уреди за стаята..?
аз си мисля за прахоуловител(не прахосмукачка),но то май няма такъв уред,който да гълта прахта...уж чистя ,а винаги има прах Close newsm78

днес съм на лекар да ми вземат кръв да видим желязото Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт