дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 484
  • 729
  •   1
Отговори
# 360

имам питанка момичета - ще си купувате ли овлажнители за въздух за детската стая(или там където ще спи бебето),или някакви други полезни уреди за стаята..?

Аз питах преди време и общо взето реших да взема. Само, че като стане по-студено времето ... сега още е рано  Heart Eyes

Лина ... честит 9-ти месец  Hug

# 361
Това с обгазяването си  е напълно нормално нещо Simple Smile
И при мен се случва, но не много често.

# 362

Августа и Бена - благодаря ви за това че се грижите за това тумбитата да са задоволени  Hug
сега като се замисля и мен все по -често взе да ми се случва  Embarassed

# 363
Спала не спала - ето ме и мен  bowuu
От 5 часа съм Ку-Куряк newsm57 То жега, жега, та се не трае! Разкатах му фамилията на този климатик, ама мъжлето не дава много да го пускам, че наскоро се уредих много кофти от студеното духане.  Станах, закуска направих  food002 кафенце и изпратих тати на работа, а аз май ще полегна да подремна. А бебка си ритка, ли ритка - ох, как искам вече да си я гушна, ама да си стои вътре още малко   love001 Хайдее, чакам и аз с нетърпение първата девичка Wink

# 364

Повече усмивки и бебета днес.  Hug

# 365
За по-приятен аромат и усмивки със закуската
 Лимониhttp://petel.bg/9-UBIYSTVENO-SMESHNI-KLIPA-NA-BEBETA--PROBVASHHI-LIMON-ZA-PARVI-PAT-__21024

# 366

имам питанка момичета - ще си купувате ли овлажнители за въздух за детската стая(или там където ще спи бебето),или някакви други полезни уреди за стаята..?

Ние в спалнята не пускаме нито парното, нито климатика зимно време. Ползваме само радиаторите в кухнята и детската и всички врати са отворени, така в целия апартамент поддържаме температура 21-23 гр. зимата. В детската стая цяла зима стои джезве с вода в/у радиатора и така овлажнявам въздуха. За "овлажняването" на стаята е най-добре да се правят чести проветрения.
Имам познати, които са ползвали овлажнители, и се оплакват от влага зад мебелите...
С джезвето  Mr. Green и честите проветрявания смятам, че сме се справяли добре с баткото и сега мисля пак така да действаме.

Вчера в ЖК ми казаха, че ми пускат изследване само за кръв, а се оказа, че имам и урина...сега пак трябва да се разходя до лабораторията...добре поне, че ми е близо  Whistling

# 367
  • София
Кали моето първо секцио беше при Киров и писах на Франчи на лични - страшен е само дето не води ЖК и затова аз избрах Ташков този път.

По същата причина и аз съм при Ташков, само дето съм за нормално раждане Simple Smile

Франческа виж ми поста по-горе - за естествено раждане д-р Киров е човека  

Ха ха и аз съм при д-р Ташко  Hug Не знам дали знаете ,че някъде към края на септември го няма.Вас към кои ви е прехвърлил,че мен другата седмица ще ме запознава с д-р Генадиева. За това ви попитах за впечатления ,ама никой нищо не каза   Thinking

# 368
Августа,Бена,благодаря ви момичета Hug!

Аз вчера както ви се похвалих,че съм сготвила гювеч (за 4-5 човека),така към 6 вечерта с удивление открих,че е останала само една порция(а бях сама у нас)  261uu.Досега не съм имала никакъв проблем с храненето или с апетита-ям си закуска,обяд,вечеря и най-много по някой плод помежду(както и преди да забременея).Сладко-най-много 1 път в седмицата да ми се дояде...Нооооо,от 2 дена-такова чудо не е било,закусвам филийки и след 2 часа още една порция с филийки hahaha.За обяд основно,за следобедна закуска също основно rotfImao rotfImbo.С вечерята и хапването преди сън-същата работа...Хм,не ми харесва така,но определено нямам контрол над нещата Sad

Мели,всеки го има този проблем с газовете и с невъзможността да стиска...Най-култово е да кихнеш,да пръднеш и да се напикаш в същото време Mr. Green

# 369
bena82 ,прехвърля те понеже ще е в отпуск тогава ,а нас ни предстои по скорошно раждане ,гледайки лентичките поне.Не се тревожи изобщо за сега ти е рано.

# 370
 hahaha hahaha Toва култувото ми се случи на няколко пъти...а и като ме напънат газовете и стряскам бебето ooooh! ooooh!,горкото подскача като...хахаха

# 371
  • Бургас

Мели,всеки го има този проблем с газовете и с невъзможността да стиска...Най-култово е да кихнеш,да пръднеш и да се напикаш в същото време Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Адаш, стискаш ли още? Heart Eyes Mr. Green

# 372
hahaha hahaha Toва култувото ми се случи на няколко пъти...а и като ме напънат газовете и стряскам бебето ooooh! ooooh!,горкото подскача като...хахаха

Laughing Laughing Laughing Laughing hahaha

# 373
И аз култовото съм го правила 2 пъти. А аз се хващам за корема и инстинктивно обяснявам - Извинявай, мамо!
От Лидл зимата си взехме изпарител за радиаторите - сипваме му малко вода и се провесва на някое ребро и така си овлажнява въздуха - така разбрахме, че в хола е достатъчно влажно Simple Smile та ги ползваме само в другите стаи

# 374
В този ред на мисли,предлагам едно много просто заглавие за тема Mr. Green

Газовете няма как да спрем,но споко-скоро ще сме без корем!

Ех,ама съм умница Embarassed

Пропуснах да кажа,че днес в 12.15 съм на преглед,стискайте палци.А после ми се очертава май ходене до Пловдив(ох,как ще си накупя неща от там hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт